Trudim se da UVEK budem korektna.Dosta sam svasta kupila na "Limundu".
1.Izauktirala sam knjigu "Najzagonetnije Yu ubice" prodavca: milos.pirot Kad sam ga 2-3 puta zvala obecavao je da ce mi knjigu poslati pouzecem da bi na koncu rekao... "Nemam vremena da vam to saljem, potrazite negde drugde tu knjigu...mozda prodjete cak i jeftinije" -Dala sam mu naravno negativnu ocenu...jer se on tu zeza i nema nameru da shvati da ako je vec predmet postavio i prodao treba da ga i posalje.
2.Izauktirala sam dva filma: "Zakopane tajne" i "Pogresno skretanje" prodavac je: e-poslovi Posle kontakta i mojih telefonskih poziva ...proslo je MESEC DANA a ja nisam dobila cd-ove sa filmovima. -Naravno, dala sam negativnu ocenu!
E sad...iako NE-opravdano, i oni su meni dali negativne ocene... Ja sam ponavljam, bila korektna: zvala i bila strpljiva cekajuci postara koji NIKAD nije dosao. Da li je u redu da ja nosim ove TRI crveno-negativne ocene? Molim urednike da mi SKINU one negativne ocene (ako je moguce) jer ako se ovo na ovaj nacin bude ponavljalo...moracu odluciti da prekinem dolaziti na "Limundo" a bilo bi mi bas nekako prazno...
U onoj rubrici "Pobedio"..da bi obrisao nesto MORAS dati neku ocenu...a ja ne mogu dati pozitivnu ako stvar nisam dobila! -Da li neko kontrolise ovo ocenjivanje? pozdrav "takazen"
Za ove vase probleme oko ocenjivanja ce se javiti Remeo i on ce sa vama to najbolje resiti, ali za sada ste u pravu i treba im dati negativne ocene jer je to neozbiljnost, vase negativne ce biti obrisane. Budite jos malo strpljivi posto se na sajtu jos uvek nesto radi pa je administrator verovatno malo vise zauzet ali dok cekate ubacite ovde te linkove ili samo brojeve aukcija radi brze realizacije vaseg problema.
E pa dragi moji ja dobih tri neutralne ocene od "limundovca" "exilence" jer sam je neopravdano ocenila negativnim ocenama...Možda je trebalo da je ocenim pozitivno zato što nije našla ni vremena ni volje da posle aukcija od 23.08.2008.godine na kojima je pobedila preuzme artikle a na moje poruke je ostajala nema...Molim moderatore da mi obrišu stvarno neopravdane ocene od ovog limundovca. Mislim da sam vrlo tolerantna, da imam strpljenja i da sam za kompromis, ali mislim da su neki ljudi počeli da zloupotrebljavaju sve to..Naravno da ću od sada sve limundovce koji nemaju vremena da odgovore na moje poruke i ne žele da konkretizuju pobedu na aukciji i koji misle da ću čekati do groba da se jave negativno oceniti. Još bolje, imaju rok od sedam dana da se javei preuzmu robu ili da se dogovorimo za drugi rok ali naravno bez ultimatuma od strane kupca.. Pozdrav Vesna.