Limundo Cafe - Zalbe, zamerke, primedbe, pohvale i pravdanja - PROCITATI OBAVEZNO
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime18.05.08 izmenjeno
     link
    Postovani clanovi Limundo-a,

u poslednje vreme se ton razgovora u ovom cafe-u promenio. A u smislu da dolazi do prepirki i raspravi na razne teme. Sto opravdano, sto neopravdano.

Iz tog razloga, otvara se ova tema. Ona ce sluziti da iskazete sve vase primedbe, zalbe, zamerke, pohvale i podrsku kako na sam Limundo, tako i na moderatore i ostale clanove. Ovde mozete da se pravdate, da odgovarate ne optuzbe, da hvalite clanove i tome slicno.

Za aukcije za koje smatrate da treba izbrisati ili ih editovati ili na koje imate neku druug primedbu, imate temu "Tuzakanje". Za primedbe i zelje za promenom sistema Limundo-a imate nekoliko tema pod naslovima "Sta zelite da izmenite", "Predlozi i izmene" i slicno.

Sve je ovo u cilju poboljsavanja preglednosti samog cafe-a. Ni stari korisnici, a kamoli novi, ne mogu da se snadju u citavoj ovoj konfuziji, jer je sve rastrkano po celom cafe-u. Takodje, ni sam Limundo tim tesko da moze da se snadje kada bude dosao trenutak prelaska na novi sistem i kada bude trebalo da se vidi sta treba menjati.

Razlog je sto se ovo sto je gore pomenuto provlaci kroz ceo Limundo cafe, pa odlazi u daleki off-topic, i umanjuje vrednost teme koja je pokrenuta, a novi clanovi koji su tek dosli u cafe umesto da citaju ono sto ih interesuje, daju svoje komentare i doprinose radu cafe-a, prinudjeni su da citaju svakojake gluposti i prepirke, koje su najcesce na relaciji dva clana.

Ako imate potrebu da kazete nesto a da ne mozete da nadjete mesto tome, a ne zelite da otvarate novu temu, ovo je pravo mesto za to.

SVAKI POST KOJI NEMA VEZE SA TEMOM O KOJOJ SE PRICA, KRSI PRAVILA LIMUNDO-A I LEPOG PONASANJA, POSTOVI KOJI SPADAJU U NEKU OD KATEGORIJA KOJE SU POMENUTE, KAO I POSTOVI KOJI ODLAZE U DALEKI OFF-TOPIC, BICE OBRISANI.

Za sva pitanja mozete se obratiti na PP nekome od moderatora, kao i na mail spajalica@limundo.com

Pozdrav, Supreme
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime20.05.08
     link
    Supreme posto si ti pokrenuo ovu temu a ujedno si moderator mozda si upoznat sa radom chat opcije posto sam vise puta pokusavao sa nekim od clanova da uspostavim kontakt ali to nikako nije funkcionisalo.
    Pozdrav miki38.
    • CommentAuthorov299
    • CommentTime23.05.08
     link
    Ja sam pobjedio na aukciji al mi nikako ne javlju podatke o prodavaoca.Novi sam u ovom pa ne znam kako sta ide nisam dobro upucen.Molim za savjete???????
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime23.05.08 izmenjeno
     link
    Verovatno ce ti se javiti neko od moderatora da ti pomgne oko tog problema.
    Ja cu ti malo objasniti koliko ja znam:
    Prvi korak ipak proveri svoje poruke koje primas preko Limunda. Udjes u moj Limundo i sa leve strane ti pise poruke ako je tu nema ja bih ti savetovao da probas da kontaktiras prodavca preko poruke i da od njega uzmes podatke i izvrsis dogovor oko primo predaje.
    Meni licno se do sada nije desilo da nisam dobio podatke u poruci bilo da sam bio prodavac ili kupac, greske su moguce.
    Ako sve to neuspe kontaktiraj Limundo tim i zamoli ih da ti za odredjenu aukciju posalju podatke jel su oni jedini koji mogu da udju u bazu podataka clanova.
    Toliko od mene mozda neko ima i pametniji predlog sta da radis.
    Pozdrav miki38.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime23.05.08
     link
    Nema ;)
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime23.05.08 izmenjeno
     link
    Prebaceno
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime24.05.08
     link
    @miki38

Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorima, bio sam par dana van grada, tako da nisam bio pored kompjutera. Sto se chata tice, ja sam par puta pricao sa nekim ljudima i nije bilo problema. Ni kod mene ni kod njih, tako da pretpostavljam da je problem do tebe. Mislim da je chat uradjen u JAVA-i, pa je veoma moguce da je tu problem, pogotovo ako koristis Firefox. Probaj sa IE, pa ce mozda raditi. Ako nece, javi se pa cemo videti sta dalje.

@ov299

miki38 ti je rekao sve i ne znam sta bih novo mogao da dodam. Ni meni licno se nikada nije desilo da mi ne stignu podaci kupca/prodavca, a nisam cuo ni za neki drugi slucaj (bar niko nije izneo takav problem na cafe-u), tako da je tvoj slucaj usamljen. Najbolje je da uradis ono sto ti je miki38 predlozio, pa ako je prodavac ozbiljan, nece biti problema oko transakcije.

@deqi

Ovo je zamisljeno kao tema za primedbe licne prirode. Dakle, primedba na ljude i njihov rad, posto u ostalim temama ako dodje do takvih primedbi, obicno dodje do prepirke, a tema izgubi smisao. Sa tim ciljem je i napravljena ova tema, u kojoj ce smeti tako nesto da se pise, dok ce takvi postovi u ostalim temema biti brisani jer vode u off-topic. Mozda se nisam bas najsrecnije izrazio u prvom postu, pa me nisi razumeo. Sto se tice prmedbi koje ti imas, u prvom postu su navedene teme u kojima bi trebalo to da postavis.

Pozdrav, Supreme
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime25.05.08
     link
    Supreme hvala na odgovoru.
    Ja koristim JAVU nisam nesto racunarski obrazovan i otprilike sam upoznat samo sa onim sto iziskuje neka minimalno znanje pa samim tim nemogu da ti potvrdim dali je do mene ali na drugim sajtovima gde postoji chat mogu da ih koristim, moguce je da clan sa kojim sam pokusao da chatujem nema JAVU pa je to bio problem? Pitacu ga pa cu i to napisati mada smo i jedan i drugi imali isto vidjenje stvari dok smo pokusavali da uspostavimo kontakat bili smo na telefonskoj vezi i kod mene i kod njega je bila ista situacija ja sam video samo sebe i on samo sebe iako smo ulazili klikom jedan na drugog znaci iz opcije zapocni chat sa ovim clanom.

Ajde da pokusamo to da resimo korak po korak pa cemo videti.

