Kad sam pokrenuo temu, red je da prvi dam predlog.
Predlažem da se u kategoriji Kolekcionarstvo uvedu podkategorije: - Numizmatika - Ordenje/Militarija - Značke - Igračke - PEZ/Kinder figurice - Stripovi - Albumi sa sličicama - Ostalo
Kao nove kategorije uvesti: - Antikviteti - Ručni rad - Nakit/Satovi
Moje mišljenje je da bi na ovaj način sve bilo mnogo preglednije. Kategorija Kolekcionarstvo mene najviše interesuje zbog toga se moji predlozi i odnose samo na nju. Verovatno postoje i druge kategorije gde bi ovo isto moglo da se primeni.
U potpunosti se slazem sa deyboym u vezi rubrike kolekcionarstvo,treba je preurediti i staviti podgrupe a i nove kategorije su na mestu za antikvitete,nakit-satove kao i rucni rad.HVALA.
SA ZADOVOLJSTVOM PRIHVATAM OVE PODKATEGORIJE, ALI U SVAKOM SLUCAJU MOZE I BOLJE PREDLOG-TAMO gde je podkategorija PEZ KINDER staviti kod igracaka jer su to u stvari igracke a podkategoriju PEZ-KINDER PREUREDITI U SATOVE jer nas dosta ima kolekcionara za satove i ta rubrika sigurno ce zaziveti.I TO BI BILA PRAVA STVAR A KOD GALANTERIJE SKINUTI SATOVE A UBACITI NEKU DRUGU PODKATEGORIJU.TAKODJE NEMORA ODMAH ALI KOD PODKATEGORIJE NUMIZMATIKA TREBA OTVORITI JOS DVE PODKATEGORIJE POD NASLOVOM KOVANICE I PAPIRNI NOVAC.HVALA UNAPRED.SRDACAN POZDRAV.
Ubacili smo kategoriju satove takođe u Kolekcionarstvo. Pod-Podkategorije (n.pr. PEZ / Kinder u podkategoriji Igračke) ima jos malo da potraje, jer sistem sad samo podržava podkategorije.
Ali, lepo što Limundo tako raste da se pojavjjuje i (opravdana) potreba za pod-podkategorijama.
ZAHVALJUJEM NA OVAKVOM RAZUMEVANJU BILI STE BRZI I EFIKASNI-TAKO TRBA. E SAD AKO JE MOGUCE A MOGUCE JE DA iz grupe galanterija skinete satove a sve satove na aukciji koji su trenutno u ostalo i u kategoriji galanterija prebaciti u podkategoriju satovi kod kolekcionarstva i to ce biti OK.HVALA UNAPRED.POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
PEZ i Kinder figurice uopšte nisu igračke. To je veoma ozbiljan hobi, isto kao i numizmatika ili filatelija. Ako vam pomenem da za pojedine PEZ figurice kolekcionari plaćaju i do 500 evra, mislim da će te razumeti da ih treba razdvojiti od igračaka.
Uvesti sto vise kategorija i podkategorija za sve rublike zbog brzeg snalazenja i ustede vreena. Recimo neka bude kategorija i podkategorija koliko ima u HALOOGLASIMA koji su istina najcitaniji u nasoj zemlji
Nove podkategorije (a i kategorije) se otvaraju tek kada se ukaže realna potreba, dakle kad ima više aukcija koje bi mogle da odgovaraju toj novoj (pod)kategoriji. Do tad, može da se koristi Ostalo.