Limundo Cafe - Broj pregleda aukcije
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime02.10.08
     link
    Od danas (na molbu jednog Limundovca) se broj pregleda
    ne povećava ako prodavac otvori svoju aukciju.

Time se dobija bolja slika o tome koliko je puta otvorena aukcija.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime03.10.08
     link
    Bravo tako i treba da bude, svaka cast.

Ide pivo samo recite od kog proizvodjaca.
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime03.10.08 izmenjeno
     link
    Broj pregleda ce biti dupli od ovolikog piva :)
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime03.10.08
     link
    odlično!
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime03.10.08
     link
    Pa posetio sam MB pivaru, fantastično izgleda.
    Kao da si u skupocenom hotelu.
    A sada je kupio njih Heineken, a njihova reklama mi se sviđa.

Eto dokaza koliko sam stručan za pivo,
    biram po izgledu fabrike i reklamne kampanje :-)
    • CommentAuthorgagac
    • CommentTime03.10.08
     link
    to je bio moj predlog i ja pozdravljam Vashu efikasnost a mislim da se i ostali slazu da je to dobra promena.....
    • CommentAuthormaculi
    • CommentTime04.10.08
     link
    Odlično !!! Sad tačno znam koliko je potencijalnih zainteresovanih za ono što nudim u aukciji. Ako nema otvaranja - bolje je skinuti aukciju !

Samo kad bi se još onaj moj predlog od pre mesec ili više usvojio...Predložila sam da uz nick bude i datum poslenje posete sajtu . Na listi članova , na početnoj strani bi bilo najbolje . Mnogi forumi tako rade .

To bi olakšalo i kupcima i prodavcima da vide da li je član koji je nešto kupio ( prodao ) dolazio na sajt nakon završene aukcije i ne bi se pitao zašto ne odgovara na poruke ...Mnogo je lakše komunicirati Limundo porukama ( i jeftinije ) nego zivkati mobilnim i proveravati zašto se kupac ne javlja .Ako nije dolazio na sajt , može se pretpostaviti da je bio nečim sprečen . A kad vidim da je dolazio a ne odgovara ...Onda su mnogo jasnije stvari ...
    • CommentAuthormemento
    • CommentTime06.10.08
     link
    A sta mislite da uvedete da se broj pregleda ne povecava ako jedan Limundovac (kupac) otvori aukciju vise puta? Onda bi prodavac imao tacan uvid u to koliko je razlicitih ljudi zainteresovano za njegovu aukciju.
    Pozdrav
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime07.10.08
     link
    @memento
    pre neki dan sam pobedio na aukciji licitirajući u poslednjim minutima. Reloadovanjem stranice video sam da se broj poseta drastično povećava tako da mi je bilo jasno da će biti ponuda u poslednjim sekundama. Zato sam ponudio veću cenu i pobedio na aukciji.

Hoću da kažem da bi u ovom slučaju broj poseta aukciji ostao nepromenjen a cena bi se povećavala. Malo je nelogično i uliva dozu sumnje. Stoga mislim da ovo baš i nije dobro.
    • CommentAuthordarecdjo
    • CommentTime21.10.08
     link
    Mana je to sto kad se prodavac odloguje i klikce na istu aukciju broj pregleda se povecava tako da ova opcija malo gubi smisao jer opet moze sebi da podize broj pregleda.
    Mozda da se doda opcija koliko ima pregleda od strane samo registrovanih clanova pored ove, a mozda i broj pregleda od strane razlicitih registrovanih clanova?
    Pozdrav
  1.  link
    maculiOdlično !!! Sad tačno znam koliko je potencijalnih zainteresovanih za ono što nudim u aukciji. Ako nema otvaranja - bolje je skinuti aukciju !

Samo kad bi se još onaj moj predlog od pre mesec ili više usvojio...Predložila sam da uz nick bude i datum poslenje posete sajtu . Na listi članova , na početnoj strani bi bilo najbolje . Mnogi forumi tako rade .