Pozdrav miki38.
    • CommentAuthorcarllo67
    • CommentTime26.05.08
     link
    Ljudi ovo nema smisla. Vec drugi put "prodajem" isti telefon i naravno kupac je fantomski (nepostojeci e-mail, broj mob. na koji niko ne odgovara...).Prosli put sam ga chak i slao na fantomsku adresu post-expressom,shto sam naravno ja platio 380 dindzi. Prodajem ga preko limunda, iako sam moga da ga prodam shest puta na drugi nachin. Al' sve nechu, mislim ako sam ga oglasio ovde nechu da ga dam u medju vremenu , dok traje aukcija, nekom kupcu sa strane. Ali ovo postaje ne moguca misija. Ako cu svaki put, jedan te isti proizvod da prodajem po nekoliko puta=aukcija=nedelja, dok ne ubodem chlana-kupca onda ovo gubi svaki smisao. Molim nadlezne da preduzmu neshto po ovom pitanju , hitno i korenito. Ja josh imam strpljenja, svidja mi se cela pricha oko limunda i nechu da odustajem, bar za sada. Ali, koliko vidim, ovo muchi mnoge ozbiljne limundovce i ako nastvi ovako moze biti razlog odustjanja mnogih od njih u buducnosti, shto bi neminiovno dovelo do, znamo svi chega.
    U nadi da se to nece dogoditi, pozdravlja vas Carllo67.
  1.  link
    nisi jedini brate bas juce me jedan klinac izsikanirao na pravdi boga a pre bilog kontakta i dao mi negativnui to najbezobrazniju mogucu ali ja necu da bezim odavde -bar ne jos neko vreme VALJDA CE VRH LIMUNDA KONACNO POCETI DA REAGUJE inace ode Limundo u aut
  2.  link
    # vojkanrandja
    Vojkane, pa reci sta se desilo bar ti si korektan i ozbiljan kupac i objasni ako treba da se zatvori medjusobni krug, bar smo tako ja i Ti uradili posaljem robu primis probas/placena postarina i zavrsen posao. I lak dogovor!
    poz Svima
    Stanislav
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime29.05.08
     link
    Chat ni meni ne radi, to se ume desiti kad se instalira neka applikacija na principu jave kao messanger plus koji ima neke dodatne applikacije, al ubija javu, tako da mi i preko potrebna eklipsa za fax ne radi!
    Chat mi ne radi ni na jednom browseru!
    Jednostavno se samo ja upalim!

Ja se izvinjavam sto me nema u svadjama sam sa sbb-om pa retko imam net i kratko!

Ja trenutno nisam uopste upucen u ta desavanja, al cu vas zamoliti samo za malo strpljenja i ja se nadam da ce sve ubrzo biti ok!
  3.  link
    Pozdrav svima! Ja nemam bas nekih zamerki sto se Limunda tice ali imam zamerke na neke prodavce.
    Koliko sam shvatio pri internet kupovini treba imati malo poverenja u ljude i malo volje da bi se trgovina odradila.E sad...
    Vec par puta imam problem da se na aukciji trazi "preuzimanje licno" sto je po meni ok ako se taj predmet ne moze poslati kao sto su kola,frizider,klavir,kuca eventualno Tv i tako neke kabaste stvari.
    Ali da se trazi preuzimanje licno za memorijski modul,maticnu plocu ili graficku karticu to je smesno.
    Koliki problem moze biti da pozoves recimo City express i da narucis posiljku pa i ako nisi kuci ostavi paket ukucaninu,cimeru ili komsiji pa moze i on to predati kada kurir stigne.
    Postoji 100 varijanti primopredaje kao pouzecem,uplatom na racun ili postnet i ja stvarno ne vidim tu problem da neko ne prihvati da posalje paket.
    Limundovci sa kojima sam ovako prolazio su Beogradjani,pa tacno da sam iz Beograda i da zivim na drugom kraju grada pa ne bi dolazio po to.Pa zar nije slanjem kulturnije i jednostavnije?
    Pa ovo je internet trgovina a ne pijaca.
    Molim lepo te "licnjake" da se za vikend probude malo ranije kako bi na vreme stigli da zauzmu tezgu na zelanom vencu.Tamo ce biti iskljucivo licno preuzimanje!
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime07.06.08
     link
    smrdivoje
    Vec par puta imam problem da se na aukciji trazi "preuzimanje licno" sto je po meni ok ako se taj predmet ne moze poslati kao sto su kola,frizider,klavir,kuca eventualno Tv i tako neke kabaste stvari.
    Ali da se trazi preuzimanje licno za memorijski modul,maticnu plocu ili graficku karticu to je smesno.

