Posted By: pcigrePa ti stavi pocetnu cenu 100e, pa ako neko ponudi ponudi, a nemoj da pricas kako je sajt kriv sto ti aukcije ne dostizu zeljene cifre.
Takodje moras da imas u vidu da roba vredi onoliko koliko je neko spreman da plati a ne koliko vredi u tvojim ocima.
Posted By: axyIzgleda da u zadnje vreme retko ko čita pravila Limunda koja zalažu strpljenje, toleranciju i druge moralne osobine. Nije problem do Limunda nego do društva. Ne mora se uvek davati negativne ocene ako nije došlo do kupoprodaje. Postoji i neutralna i naravno komentar.
Svima preporučujem da ako neće da rizikuju stave cenu koja ih zadovoljava. A ne stavi cenu 10 dinara a očekuje da robu proda za cenu koju je zacrtao u startu i nikako ispod. Ako ne osećate "čar aukcije" i ako nećete ni malo da rizikujete onda početna cena od 10 din nije za vas.
@dalek
Nema potrebe za vređanjem drugih članova, ovde smo da diskutujemo o sistemu i poboljšanjima
Posted By: dalek
Mislim da korisnik mora malo da se drzi argumenata a ne napamet da prica. Kad bi nesto znao, on bi pogledao cene i video da to kosta recimo 100 evra a kod mene moze da ga kupi za 80 ako dotle izlicitira... ali nema pravih kupaca...
Posted By: pcigrePosted By: dalek
Mislim da korisnik mora malo da se drzi argumenata a ne napamet da prica. Kad bi nesto znao, on bi pogledao cene i video da to kosta recimo 100 evra a kod mene moze da ga kupi za 80 ako dotle izlicitira... ali nema pravih kupaca...
Aman covece, ja ti lepo napisah da stavis cenu koju mislis da je realna, kao sto to radis i u oglasima, a sta si ti procitao i razumeo, ja stvarno ne znam.
1 - 28 (ukupno 28)