Nesto oko ocenjivanja nije u redu. Kada dam nekome ocenu ne upisuje mu se a meni se nekad javi kvadratic da je cekiram i obrisem a nekad mi se ponovo javi link Oceni.
OK. Skontao sam da se racuna samo po jedna ocena od jednog korisnika. Ali evo ova: http://www.limundo.com/aukcija-ISA-D-Link-DE-220P-mrezna-karta-4646 gde sam coveku dao negativnu, i bila je izlistana u njegovom profilu a sada je nema a meni se ista aukcija ponovo pojavila u zavrsenim sa mogucnoscu da kliknem na Oceni ali kad ponovo uradim ocenjivanje nista se ne desava?!??!
Aha sad shvatam. Kod te aukcije nas je kupac nazvao i objasnio o čemu je stvar. Po našem viđenju negativna ocena nije bila zaslužena i zbog toga je izbrisana. Nismo znali da zbog toga ostaje u tvom delu završene za ocenjivanje.
Pa cekaj sad... Ja sam dobio negativnu od njega jer nisam hteo da mu dam mreznu karticu za 10 din a njemu je izbrisana negativna jer je licitirao "onako" jer je video da je 10 din a ne zato sto mu treba. Ako je nezasluzeno njemu onda je i meni pa brisite i meni tu njegovu negativnu.
Nije. Na vama je! Jer ako bih ja stavio realnu cenu za koju bih je dao a to je oko 50 dinara cisto da bar kupim deci cokoladu onda bi mi vi uzeli SVE jer naplacujete 1% + 50din Znaci DA NIJE BILO 10DIN pocetne ne bi bilo ni ove zajebancije. Pogledajmo realno STA IMA ZA 10 DIN??!? NISTA mozda poneke nazovi "dnevne novine" na trafici. Sta je sa mojom drugom negativnom ocenom... gde sam ja pobedio za modem sa 23 dinara cene. Onda mi izbrisite tu ocenu... Ja je tom prodavcu nisam cak ni dao zbog toga sto nije hteo da mi proda modem za 23 dinara vec zato sto se folirao izgovorom da ga je polomio dok ga je pakovao. NE MOZETE TEK TAKO DA BRISETE OCENE I DA IMATE DVOSTRUKE ARSINE! ili brisite obe ili ostavite obe pa nek ljudi procitaju komentar pa neka sami zakljuce ko je bio u pravu.
p.s tj. mozete ali onda pravite sprdnju od vaseg sajta.
Naše pravilo je da ponude koje su iz mržnje ili iz inata date (ukratko koje nisu fer i opravdane) možemo da povučemo. Trudimo se da situaciju pravedno sagledamo i u ovom slučaju je opravdano da sklonimo ocenu. Član je nudio i pobedio, tako da ima pravo da dobije robu.
Sam biraš da li ćeš staviti tu ili veću cenu uz rizik da će dobijena cena biti zadovoljavajuća ili ne.
Provizija je, kao što smo najavili, u procesu izmene. S obzirom da je osetljiva stavka u pitanju, pažljivo izvodimo tu promenu.
Izbrisali smo tvoju negativnu ocenu za modem, jer i ona nije opravdana.
hteo bih da ocenim korisnika dusancv sa kojim sam imao vrlo uspesnu saradnju ali ne mogu..u zavrsenim aukcijama kod mene,njega ni nema a ne vidim gde jos to moze da se uradi..molim za pomoc ili molim,ako nista drugo a ono da limundo da pozitivnu ocenu za njega od mene uz neki pohvalan tekst...
Da li ja ne mogu da nadjem opciju, ili nje nema ne znam, ali u svim aukcijama u kojima bih da ocenim prodavca ja ne mogu da je lociram. Gde bi inache trebala da bude? da pocnemo od toga...
Remeo pa nije lepo da korisniku koji je "polomio modem prilikom pakovanja" uklonis negativan komentar ipak je licitirano, on nije izvrsio svoj deo pogodbe, ako se tako nesto desi ubuduce prodavac bi trebalo da posalje bez novcane naknade posalje polomljenu stvar korisniku kao opravdanje ipotvrdu kako nebi dobio negativnu ocenu! Freedom: citao si pravila slozio se sa njima sad ispastaj, lepo si stavio 10din, iskreno ja bi ti uplatio tih 50 jer bi me bilo sramota da se cimam u postu ili da se nadjem sa tobom da bi ti predao 10din pa tih 10din cu naci na podu dok stignem do tebe, tako da ko god proda meni nesto za sicu nek zna da cu mu dati vise ako imam para i da cu svakako cifre zaokruzivati jer ne volim da se sleparim!
Primer: Kupio sam Mine Kampf, coveku uplacujem na kredit, cena je 10 din licitacije, ja cu mu naravno uplatiti min 50din, a mozda i vise pogotovo jer je moja prva kupovina! Mene buni sto imam 0 poena i 5 aukcija na kojima nudim, a odustao sam zbog previsoke cene(Ocigledno samo meni :)) i ne znam sta da radim, a jos sam dobrih stvari video za licitaciju!
ups, tako je kad kucam kasno nocu, hteo sam da kazem da nudim na samo 5 aukcija, a da nisam mogao na vise zbog mog manjka ocena! U drugoj sekciji sam uputio molbu da popravite servis da broji samo aukcije u kojima vodim!