Ne mora to ništa da znači, i ja sam kupio robu od prodavca koji je naznačio "preuzimanje lično" a kad sam ga porukom pitao da li ipak može da se pošalje odgovorio mi je da naravno može, samo kad je postavljao oglas nije našao tu opciju. Probaj i ti, pre licitiranja mu pošalji poruku pa vidi, možda i pošalje
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime09.06.08 izmenjeno
     link
    Evo od mene i jedne pohvale za limundo, pominje se i na inostranim forumima što može biti samo pozitivno (naravno, kako za koga......) :)
    http://www2.serbiancafe.com/eng/diskusije/mesg/161/012347566/pomoc_kod_prepoznavanja_ovog_novcica.html?8
    • CommentAuthordragann
    • CommentTime10.06.08 izmenjeno
     link
    Postovani!! Limundovci, predlazem da se ubaci rubrika nepozeljni kupci. Spream listu oko 30 do 40 imena koje cu javno izeti na limundu kupio a nije platio. Tako da znate sa kim da trgujete a koga da eleminisete. Odavno vec imam spiak ljudi koji uopste neocenjuju niti se javljaju ako ste za .........dragann. Ovako kako se neki provlace na limundu nema smisla. Bez obzira na vrstu i novcani izos koji je u pitanju, ovo vise nema smisla.

Pogotovo me boli kada isporucim, kupac plati a nece da oceni..Spremio sam oko 500 novih aukcija ali prosto od napada nemogu ovo vise da izdrzim, dok neke stvari javno ne iznesem i nesredim racune. Postovanje pravim ljudima na Limudnu skidam kapu ima ih dosta i cine vecinu.

Da rezimiram celu moju pricu. Danas je 10. 6. 2008. Tacno 15. 6. izlazim sa listom. Postenima skidam kapu ima odlicnih ljudi. Molim sve koji budu na listi da neucestvuju na mojim aukcijama. Necu im isporuciti robu jer i predhodnu nisu platili. Poklonio sam dosta robe ali to je moj izbor i to nespada u ovu kategoriju nepozeljni kupci. Izlazim sa novim aukcijama posle 15.6. kada objavim spisak nepozeljnih. Imam svaku preporuku svaki papiric, izvestaj iz poste sa post neta i preporucenih pisama kako sam znao da primim novac. Tako da cu drage volje da saslusam i drugu stranu da vidim njihove argumente. Tako da zaista molim ljude tj ako su to ljudi, da koji budu na spisku neucestvuju na mojim aukcijama.

Pozdrav Nikola
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime11.06.08
     link
    @dragann

Spojio sam ti postove u jedan post. Zamolio bih te da ubuduce ukoliko imas nesto da dodas, napises to u istom postu, a ne da postavljas tri komada. Sto se spiska koji pominjes tice, slobodno uradi to ako osecas potrebu za tim, ali otvori novu temu. I zamolio bih te da to uradis samo za clanove za koje imas dokaza, da ne bude da neko ima protekciju ovde u cafe-u, a i da neko ne pomisli da se omogucava da se clanovi prozivaju bez argumenata.

Pozdrav, Supreme
    • CommentAuthorfreedom
    • CommentTime11.06.08
     link
    Ponukan dragann-ovom izjavom kako kupci plate a ne ocene... imam jedno pitanje posto i ja imam slican slucaj.
    Ja licno mislim da ima ljudi koji retko dolaze na Limundo... mozda nesto kupe a posle ih nema duze vreme pa zato i ne ocenjuju. Ja imam dva takva slucaja gde sam sa ljudima odradio sve po dogovoru isporucio ili poslao robu, oni platili ali nisu dali ocenu. Ja sam ih naravno pozitivno ocenio jer je sve bilo OK ali sam izbrisao te zavrsene aukcije i poruke sa njihovim podacima.
    Da li postoji mogucnost da negde nadjem svoje stare aukcije pa tako i ljude koji su na njima pobedili?
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime11.06.08
     link
    @freedom

Veoma lako. Odes u stavku "Racun" gde se nalazi spisak svake aukcije na kojoj ti je skinuta provizija i tu imas spisak svih aukcija koje si ikad pokrenuo.

