Limundo Cafe - ZASTO SAM NEGATIVNO OCENIO LIMUNDO
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthormiki38
    • CommentTime18.05.08
     link
    Pocecu redom kako je i u naslovu ocenjivanja Limunda postavljeno:

-Limundo tim:
    Vidi se da se Limundo tim trudi da poboljsa sajt ali je to jos uvek nedovoljno. Posebno se istice sporost samog tima u mnogim delovima delovanja istog. Kao primer navescu sporost u resavanju aukcija koje treba brisati jer nisu korektno postavljene ili nisu ni trebale da se nadju na aukcijama, odgovoaranje na primedbe clanova na aukcije, odgovaranje na primedbe u kafeu ( mada se stanje malo popravilo od kada su postavili moderatore koji su prezeli deo obaveza ali nisu se jos prilagodili svom zadatku u potpunosti).

-Preglednost:
    Sto se tice preglednosti samih aukcija veoma su korektno i profesionalno odradjene kao i kafe ali chet jos nefunkcionise ili mi neumemeo da ga koristimo ( pre sam ubedjenja da nije nesto sa njim u redu).

-Funkcije:
    Funkcije su prilicno dobro osmisljene ali ima nekih nedostataka kao naprimer kada se da ponuda za neki predmet posle toga nije moguce vratiti se nazad na deo u kome je data ponuda nego mora da se lista izpocetka ta kategorija (moguce da ja nisam dovoljno strucan pa mi nesto promice), prilikom posmatranja novih aukcija ako se pogleda neka od njih i pokusate da se vratite nazad da gledate ostale one sve nestanu odu u svoje kategorije iako ih niste sve pregledali (neiskljucujem mogucnost da ja nesto neradim kako treba), prilikom postavljanaj nove aukcije kada se ista snimi ostaju njeni podaci na ekranu i ponovnim klikom na snimi aukciju ona se ponovo snimi sto je za nove clanove problem pa se desava da se jedna ista aukcija ponovi i bude ih po nekoliko ( trebalo bi to promeniti da kada se zavrsi usnimavanje aukcije ostanu prazna polja za novu ako zelite jos da ih postavljate) tada nebi postojala mogucnost dupliranja.

-Azurnost:
    Tu ne bih imao komentara posto mi nije jasno na cega se odnosi ustvari mozda bi ovo moglo da potpadne pod to.
    Poruke o toku aukce tipa vise nevodis na aukciji, podaci prodavca ili kupca, skidanje provizije za prodati predmet. ( ako se mislilo na to onda je to veoma brzo ali ima jedan sistematski problem koji se javalja sa skidanjem provizije prilikom prodaje koja se za jedan isti predmet skida i po vise puta pa mora da se javlja Limundu da izvrsi refundiranje istih)

-Ideje:
    Ideja je mnogo i za mnoge je receno da ce biti sprovedene u delo ali se po tom pitanju uradilo vrlo malo ili skoro nista a trrbelo bi posto su sve bile veoma konstruktivne od mnogih clanova i pomogle bi korisnicima u svakom pogledu.

-Razvoj:
    Otome se vec duze vremena prica po kafeu i sam Remeo je mnogo o tome pisao ali nikako da se to i ostvari ( prelazak na boli i jaci sistem, brzi Limundo, prosirenje na trzista na bivse republike, ubacivanje novih funkija tipa nesaljem u inostranstvo ili kupi odmah, rezervna cena za ostale kategorije i verovatno jos ponesto).

-Informisanje:
    Nemam komentar.

Negativnu ocenu sam dao ne sa zlom namerom nego da potstaknem LImundo da pocne da vodi jos vecu brigu oko svega pogotovo nas clanova i nasih zelja jer sa tim ce sam Limundo dobitio na kvalitetu i jos vise korisnika.

Sa velikm postovanjem prema svima koji su ovo procitali miki38.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime11.06.08
     link
    Hvala na konstruktivnoj kritici,
    samo tako možemo da napredujemo.

Sve što si rekao je potpuno tačno.

Kod funkcije si primetio da nestano aukcije kad ih posmatrađ i onda
    se vratiš na listu.
    Pretpostavljam da time misliš listu novih aukcija.
    Tu je sledeće potrebno da odradiš:
    -svaku aukciju koju gledaš otvori u novom prozoru (ili u novom tab-u ako koristiš noviji browser).