Moj najupečatljiviji doživljaj sa Limundom se desio pre 20 dana. Pobedio sam na 3 aukcije kod shef-a. Poslao mi je podatke svog računa na koji trebam da uplatim ukupnu sumu.
Paket je već u ponedeljak stigao na moju adresu, i pored činjenice da zbog poslovnih obaveza nisam do tada stigao da uplatim ukupnu sumu.
Odmah sam sutradan uplatio celokupnu sumu na račun uz izvinjenje zbog kašnjenja.
Neverovatno. Na Limundu je prisutna veoma prijatna atmosfera poverenja i poštovanja svih članova.
Ovo je moj lep doživljaj sa online kupovinom u Srbiji.
Pobeđuje često na mojim aukcijama. Dogovorili smo se da mi uplaćuje kredit na mobilni telefon.
Poslednji put mi je uplatio mnogo veću sumu od ostvarene cene na aukciji. Bio sam iznenađen. Posle mi je objasnio: "Nema veze, to je kredit za tvoje naredne aukcije na kojima ću da pobeđujem!"
Pošto je drugi član odustao od kupovine na mojoj aukciji, kontaktirao sam ga jer je dao drugu najveću ponudu. Rado se odazvao mom pozivu i preuzeo robu veoma brzo. Iz gore pomenutih razloga, ne mogu da ga ocenim, ali ovim putem mogu da ga pohvalim.
Pohvala za clana trnigor. http://www.limundo.com/ponude-EUROLITE-N-10-3593 Kad je video da sam ponovo stavio masinu, odmah se javio. Kao sto vidite, on je bio spreman da mi plati 3000, ali ja to nikad ne bi saznao, ako nema Despa... Zato sam mislio da korektna cena nije 3000. Zbog toga moj predlog je bio 2000 din... Brza uplata. Extra Limundovac. ... ... kao i axy, shef, i kapri81 ... :-)
Ukazao sam maksimalno poverenje svima sa kojim sam ovde radio i nije bilo problema iako je skoro sve bilo preuzemanje "postom"ili preko "City-ja"(nisam zadovoljan City-jem) i noko me nije za@ebao a normalno nisam ni ja nikog tako da imam sve pohvale za ljude sa kojima sam radio.Izvinjavam se ostalima ali moram da pohvalim korisnika "Norig" zato sto je ulozio toliko napora (neki bi odustali) da me ispostuje iako je suma bija sitna a i za ostale imam samo POHVALE !!!!
Ja sam fin toliko da sam u minusu! :D Ako neko iz uprave vidi moje kukanje valjda ce se resiti, ako ne moracu da prijavim clana policiji! :D Smesno mi je koliko sam glup! Ubuduce idem samo tako da mi salju post expresom i da platim artikal + dazbine odma pa mu oni isporuce pare, a ne na racun pa da se cimam sa policijom!
a ne na racun pa da se cimam sa policijom! ??? KAKO TO MISLIS LuCifeR ?
Imao sam i ja muke.Covek licitirao,dogovorili se da mu saljem pouzecem sa otkupninom,ja platio lepo postarinu i za par dana dodje postar sa mojim paketom i trazi da mu platim povratnu postarinu,jer gospodin kupac nije primio paket. Umesto zarade,otisao u minus. Sad prvo trazim novac,ili na mobilni ili na ziro racun. Da li je preko tekuceg racuna u redu da se vrsi naplata?(da ne bude problema posle)?
Kada saljes najbolje ti je resenje da unapred uzmes postarinu... npr. 200-250din na kredit za mobilni pa posaljes coveku pouzecem. Ako ne primi tebi se vrati paket a on ostane bez 200 dindzi za postarinu. :)
@ freedom A sta cemo ako imamo postpaid, pa nam dopuna ne vrsi posao? :)
Salim se, naravno. Ja sam to resio tako sto sam sakupio dovoljno pozitivnih ocena kojima bih ulio poverenje kupcima. Zatim u aukciji napisem da ukoliko preuzimanje nije licno, uplata mora da se obavi PRE slanja. Ne pada mi na pamet da placam duple postarine zbog ljudi kojima je dosadno pa licitiraju. Do sada nemam nijednu negativnu ocenu, a ne pada mi na pamet da nikada nikoga prevarim niti da dobijem jednu jedinu negatvinu ocenu i u tom cilju cu uciniti sve sto je u mojoj moci. Ako se tako radi, kupac ce morati da bude zadovoljan i ima poverenja.
@Lucifer
Policija? Hoces li da ispricas o cemu se radi? Bas me interesuje, a mislim da ce intersovati i ostale clanove.
Platio sat T-BAG clanu 1650 din za onu nokiju 3310 +200 din postarina na ziro racun +50 din provizija banci i ostavio mu poruku na limundu da mi salje telefon, medjutim javio mi se nadrkan mislivsi da ga zezam i to nakon 2 nedelje i pitao me ocu li da mu platim i to sa 2. broja i da mu saljem na 3. broj odgovor, kad sam mu objasnio da sam mu uplatio i pitao dal da mu saljem uplatnicu rekao je da netreba da veruje i da ce navratiti do banke da vidi jel leglo, zatim mi je ostavio poruku na limundu: Primljeno: 13.03.2008 u 13:16 15.03`08 dobijas paket do 12h. Pozdrav, ja sam to procitao 15.3. oko 9 ujutro ili 10 kako vec uglavnom dosta ranije, od postara nista, u posti kazu da nije bio nikakav paket tako da ga nisu vratili, a ni post express na brdu ne zna nista kao ni dhl, tako da sam digao ruke i cekam sta ce biti! Prodavac je inace sa 1 pozitivne u medjuvremenu spao na -1 zbog 2 negativne ocene i ne znam sta da radim! Remeo ga je kontaktirao sad cekam sta ce biti T-BAG-ov potez!
Zato volim da primim pa da platim, ako je clan proveren poslao bi mu paket pa da plati, ako je ne proveren cimao bi ga, ili bi mu naplatio preko racuna ili dopune postarinu i poslao, takodje nikad vise necu neproverenom prodavcu tako uludo poslati pare, medjutim ne sekiram se jer mi je racunom ostavio sve podatke potrebne za krivicnu prijavu ili licni susret sta bude jeftinije (ako se ne javi)!
meni je ocena jedan od repera za saradnju a ako ima negativnu onda pogledam komentare od ljudi sa kojima sam saradjivao a saradjivao sam sa mnogim pa pogledam ovde da vidim dali ima pohvale ili tuzakanja ali samo ako cena ode malo "vise" gore a ako je normalna onda ne proveravam nikoga.Ovo je mala nepogodnost novim clanovima ali ni ja nisam svoj rejting stekao lako (kostalo je to). Zao mi je sto su neke kolege imale finansijskih gubitaka jer su ukazivali neograniceno poverenje ali sta ces ima nas svakakvih ali licno sam debelo najebao dva puta u zivotu kad sam dao pare "unapred" tako da me vise niko ne bi navuk'o na tako nesto.Naravno OVDE sam placao unapred i niko me nije izradio ali uz proveru sa pocetka ove moje pisanije. Pozdrav ljudi i puno srece u daljem radu !!
Pohvala za chlana Surfin52. Izuzetno korektan i pouzdan kupac. Novac je uplatio mnogo pre nego shto je dobio paket. Pritom se deo paketa oshtetio u transportu, na shta je on reagovao vishe nego dobro rekavshi da nije moja krivica. Chak je uplatio vecu sumu od one koju je licitirao. Tako da ima kredit za moje buduce aukcije na kojima pobedi. :)