Mislim da bi bilo dobro da uradimo neke majce, sa logoom limunda, ili cime vec. To bi bila svojevrsna raklama za nas omiljeni sajt, a ja bi licno voleo da imam takvu majcu;). Vrlo lep primer je sajt mobilnisvet.com, koji su ovakvu ideju sproveli u delo....mozete to i videti na www.majice.co.yu
Ovaj predlog sa majicama je odlican.Ja odgovorno tvrdim da je to najbolji nacin reklame.Dajte predlog o boji majice i oko dizajna.Ja sam jednu radio i mozete je pogledati(MAJICE).Uskoro bi svaki limundovac mogao imati svoju LIMUNDO majicu sa svojim imenom,jedinstvenu. :)
Meni bi trebala flash memorija bar od 1Gb, još kad bi bilo sa Limundo logom bilo bi fenomenalno.
Majice su super ideja, podržavam i rado ću je nositi na proleće.
Šta je konkretno dogovoreno sa članom IchaC.C?
Bela slova na grudima bi trebalo uokviriti tankom zelenom linijom jer kontrast nije dobar. Isto važi i za žuta slova na leđima. Odstupa od originalnog logoa ali će natpisi biti upadljiviji. Doduše, kvalitet fotografije nije na najvišem nivou tako da pretpostavljam da je u prirodi tekst daleko čitljiviji.
Sa članom IvchaC.C smo se dogovorili da će naš dizajner odraditi izgled majice. I to u nekoliko verzija. Jedna će biti generalno Limundo majica, a druga će biti individualna (axy je Limundovac).
Pogotovo kod druge pošaljite predloge, koj natpis da bude.
Predlog sa majicama je odlican ja licno podrzavam predlog da se bar do proleca majice odrade,inace ja kao novi clan reklamiram sajt limunda i vec na moju reklamu smo dobili jos dva nova limundovca.ZELIM VAM PUNO USPEHA U RADU.SAMO NAPRED I TREBAMO BITI N-1 BA BALKANU..............
Nadam se da ce majice biti zute boje sa natpisom "Limundo" (belo) "limun" (zelen). I ja sam razmisljao o majicama, upaljacima, olovkama, privezcima... najbolje bi bile solje za kafu. Uskoro treba da nabavim opremu za sito stampu pa se bacam na "farbanje" :)
Za LIMUNDO MODERATORE: Sta se desava sa tim majcama, svako je u stanju da uradi dizajn, samo nadjite gde uraditi stampu! Stvarno bi bilo lepo na taj nacin odraditi reklamu, pomenuli ste neko davanje majci za dzabe, to bi bilo lepo, ali ako nemoze recite da se obratimo preko kontakt linka pa da nam javite cenu, a i privesci u obliku limuna sa natpisom limundo bi zakupljali paznju! Molio bi vas da nam bar javite sta se desava sa ovom idejom jer vidim da je odavno pokrenuta, a ja sam jako zainteresovan! P.S. Ovaj sajt se jako brzo zavoli, a nase postovanje dobija od prve ponude na aukciji! :)
Da majice kasne, Limundo se brzo razvija u poslednijh 2 meseca tako da se trudimo što više da odradimo sve želje.
Ovih dana završavamo plan razvoja do Maja 2008. Time ćemo moći lakše da psotignemo sve ciljeve, u koje je isto postalvjena odrada majica (i ponekog priveska).