Limundo Cafe - Ocenjivanje clanova koji nisu regularni pobednici na aukciji
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthormdark
    • CommentTime20.11.07
     link
    Citajuci komentare drugih clanova i iz mog licnog iskustva,otvaram temu u kojoj mozete oceniti i dati komentar clanu koji je pristao da kupi proizvod iako nije pobedio na aukciji,a pritom je regularni pobednik odustao.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime21.11.07
     link
    Evo ja ću prvi.

Član se zove oki!

Pozvao sam ga nakon završene aukcije na kojoj je kupac odustao, a on je dao drugu najveću ponudu. Iznenadio se, ali je odmah pristao da kupi novčanik po ceni koju je nudio. Vrlo brzo je došao i sve se fino završilo. Veoma ljubazan. Nažalost nisam mogao da ga ocenim ali vidim da već ima dve pozitivne ocene od drugih članova.

Dobri Limundovci se brzo prepoznaju.
    • CommentAuthorfreedom
    • CommentTime21.11.07
     link
    Mislim da bi vise trebalo da se poradi na tome da do ovoga ne dolazi nego na omogucavanju ocenjivanja drugoplasiranog...
    ali u svakom slucaju dobra mogucnost.
    • CommentAuthormdark
    • CommentTime21.11.07
     link
    na mojoj aukciji za sony ericsson t68i pobednik nije mogao iz opravdanih razloga da preuzme telefon.ja sam kontaktirao sledeceg prvog clana sa pozitivnom ocenom.to je bio clan GLIVLAD.Odmah je pristao da kupi telefon po zadnjoj ceni koju je nudio,istog dana je uplatio novac i ja sam mu poslao paket.Sve preporuke!
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime24.03.08
     link
    Sreo sam ovu temu pregledavajuci ceo kafe, znam da je stara, al za tu mogucnost treba staviti kad kliknes oceni da imas i pored opcija pozitivna negativna itd da ima i opcija promeni kupca u kojoj ce preko padajuceg menija biti moguce promeniti kupca i da izlistava samo kupce koji su licitirali za taj predmet!