NebojsaKRemeo hvala Ti,ali najmenje je bitan kredit.
Ovu temu sam otvorio upravo zbog toga da bi neki novi clanovi bili upoznati da se i to dogadja,nazalost ... :)
Stivbmw je apsolutno u pravu,tacnije,ja se slazem sa njim,i smatram da u ovom slucaju nisu bitne ni pozitivne ocjene i da bi svakog Clana koji postupi tako nekorektno trebalo momentalno banovati sa ovog sajta jer je izmedju ostalog i to jedan od nacina da se ovdje razdvoji,kako to vec nasi stari kazu,zito od kukolja.
Btw,da je Bogdo vise Clanova kao sto je Stiv,gdje bi nam kraj bio ...
vojkanrandjakao kupac nisam imao nikakvih problema sa preuzimanjem robe mada su neki prodavci (clan CICAK) imali grdnih problema sa prijemom novca preko City-ja.Iz tog razloga preferiram ptt-otkupno pismo (najjevtinije za dostavu).Tzv.brza dostava:City,post-expres i sl.dostavu "pokusavaju" samo jednom a posle vracaju u svoju "centralu" na cekanje da se primaoc javi.Vecina primaoca nema pojma gde se nalace "centrale" dostavljaca u njihovom mestu.Konkretno City se nalazi na 8 km van Nisa.To moze biti i jedan od razloga nepodizanja posiljke.Vremenska sprecenost moze biti drugi objektivni razlog nepodizanja posiljke.Ja licno UVEK prvo ugovorim sve detalje sa prodavcem pa tek onda krenem u "posao".Naravno uvek postoje "nestrpljivi" prodavci tipa 2dana 3 dana 5 dana i kako nisam u mogucnosti da uvek ispostujem te uslove na takve aukcije ne licitiram.Po meni cena dostave jeste prevelika (za neke stvari) ali ako mi treba to za sta sam licitirao podrazumeva se da mi cena dostave ne znaci mnogo.
Pozdrav!!
Remeo
A.Određenim članovima ćeš moći da zabraniš da nude na tvojim aukcijama
B.Članovima koji nemaju određenu ocenu možeš da zabraniš da nude na aukciji