Limundo Cafe - Kako da preuzmem artikal?
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthorAvgust
    • CommentTime07.08.08
     link
    Skoro sam izvalio sajt pa sam narucio neke predmete pa nisam siguran kako da ih preuzme.Da li treba da pokupim u posti ili sta?
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime07.08.08 izmenjeno
     link
    @Avgust
    Kontaktiraj prodavca u vezi placanja i o nacinu slanja, moguce je i licno preuzimanje ako ste u istom mestu. Ako se salje postom obicno sve stize na kucnu adresu.

Pozdrav,
    deqi
    • CommentAuthorRambo
    • CommentTime15.11.08
     link
    Kako ja da budem siguran ako hocu da kupim nesto i kupac zahteva da mu ja prvo uplatim robu na njegov racun pa on tek onda da mi posalje robu-Kako ja da budem siguran da cu dobiti robu koju sam pre toga uplatio.Unapred hvala
    • CommentAuthormaculi
    • CommentTime15.11.08
     link
    Budi siguran ako si kupio od pouzdanog prodavca , od onog koji ima pozitivne ocene ....Ako nije prevario druge , sigurno neće ni tebe !
    • CommentAuthorgeler
    • CommentTime19.11.08
     link
    Pa mogu vam reci da ovo i nije nesto funkcionalno po meni je neozbiljno ako vi ne proveravate na neki nacin nacin prodavce.malo je glupo da nekome posaljes pare za nesto sto prodaje i na kraju nikom nista ako ti neposalje pa ti moras da ga JURIS ILI ZA PARE ILI ONO STO JE PRODAVAO
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime19.11.08
     link
    @geler

Sto jel ti neko nesto nije poslao?

Inace ovde sve to super funkcionise, meni se recimo jos
    tako nesto nije desilo za 6 meseci koliko sam aktivan ovde.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime19.11.08
     link
    RamboKako ja da budem siguran ako hocu da kupim nesto i kupac zahteva da mu ja prvo uplatim robu na njegov racun pa on tek onda da mi posalje robu-Kako ja da budem siguran da cu dobiti robu koju sam pre toga uplatio.Unapred hvala

gelerPa mogu vam reci da ovo i nije nesto funkcionalno po meni je neozbiljno ako vi ne proveravate na neki nacin nacin prodavce.malo je glupo da nekome posaljes pare za nesto sto prodaje i na kraju nikom nista ako ti neposalje pa ti moras da ga JURIS ILI ZA PARE ILI ONO STO JE PRODAVAO

Naravno da nemate nikakvu garanciju da ce vam neko poslati robu ali ako ste citali ovde po cafeu vise se ljudi zalilo da su im posiljke vracene od kupaca nego njih koji su se zalili da su platili a nisu dobili robu. U ovakvim slucajevima LImundo je uvek bio korektan i ako je neko prevaren oni su nalazili nacin da prevarenog obestete.

A i neko pravilo je da prvo kupac plati pa prodavac izvrsi slanje.
  1.  link
    @geler

Pa zato valjda sluze ove ocene pozitivan negativan bas iz tog razloga,
  2.  link
    @geler
    Masa prodavaca je ovde nasla skroman, dobar ili odlican izvor prihoda (u zavisnosti od ulozenog rada i truda). Niko normalan ne zeli da mu se prisljamci negativna i da bude suspendovan.
    Iskreno, ne znam da li se vise trudim oko kupaca ili oko prodavaca... mada naravno, niko ne moze nista da garantuje... covek moze da uplati prodavcu, kojem u medjuvremenu (malo karikiram) padne saksija na glavu i ops... nema robe.
    Za sada Bogu hvala, nisam imala problema ni sa jednim kupcem ni sa jednim prodavcem. Neki put se prolongira primopredaja robe/novca zbog nekih opravdanih razloga... al svi smo ljudi i svako od nas ima razumevanja za onog drugog.
    U pocetku sam imala slicnu dilemu... al posle prve prodaje (pazi, prva prodaja slala sam coveku monitor od 30 kg post expressom, pa zamisli da mi se vratio!?) - sve je sljakalo kako treba. Iza nicka postoji covek sa kojim se dogovaras, a to je najbitnije.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime01.12.08
     link
    DragonLadyIza nicka postoji covek sa kojim se dogovaras, a to je najbitnije.

Veoma lepo rečeno!
  3.  link
    DragonLady
    Iza nicka postoji covek sa kojim se dogovaras, a to je najbitnije.

znaci ti si zena zmaj....... hmm