Limundo Cafe - Podkategorije za Kolekcionarstvo
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime05.12.07
     link
    Član deyboy predlaže da se u kategoriju Kolekcionarstvo ubace još podkategorije
    kako bi bilo preglednije.

Koje podkategorije ti predlažeš?
    • CommentAuthordeyboy
    • CommentTime05.12.07
     link
    Kad sam pokrenuo temu, red je da prvi dam predlog.

Predlažem da se u kategoriji Kolekcionarstvo uvedu podkategorije:
    - Numizmatika
    - Ordenje/Militarija
    - Značke
    - Igračke
    - PEZ/Kinder figurice
    - Stripovi
    - Albumi sa sličicama
    - Ostalo

Kao nove kategorije uvesti:
    - Antikviteti
    - Ručni rad
    - Nakit/Satovi

Moje mišljenje je da bi na ovaj način sve bilo mnogo preglednije.
    Kategorija Kolekcionarstvo mene najviše interesuje zbog toga se moji predlozi i odnose samo na nju. Verovatno postoje i druge kategorije gde bi ovo isto moglo da se primeni.
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime07.12.07
     link
    U potpunosti se slazem sa deyboym u vezi rubrike kolekcionarstvo,treba je preurediti i staviti podgrupe a i nove kategorije su na mestu za antikvitete,nakit-satove kao i rucni rad.HVALA.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime08.12.07
     link
    Ne bih da otvaram novu temu jer se ova direktno odnosi na kategorije.

Nije mi jasno zašto i dalje ne postoji kategorija namenjena deci. Treba kategorija Igračke.

Ne mogu LEGO kocke da stavim u Društvene igre ili kolekcionarstvo, zbog toga stoji u Ostalo do daljnjeg.

Moralo je da se uvede opštija kategorija od Društvene igre npr: Igračke ili sl.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime07.01.08
     link
    Odrađeno!
    Sve podkategorije za kategoriju Kolekcionarstvo su postavljene.
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime08.01.08
     link
    SA ZADOVOLJSTVOM PRIHVATAM OVE PODKATEGORIJE, ALI U SVAKOM SLUCAJU MOZE I BOLJE PREDLOG-TAMO gde je podkategorija PEZ KINDER staviti kod igracaka jer su to u stvari igracke a podkategoriju PEZ-KINDER PREUREDITI U SATOVE jer nas dosta ima kolekcionara za satove i ta rubrika sigurno ce zaziveti.I TO BI BILA PRAVA STVAR A KOD GALANTERIJE SKINUTI SATOVE A UBACITI NEKU DRUGU PODKATEGORIJU.TAKODJE NEMORA ODMAH ALI KOD PODKATEGORIJE NUMIZMATIKA TREBA OTVORITI JOS DVE PODKATEGORIJE POD NASLOVOM KOVANICE I PAPIRNI NOVAC.HVALA UNAPRED.SRDACAN POZDRAV.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime08.01.08
     link
    Ubacili smo kategoriju satove takođe u Kolekcionarstvo.
    Pod-Podkategorije (n.pr. PEZ / Kinder u podkategoriji Igračke) ima jos malo
    da potraje, jer sistem sad samo podržava podkategorije.

Ali, lepo što Limundo tako raste da se pojavjjuje i (opravdana) potreba za
    pod-podkategorijama.
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime09.01.08
     link
    ZAHVALJUJEM NA OVAKVOM RAZUMEVANJU BILI STE BRZI I EFIKASNI-TAKO TRBA. E SAD AKO JE MOGUCE A MOGUCE JE DA iz grupe galanterija skinete satove a sve satove na aukciji koji su trenutno u ostalo i u kategoriji galanterija prebaciti u podkategoriju satovi kod kolekcionarstva i to ce biti OK.HVALA UNAPRED.POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime09.01.08
     link
    Odrađeno!
    • CommentAuthordeyboy
    • CommentTime09.01.08
     link
    PEZ i Kinder figurice uopšte nisu igračke. To je veoma ozbiljan hobi, isto kao i numizmatika ili filatelija. Ako vam pomenem da za pojedine PEZ figurice kolekcionari plaćaju i do 500 evra, mislim da će te razumeti da ih treba razdvojiti od igračaka.
    • CommentAuthorcetko69
    • CommentTime19.04.08
     link
    Uvesti sto vise kategorija i podkategorija za sve rublike zbog brzeg snalazenja i ustede vreena.
    Recimo neka bude kategorija i podkategorija koliko ima u HALOOGLASIMA koji su istina najcitaniji u nasoj zemlji
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime20.04.08
     link
    Nove podkategorije (a i kategorije) se otvaraju tek kada se ukaže realna potreba, dakle kad ima više aukcija koje bi mogle da odgovaraju toj novoj (pod)kategoriji. Do tad, može da se koristi Ostalo.