To bi olakšalo i kupcima i prodavcima da vide da li je član koji je nešto kupio ( prodao ) dolazio na sajt nakon završene aukcije i ne bi se pitao zašto ne odgovara na poruke ...Mnogo je lakše komunicirati Limundo porukama ( i jeftinije ) nego zivkati mobilnim i proveravati zašto se kupac ne javlja .Ako nije dolazio na sajt , može se pretpostaviti da je bio nečim sprečen . A kad vidim da je dolazio a ne odgovara ...Onda su mnogo jasnije stvari ...

odlicna 5+ za predlog
    • CommentAuthormaculi
    • CommentTime23.10.08
     link
    Hvala !! Još uvek stojim iza tog predloga . Muku mučim sa onima koji su pobedili na mojim aukcijama i nikako ne mogu da ih pronadjem . Nerado dajem negativne , samo ako baš moram ...Ovako sve bi bilo lakše !
    Aktivna sam na nekim forumima gde je to vrlo lako i jednostavno uradjeno..Ta opcija bi mogla da stoji u spisku svih registrovanih članova , uz svačiji nick.
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime23.10.08
     link
    Podrzavam predlog !!!
    Ideja je skroz na mestu.
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime23.10.08
     link
    I ja se slazem, predlog je super, jos samo da se realizuje.
    • CommentAuthordarecdjo
    • CommentTime24.10.08
     link
    Odlican predlog !!!
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime24.10.08
     link
    Dacu ja PIVO i nema problema bice realizovano nego imam problem ne mogu da dovatim PERTLE da ih vezem!!! Pa ne znam kako cu po pivo.

Podrzavam predlog.
    • CommentAuthorstivbmw
    • CommentTime24.10.08
     link
    Jos jedan glas za predlog
  2.  link
    I jos jedan glas za predlog
    • CommentAuthorgagac
    • CommentTime27.10.08
     link
    podrzavam
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime28.10.08
     link
    @maculi
    Odradjeno.
    Sad mozemo da vidimo kad je bila poslednja aktivnost clana.
    • CommentAuthormaculi
    • CommentTime29.10.08
     link
    A ja taman u drugoj temi ponovila zahtev. Izvinjavam se ...
    Svaka čast !!!
    Ne nudim pivo ,jer ga ne konzumiram , ali ko svrati u moj grad , mogu kolači ...
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime07.11.08
     link
    darecdjoMana je to sto kad se prodavac odloguje i klikce na istu aukciju broj pregleda se povecava tako da ova opcija malo gubi smisao jer opet moze sebi da podize broj pregleda.
    Mozda da se doda opcija koliko ima pregleda od strane samo registrovanih clanova pored ove, a mozda i broj pregleda od strane razlicitih registrovanih clanova?
    Pozdrav

Da to je tačno, ako izađe iz svog naloga može da diže broj pregleda.
    Samo nisam siguran koliko je za neke poželjno da ostali vide da li su na
    nekoj stranici.
    Da li to ne ide suviše u privatnost?
    • CommentAuthordarecdjo
    • CommentTime07.11.08
     link
    OK ako ide u privatnost, ali ja sam mislio ako moze nekako da se izvede slicna stvar bez zadiranja u privatnost tj. da se ne zna koji su clanovi pregledali aukcije vec samo njihov broj.
    • CommentAuthoriciric59
    • CommentTime07.11.08
     link
    darecdjoMana je to sto kad se prodavac odloguje i klikce na istu aukciju broj pregleda se povecava tako da ova opcija malo gubi smisao jer opet moze sebi da podize broj pregleda.

Ne razumem zašto bi prodavac sam sebi podizao broj preglada aukcije jer je valjda njemu bitno da taj broj bude realan, a ako time želi da broj bude što veći zbog potencijalnih kupaca, opet ne razumem jer je meni kao kupcu bitnije da broj bude manji zbog manje konkurencije prilikom licitiranja. Zato se meni i ne sviđa što se broj pregleda povećava uvek kad jednu aukciju pogledam više puta, čak i kad je ta aukcija kod mene u opciji “posmatram”.
    • CommentAuthorsanja74
    • CommentTime07.11.08
     link
    ja taj broj poseta aukcije ne gledam - ni kao prodavac ni kao kupac. ima nas i takvih...
    i smatram da ne može nikome da posebno pomogne, a ni da odmogne taj counter na dnu strane... jedino da aukcionaru da informaciju koliko se ljudi zainteresovalo, s tim da counter broji pageviews a ne unique visitors, te ni ta informacija nije realna, al na kraju krajeva - vreme će pokazati da li nekog zanima to što ste postavili.

druga bi situacija bila (i po meni: nefer) da taj broj poseta odredjene aukcije stoji pored same aukcije na glavnoj strani sajta, dakle kada pretražujete da kao jedan od detalja stoji i broj poseta. Upravo zato što se taj broj na razne načine može 'napucavati'. Ovako je sasvim ok. I nebitno. :)
    • CommentAuthordarecdjo
    • CommentTime08.11.08
     link
    Isto je i meni nebitno ali kad vec postoji mozda bi moglo da se unapredi. Cisto je zbog toga bila kritika a ne sto je meni to nesto sad bitno.