Limundo Cafe - Borba protiv piraterije
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime30.07.08 izmenjeno
     link
    U borbi protiv piraterije uveli smo novost
    da u kategorijama:
    -Knjige & Časopisi
    -Filmovi
    -Muzika
    -PC >> Software
    mora da štiklira polje:
    Potvrđujem da je predmet originalan:
    Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je igrica/film/serija... original.
    Svestan sam da je piraterija kažnjiva novčano/zatvorom i spreman sam da prihvatim posledice
    i prosledjivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet
    moje aukcije piratska kopija originala.

Detalj u borbi protiv piraterije na aukcijama.
    • CommentAuthorlajcak01
    • CommentTime01.08.08
     link
    Potpuno se slazem !
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime01.08.08
     link
    Ideja je super, ali zašto su opet preskočene kategorije Kolekcionarstvo i Numizmatika? Mislim da bi se opcija original/kopija pre trebala uvesti u tim kategorijama, ipak većina ljudi koja kupuje piratske filmove, programe i sl. svesno to radi znajući da je u pitanju piratsko izdanje, dok to nije slučaj sa kupcima npr. rimskog novca, odlikovanja...
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime01.08.08
     link
    Da slažem se, za te kategorije je takođe pametno.
    Ubacićemo.
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime02.08.08
     link
    Ja sam vec pokrenuo raspravu na tu temu na inicijativu nekih clanova, ali nakon pocetnog odobravanja sto se to desilo, nestalo je interesovanja za datu tematiku.

Tema je na:

http://www.limundo.com/limundocafe/discussion/225/autenticnost-artikala-na-limundou/#Item_10

a ja pozivam clanove da se ukljuce u razgovor koji je tamo zapoceo, kako bismo mogli da precizno definisemo sta bi sve trebalo da se uzme u obzir u ovakvim situacijama. Slozicete se da software, muzika, novcanice i kovanice nisu jedine stvari koje se mogu falsifikovati, te bi bilo korisno da u pomenutoj temi iznesete svoje misljenje.

Pozdrav, Supreme