Tada nije moguće citirati komentare koji nisu na poslednjoj strani! Znači, polje za moj komentar se pojavljuje samo na poslednjoj strani i samo tada je moguće citirati neki post.
Za sve prethodne strane izlazi greška:
commentField has no properties quote.js (line 29) [Break on this error] if(commentField.value != "")
Po meni nije problem u .js fajlu već u tome da se commentField ne pojavljuje nigde osim na poslednjoj strani. Dodajte samo polje za komentar na svakoj strani i problem rešen.
Slazem se sa tobom oko ovoga, ali... Ovakve komentare salji direktno na spajalica@limundo.com
Tehnickog su karaktera i vezani za sam sistem, tako da za tako nesto neces naci ovde merodavnog sagovornika. Najbolje je da posaljes direktno ljudima koji rade sa tim, pa neces ostati uskracen za odgovor. Ja bih veoma rado to preneo administratorima, ali programiranje nije moja struka, tako da bismo se samo igrali gluvih telefona.
Izvinjavam se svima koji očekuju brže odgovore sa strane Limundo tima.
Mnogo smo obećali i nažalost samo malo postigli.
Samo kogu da kažem da se zalažemo da nađemo rešenja koja su dugoročna.
I to rešenje je prelaženje na novi sistem. Zbog toga smo i prestali da reagujemo kao pre na sve sugestije i najbitnije da implementiramo.
Prvi bitan korak je već urađen, zakupljen je jači server. On se trenutno podešava i ubrzo ga puštamo u rad.
Sledeći korak je puštanje redizjaniranog Limunda. Time će stranici biti brža kao i funkcionalna i na mobilnim telefonima. Veliki deo ove stavke je odrađena.
Treći korak (i ujedno najzahtevniji) je prelaz na zamnu koda cele stranice. Rezultat toga je brža stranica i ujedno mnogo lakši budući rad (što znači i brže reagovanje na sve sugestije). Ovde smo stigli do 40% posla.
Četvrti korak je traganje za investitorom. Ovde smo dosta daleko stigli, što će nam olakšati da postignem osve ciljeve koje smo mi kao i Limundovci postavili.
Još jednom, uvek su nam sugestije i primedbe dobro došle jer samo tako možemo da napredujemo. Nadam se, uskoro još brže.