Limundo Cafe - E ovo nema smisla
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthormiki38
    • CommentTime31.08.08
     link
    Ovo sto se desava u cafeu ni malo nije uredu.

Dajte vise uvedite malo reda i za vase moderatore nije ok da brisu neke postove ili delove istih i da se nepotpisuju ko je to uradio i zasto?

Ovo nigde nisam video pa kada se nekome nesto obrise treba i reci zasto a ne samo da nestane, ili ako je negde prebaceno treba napisati gde a ne ovako.

Ja sam svestan da se desava da postovi nemaju veze sa temom ili delovi postova ali sklanjanje bez obrazlozenja je ne primerno.
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime31.08.08
     link
    Ako treba da ti se objasni zasto ti je psot editovan, onda mi stvarno nisi jasan...

A primereno je da decka nabedjujes da ima dupli nalog i da se njegovo ime ne pominje nigde u aukciji, a da pritom nisi ni pogledao tu aukciju, gde bi video da je ON PRODAVAC?

Ti pises samo da bi nesto pisao. Pre nego sto napises nesto, lepo proveri to sto zelis da kazes, a ne da coveka bespotrebno optuzujes. Ja ne znam ni tebe ni njega i apsolutno ste mi jednaki, ali ne dozvoljavam da ga napadas bez razloga.

Osim toga, tebi post nije obrisan, vec samo deo u kome to pominjes - optuzba. Takodje, obrisan je i deo njegovog posta nakon tvog u kome ti on to objasnjava. To je uradjeno da se ne bi islo u offtopic i svadjanje.

Napisao nisam zasto sam to uradio, jer znajuci tebe, ti ces da natezes diskusiju do beskonacnosti, cak i kad to izgubi svaki smisao, a to ne zelim.

Ako imas sumnje na duple naloge, ucini to u temi "Tuzakanje...", a ne na prvom mestu gde se nadjes.

Ovaj post necu brisati. Dobio si dogovor koji si trazio, a i ubuduce cu brisati sve komentare koji nisu utemeljeni u cinjenicama i KOJE NISI PROVERIO pre nego sto si postavio.

Rasprava na ovu temu je zavrsena, te ovaj post zakljucavam.

Pozdrav, Supreme