Već nekoliko puta nailazim na ovo! Mislim da bi to trebali zabraniti i diskvalifikovati ovakve članove! Neka postave neku rezervu kao na ostalim aukcijskim sajtovima, ili neka krenu sa minimalnom cenom ispod koje neće prodvati a ne ovako. Niko ih ne tera da stavljaju nisku početnu cenu. Šta vi mislite o ovoj pojavi?
SLAZEM SE U POTPUNOSTI SA EXTERMINATOR-om.NIKO NIKOGA NE TERA DA SE PRIJAVI I UCESTVUJE NA LICITACIJI.NEKA PRVO DOBRO RAZMISLE STA HOCE!I JA SAM ZA TO DA TREBA ZABRANITI I DISKFALIKOVATI TAKVE CLANOVE!
Moraćemo da reagujemo po potrebi intenzivnije protiv toga.
Neki članovi su na početku to stavljali pa su na kraju prekinuli sa time, jer su shvatili sistem aukcije. To nam je bio povod da ne brišemo takve aukcije.
Međutim, najverovantije ćemo to od sada strožije gledati. Hvala na opomeni.
treba takve aukcije ukinuti pa prodavca obavestiti da mora da stavi svoju minimalnu cenu. a ako im se ponovi da u njihovoj aukciji napisu isto, treba ih iskljuciti.
Počeli smo da brišemo takve aukcije. Trenutno aktuelne čekamo da se završe, dok svaka nova se proverava da li sadrži taj tekst. Ako je tako, aukcija se briše.
Iako ste rekli da brišete takve aukcije opet se javljaju. I to su nove, a ne stare. Brišite, dajte negativnu ocenu, a podržavam i skidanje para sa računa.
@mrakokg Poslao sam ti pravilnik u poruci. Njega mozes da vidis tokom registracije tj. klikom na ono "Pristajem na pravila i punoletan sam" tako nesto.
Ince napomenuo bih da ova tema do sada nije bila vidljiva. Vidim da su postovi iz 07. Izgleda da se pojavila cim je markokg postovao ovo danas.