tiveradaboban 61 kao moderator vrlo dobro zna da mi i nemamo neka ovlascenja da bilo sta menjamo pa me zato cudi da bas on predlaze sefa svim moderatorima.
deqiJa sam ZA.
lakisecPozdrav Limundovci!!!! Ovde se baš zahuktava ,počinje da liči na Narodnu skupštinu.....:))))Mislim da nije tema za raspravu vec za izjasnjavanje clanova,moderatora i LIMUNDO TEMA-a povodom ovog mog predloga.A sto se tice odgovora na jednom postu ovde licno ne poznajem miki38 niti sam ga video u zivotu a plus i daleko smo 350 km.Ovo nije moje pravdanje vec samo sam dao predlog na moje zapazanje jer se covek vrlo konstruktivno ponasa i zapaza sto bas mi svi ne zapazamo...POZDRAV SVIMA.
axyDa šefuje nad svim moderatorima - ja sam protiv.
boban61Takodje sam misljenja da bi trebalo na ovu temu da se svako samo po jednom oglasi a ne po 2 ili 3 puta,jer je lakisek to dobro rekao.....
SupremeJa se slazem da postane moderator, ali se ne slazem da samo kritikuje, vec da radi ist sto i drugi moderatori, a samim tim i da trpi iste udare i vrejdjanja. U tom istom postu sam bar 3 puta rekao da se slazem.
SupremeKada ja naglasim da se ne skrece sa teme i kada posle 3 upozorenja krenem da brisem postove koji prelaze u svadju, onda budem nazvan bezobraznim, pa cak i od tebe, dragi kolega boban61.
ddragonA da ipak sačekamo Mikija da se izjasni? Još uvek ne znamo da li on uopšte želi da bude admin
ddragonAha, kapiram, libijski sistem, glasanje za kandidata koji će da se kandiduje tek pošto pobedi.... Aj dobro.....
belajaIdealno kolege, ja predlazem da cak i ako miki38 odbije funkciju sefa, mi svi pocnemo da se ponasamo kao da je prihvatio i tu nema vrdanja, za nas je sef i tacka.
1 - 26 (ukupno 26)