Clan >maxa1984 (1)< me je ocenio neutralnom ocenom(" Aukcija je zavrsena jer, je bila protiv pravila limunda... ") jer mi je aukcija prekinuta od strane limundo tima http://www.limundo.com/aukcija-USB-Kradljivac-Podataka-40804 a posle mi salje sledecu poruku: "Pozdrav, Reci mi kako ide sa placanjem? kako da ti platim, i kako dostavljas" ovo nije bas uredu!
Prodavac je stavio pocetnu cenu 100 dinara,a na slici pise 400 dinara.To krsenje pravila,ili ako se ne dostigne cena prodavac verovatno nece dati robu,pa ce tu biti neganivne ocene.
Imao sam slucaj da je clan vanjajoxi kupio jedan katalog od mene,kontaktirao sam sa podacima kako da uplati,medjutim nije uplatio,i rekao je da je to neki drugi kupio sa njegovog kompjutera i dao neku email adresu da kontaktiram tog,ja sam i to uradio,naravno ni uplata ni odgovor...ponovo sam kontaktirao clana,koji je registrovan da uplate,i naravno nije niko uplatio,mada se radi od oko 150 dinara,posle mesec dana dosadilo mi je da ih molim da uplate ,dao sam negativnu ocenu,ja mislim opravdano.Na to je registrovan clan dao i meni negativnu ocenu... Molim da date vase misljenje i da mi obrisete ovu negativnu ocenu. pozdrav svim postenim Limundovcima lajcak01
@Lajcak01 Obrati se Limundu kako bi ti skinuli negativnu ocenu. Jasno je meni da nije kupac licitirao, ali kako to neko drugi kupuje sa njegovog naloga, a on dobije negativnu tek' onako. Njegov nalog sluzhi za njega, i on je odgovoran za ono shto se licitira i kupuje sa njega, pa makar neko "sluchajno" kupio umesto njega. Lol...
evo i razloga http://www.limundo.com/clan-Xtian 16.09.2008 22:37 Negativna Zvao sam na Mobilni i na www.telekom.yu nasao kucni KAZE DA JE TO NEKA GRESKA , sta preostaje osim NEGATIVNE. // Vise me kostalo pozivanje nego sto roba vredi 200din// Stanislav » DVI NA DVI KABAL
ja recimo knjigu za web sajt prodajem za 580 dinara. ovde na limundu stavim 10 dinara početnu cenu. http://www.limundo.com/aukcija-web-sajt---brzo-i-lako-41747 možda je prodam i više a možda i ne, ali se reklamiram na neki način. ako bih stavio 580 onda je to oglas jer je cena ista.
on je za FLAJERE stavio početnu cenu 5000 koja je ista kao i redovna cena po kojoj prodaje to je onda oglas. što nije stavio bar 4500.
I ja stavljam umetničke slike po početnoj od 10 din iako se u galeriji prodaju po minimum 25 evra i više ..Neke dostignu cenu toliko da se ne isplati ni koliko boje je utrošeno , sam materijal , a da ne govorim o vremenu , radu , unikatnoj vrednosti ...Ipak ni jednom nisam odustala od trgovine ! Kad se stavi početna od 300 -400 din - što je isto daleko od vrednosti slike , niko neće ni da licitira ! Na Limundu stvari privlače pažnju zainteresovanih najviše ako je početna 10 din... A oglasi , sa realnim tržišnim cenama, bi trebalo nekako drugačije da se tretiraju .Ipak su ovo prvenstveno aukcije . Možda da postoji poseban deo na Limundu samo za oglašavanje sa provizijom koja će recimo biti 5 % ...Tek da se odvoji od ostalih aukcija . Ali tu bi trebalo odrediti tim moderatora koji bi razvrstavali šta je oglas a šta nije. Mislim da je to trenutno previše posla ali je tema za razmušljanje za budući rad i funkcionisanje sajta.
http://www.limundo.com/aukcija-CIPELE-I-PATIKE---NOVO----36053 S članom alkatraz koji je suspendovan nisam nikako mogla da ostvarim dogovor pa sam ga ocenila negativno ( na moju veliku žalost jer sam nedeljama pokušavala da ipak ostvarim bilo kakav kontakt –mob. tel. je uvek bio nedostupan ). Da li i on može da mi da negativnu iako je suspendovan ???
Ponovo na aukciji ta ista jakna , aukcija traje do 20.09.2008 u 16:09. Tajanstveno je micacica ponovo doturila Ivchi da je on proda (valjda joj mala…) ali sad po 1300 din da ne mora opet micacica da je kupi !!! Slikano na istom krevetu tj potpunom ista slika jakne koja je kupljena u avgustu i napisano je da su trgovali i podelili pozitivne ocene !!! Čak je greškom zaboravio da izbriše onu dvojku jer je tada prodavao i kožnu jaknu 1 . U ocenama ćete videti ! Šalu na stranu , da li sam samo ja ovde student kriminalistike , vidim duplo ili je micacica dupli nalog a bogami kod ovog člana ima još – samo malo pročešljajte završene aukcije i videćete koliko se duplih , identičnih stvari javlja !!! I ko licitira neposredno pred kraj !!! Stalno iste face !!!
Ne tužakam se , samo je malo smešno a i trudim da Limundo bude pravi aukcijski sajt !!!
Nadam se da će gospodin ivcha da objasni ako sam u zabludi ...I da se ne ljuti...:) PS Još jedno pitanje , šta da radi student koji od oktobra menja stan - pitam zbog pisma koje ćete slati zbog provera adrese.Ovaj mnogo plaćam i menjala bih ga i trenutno sam u potrazi za nekim adekvatnim .. Da li mogu ( kad nadjem stan ) da prijavim ponovo ( novu ) adresu i kako to da učinim .
Prvi put ucestvujem na aukciji, da nesto kupujem , kad ono neko licitira vise od mene, super idemo dalje. Bacim pogled kad ono previse slicnosti izmedju mog suparnika i osobe koja licitira.
Molim Vas proverite mme i bee.
Ako je to isti user , molim da reagujete , ako nije zao mi ej sto mozda pogresno osudjujem. I izvinjavam se doticnoj osobi.
No u svakom slucaju i komentari u ocenama kao i nick jako slicni. Molim verifikaciju ova dva korisnika.
Clan mme se pojavljuje samo kad je potrebno otkupiti nesto, da u zadjnjem momentu neko nebi uzeo za neke sitne pare, inace ga nevidim da je od ikoga drugog i dobio komentar/trgovao.
Hvala.I jos jednom se izvinjavam ako sam u zabludi.
Mislim da si u pravu, jer chlan mme ima gomilu pozitivnih ocena od chlana bee. Ne chudi me da ima takvih sluchajeva, ali mi je bash bezveze kad vidim da to rade chlanovi sa dosta pozitivnih ocena i provereni chlanovi!