Limundo Cafe - Nova sam pa me zanima....
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthorandrea
    • CommentTime29.09.06
     link
    Kako negativno da ocenim clana? Pobedila sam na 2 aukcije kod istog clana pre para dana i poslala 2 poruke da se dogovorimo oko preuzimanja i placanja, i doticni clan mi uopste nije odgovorio!!! Tako da mi se cini da nece da mi proda to sto je nudio na aukciji i to me strasno nervira!!!!!
    • CommentAuthorbadam
    • CommentTime29.09.06 izmenjeno
     link
    imao sam isti problem. problem resen, prodavac se javio.
    • CommentAuthorab
    • CommentTime30.09.06
     link
    Nemoj naglo donositi procene. Mozda je jednostavno prodavac bio sprecen da se javi zbog nepredvidjenih okolnosti. Imala sam isti problem, ali mi je covek poslao sms poruku uz objasnjenje i izvinjenje, bez obzira na negativnu ocenu koju sam mu dala. Dakle, izvukla sam pouku: vise tolerancije...
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime01.10.06 izmenjeno
     link
    To što je ab rekao je potpunu tačno i slažem se.

Uglavnom dolazi do nesporazuma zbog malih sitnica.

Šteta je da date članu negativnu ocenu i posle toga primetite da je
    sve nastalo zbog činjenice da nije bio pri kompjuteru par dana, imao problem
    sa računarom, bio zauzet zbog renoviranja stana ili tome slično.

Ljubaznost i tolerancija su najbolji način rešavanja problema.
  1.  link
    ja mislim da bi bilo najbolje da se takvi clanovikazne nekako ! ja sam prodavao magnetofon i jedan kupac se javio za odredjenu cenu i rekao sam mu dma da magnetofon nema iglu i da neznam dali radi ! Dan posle toga sam rastavljao drugi magnetofon da bi onaj napravio i kada sam sastavio jedan gramofon lik je poceo da muti kako ocu da ga zeznem i jos mi dao negativnu ocenu !! pa to je stvarno strasno !
    • CommentAuthorsewa
    • CommentTime15.03.08
     link
    Nemojte preuranjeno da ocenjujete ljude, dajte im par dana fore da se jave. Ja sam imao problema sa netom (ostao sam bez neta zahvaljujući osobi koja nije na vreme proknjižila moju uplatu) i nisam mogao da se konektujem par dana pa nisam od prodavca dobio negativnu ocenu, na kraju smo sve završili na opšte zadovoljstvo. Dajte malo vremena kupcima i prodavcima da se jave ipak je ovo Srbija i nije sve idealno.
    Neki misle da je e-bay bolji, tamo sam sa aukcijam par godina kao kupac ali i kao prodavac, da ne davima na kakve probleme tamo nailazim, pa ipak nemam nijednu negativnu.
    Samo malo više tolerancije.
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime16.03.08
     link
    UKLJUCUJEM SE I JA...tolerancije mora biti ali....ali....kupac treba da se javi prvi to je broj 1.broj 2...kupac ako nije u mogucnosti da plati odmah treba dogovoriti rok i vreme...a tada....tada..kupac se ne javlja...mora negativna.....ja imam do sada tolerancije i po 15 dana pa i tada nece da se jave....ima svasta ljudi...no izgleda da smo mi mnogo neozbiljni.....POZDRAV.
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime16.03.08
     link
    Slazem se da kupac treba prvi da se javi.Meni se desilo da sam cekala 15 dana ako ne i vise,a onda dala negativnu i posle par dana covek se javi i izvinjava da je bio bolestan i da nije odustao od kupovine.E onda sam ja kontaktirala limundo tim i zamolila ih da mu obrisu negativnu i daju pozitivnu jer je prodaja obavljena.Samo sto ja jos uvek cekam da me on oceni:)
    Ja ponekad prva posaljem poruku ako mi se kupac ni posle pet dana ne javi,cisto da pitam da li je odustao od kupovine da bih ponovo pokrenula aukciju,nekad mi se jave ali u vecini slucajeva odgovora nema.
    Uostalom ne mozemo mi nikog naterati da nesto kupi ako se on predomislio iz bilo kojih razloga, ali ipak je fer da se javi i to kaze.
  2.  link
    Strpljenja i tolerancije mora biti jer su u interesu i kupca i prodavca pa vec sam pisao da su prolazila i po 2 meseca od aukcije do realizacije pa nije bilo negativnih ocena.Budimo kooperativni, najmanje je bitno ko ce prvi da se javi najbitnije je da se stvar realizuje na obostrano zadovoljstvo
    Pozdrav svim "kolegama"
  3.  link
    Da li postoji mogucnost 'dogovora' s prodavcem, ako nemam mogucnost da mu isplatim za proizvod a danima mu niko (osim mene) nije trazio proizvod? Stada radim? Kako da odustanem od tog proizvoda?
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime12.05.08
     link
    Pa sve zavisi od prodavca tj. kako se dogovorite.Niko ne moze da te natera da nesto kupis ako to ne zelis ali zato budi spreman da dobijes negativnu ocenu.Drugi put povedi racuna sta licitiras i da li si u mogucnosti to da platis.
  4.  link
    Hvala tiverada!
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime13.05.08
     link
    Nema na cemu, zato smo tu da pomognemo koliko mozemo.Pozz
    • CommentAuthorStrumpf
    • CommentTime06.11.08
     link
    Sta se desava ako sam proizvod koji nudim prodao u medjuvremenu ?
    • CommentAuthoriciric59
    • CommentTime06.11.08 izmenjeno
     link
    @Strumpf
    Šta ti je to trebalo? Ako je kupac Gargamel onda si nadrljao, ako je Štrumfeta onda se možda i provučeš !
    Šalim se malo.
    Ne bi trebalo to da radiš, a ako si postavio aukciju odmah je prekini ako nema ponuda, a ako ima onda očekuj negativnu ocenu.
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime07.11.08
     link
    StrumpfSta se desava ako sam proizvod koji nudim prodao u medjuvremenu ?

Ako nemas ponuda na toj aukciji udji na "izmeni" pa "ponisti aukciju".
    Ako imas ponuda a prodao si taj predmet, nabavi jos - vidis da ide ko' alva.