freedomPa malo je glupo da se registrujes sa jednim brojem a onda ga odmah menjas ?!! Mozda bi dobra opcija bila da se DODA jos neki broj.
stojadinovicp- Nešto što mi i na eBay-u fali a stvarno mislim da bi bilo super je uvođenje komentara za aukcije. Drugim rečima, da napravim paralelu, aukcija je recimo kao Blog post i na dnu su komentari. Tu mogu korisnici da postave pitanja, napišu komentar a vlasnik da odgovori na pitanja da svi vide.
Na primer: Trenutno postoji aukcija za Dacia Logan:http://www.limundo.com/aukcija-Dacia-Logan-1-4--2006--21234
i voleo bih da ostavim komentar i pitam za pravu sliku automobila jer stoji da je auto siv a na slici je crven...
grooyoPar zapazanja i predloga...
1. Iritira kilometarski mejl sa gomilom aukcija (redovno 150 - 250 aukcija) koje su uglavnom numizmatika.
Bilo bi lepo kada bi napravili da prilikom prijavljivanja da zelim da mi stize taj mejl, mogu da odaberem (chekiram) kategorije koje me interesuju. Mislim da to nije problem jer su kategorije fiksne.
2. Primetio sam da se desava da se u tim mejlovima sa novim aukcijama pojavljuju neke aukcije koje vec pratim. Nije mi bas jasno zasto se i kako to desava. takodje se desava da u tom mejlu postoji aukcija koju je prodavac pokrenuo pa odmah prekinuo, pa pokrenuo novu identicnu samo sa slikom recimo...
Mozete li recimo da napravite da umesto "Aukcija za ovaj proizvod je zavrsena" pise recimo "Aukcija za ovaj proizvod je prekinuta" ako to iz nekog razloga prodavac uradi. i da se to ne pojavljujuje u poruci sa novim aukcijama.
3. Kad vec postoji konverzija dinar-euro, bilo bi lepo da se negde vidi koji je odnos, odnosno kurs.
4. Primetio sam da mi povremeno stize odjednom po nekoliko identicnih mejlova sa novim aukcijama. Takodje ponekad i po 3-4 identicne poruke sa podatcima prodavca.
5. Bilo bi lepo kada bi na stranici "posmatram" lista mogla da se sortira po razlicitim kategorijama koje vec tu postoje. Preostalo vreme, naziv aukcije, broj ponuda...
6. Takodje bi bilo zgodno da na stranici aukcije gde je "posmatraj" postoji mogucnost i "ne posmatram vise" dakle ako se predomislim da mogu da to izvedem tu, a ne da se vracam na stranicu gde su mi sve aukcije koje pratim pa tek odatle da je obrisem. Nekad ih imam i po 20-ak pa mi je smorno da trrazim gde je ta sto hocu da je obrisem.
deqiPredlog da se doda podkategorija "foto & razglednice" u kategoriju "kolekcionarstvo"
Pozdrav,
deqi