Predlazem da clan lajcak01 dobije neku nagradu kao sto je dobio i clan marija015. Mislim da je lajcak01 to zasluzio svojim zalaganjem i time sto je prvi presao ukupnu cifru od 1000 pozitivnih ocena.
Cestitam na hiljadarci to je stvarno za svaku pohvalu i primer, pogotovo sto je bez i jedne neutralne ili negativne. To mislim da samo po sebi govori sve, a i sam sam imao prilike da saradjujem sa lajcakom i svaki put je sve bilo maksimalno korektno i po dogovoru, krajnje profesionalno i posteno.
Podržavam i čestitam!Takođe predlažem da se članovima koji su dostigli ovako impozantan broj pozitivnih ocena ,smanji provizija na aukcijama na kojima su prodavali.Nije neka suma u pitanju po pojedinoj aukciji ,ali kada se uzme u obzir broj aukcija,suma verujem nije mala.Živeli i nastavite tako i ubuduće!
Zahvaljujem se svima na cestitkama.Meni je najveca nagrada to sto sam pomocu Limunda upoznao mnogo postenih i dobrih ljudi iz cele Srbije. Veliki pozdrav svim clanovima Limunda !! lajcak01
Zahvaljujem se za ovu fantasticnu nagradu !Stvarno nisam ni ocekivao tako nesto...To mi daje dodatnu snagu da radimo dalje punom parom...Bice jos mnogo mojih interesantnih aukcija,to vam mogu obecati! Jos jednom hvala i pozdrav svim postenim Limundovcima ! Viva La Limundo ! lajcak01