maculiOdlično !!! Sad tačno znam koliko je potencijalnih zainteresovanih za ono što nudim u aukciji. Ako nema otvaranja - bolje je skinuti aukciju !
Samo kad bi se još onaj moj predlog od pre mesec ili više usvojio...Predložila sam da uz nick bude i datum poslenje posete sajtu . Na listi članova , na početnoj strani bi bilo najbolje . Mnogi forumi tako rade .
To bi olakšalo i kupcima i prodavcima da vide da li je član koji je nešto kupio ( prodao ) dolazio na sajt nakon završene aukcije i ne bi se pitao zašto ne odgovara na poruke ...Mnogo je lakše komunicirati Limundo porukama ( i jeftinije ) nego zivkati mobilnim i proveravati zašto se kupac ne javlja .Ako nije dolazio na sajt , može se pretpostaviti da je bio nečim sprečen . A kad vidim da je dolazio a ne odgovara ...Onda su mnogo jasnije stvari ...
darecdjoMana je to sto kad se prodavac odloguje i klikce na istu aukciju broj pregleda se povecava tako da ova opcija malo gubi smisao jer opet moze sebi da podize broj pregleda.
Mozda da se doda opcija koliko ima pregleda od strane samo registrovanih clanova pored ove, a mozda i broj pregleda od strane razlicitih registrovanih clanova?
Pozdrav
darecdjoMana je to sto kad se prodavac odloguje i klikce na istu aukciju broj pregleda se povecava tako da ova opcija malo gubi smisao jer opet moze sebi da podize broj pregleda.
1 - 26 (ukupno 26)