Pozdrav, Supreme
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime11.06.08
     link
    To vazi samo za aukcije koje su tvoje mislim ono sto si prodao za kupljeno nemozes da vidis podatke.
    Pozdrav,
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime11.06.08
     link
    On je za aukcije na kojima je prodavao artikle i pitao.
    • CommentAuthornjaca
    • CommentTime24.06.08 izmenjeno
     link
    Kako je moguce da po zavrshetku aukcije dva chlana dobiju poruku da su pobedila na aukciji. Prvo me je kontaktirao chlan koji je pobedio a potom i chlan koji je licitirao ali ne i pobedio, jer mu je stigla poruka i email od limunda da je pobedio na aukciji?

EDIT: Limundo tim je reshio taj problem. Hvala.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime05.07.08
     link
    @supreme
    Ovo se tebi licno obracam!!

Potrudi se da ne brises moje postove u pojedinim temama posto ni na jedan nacin nisu uticale na neregularnost ili je nesto lose bilo napisano sto bi bilo razlog brisanja a bili su u skladu sa temom?

A zasto tebe prozivam kao odgovornog je razlog sto si samo ti od moderatora bio prisutan na sajtu i niko osim tebe nije to mogao da uradi, ako imas nesto protiv mene reci pa da to rascistimo posto smo ja i ti do sada imali dosta sudaranja u raznim temema i nasi stavovi su se u mnogome razlikovali ali to nesme da bude razlog brisanja mojih postova.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime05.07.08
     link
    miki38A zasto tebe prozivam kao odgovornog je razlog sto si samo ti od moderatora bio prisutan na sajtu i niko osim tebe nije to mogao da uradi, ako imas nesto protiv mene reci pa da to rascistimo posto smo ja i ti do sada imali dosta sudaranja u raznim temema i nasi stavovi su se u mnogome razlikovali ali to nesme da bude razlog brisanja mojih postova.

Da miki nije u redu brisanje postova,evo i ja sam moderator Limunada pa i ja mogu brisati postove no mislim da nisi u pravu da ti je baS Supreme obrisao post,mozda sam bas ja to uradio a?E sad je to mala zabuna da li je bas Supreme obrisao ili pak neko drugi.S druge pak strane mozda si i u pravu ako je samo on bio na online....Pozdrav....
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime05.07.08
     link
    Lepo je sa vase strane Bobane61 sto pokusavate svoga kolegu da opravdate ali verujte mi da ja nikada ne bih nekoga licno prozvao da u to nisam siguran i veoma sam zahvalan Limundu sto su uveli opciju koji su clanovi prisutni trnutno na sajtu inace ne bih smeo da iznesem ovu tvrdnju koju sam izneo.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime05.07.08
     link
    miki38, zamolio bih te da me ne prozivas. Ne dozvoljavam ti da u porukama koje mi upucujes stavljas uzvicnike, jer necu da tolerisem da bilo ko vice na mene, jer ni ja u komunikacija sa tobom ne koristim 5 uzvicnika za redom, vec sve govorim mirno. To sto ti stavis 5 uzvicnika na kraju ne znaci da tvoje reci imaju jacu snagu. Sledeci put cu ovakve poruke da brisem.

Veoma dobro znas da je SVAKI post koji sam ja editovao ili obrisao potpisan i uvek je objasnjeno zasto je to uradjeno. Nemam pojma o kojim postovima se radi, ali da sam ih obrisao, ja bih to i napisao. Ne dugujem nikome nista pa da se krijem - ako ti nekad budem obrisao post zato sto smatram da si izneo nesto uvredljivo ili da si napisao nesto sto nema veze sa temom ili da si napisao nesto samo da bi napisao, to cu da obrazlozim. Kao sto sam uvek do sada i radio.

Da sam ti je nesto obrisao, obrisao bih ti i ovaj post, kako bih sakrio to sto sam uradio. Ali nisam, jer nemam zasto i od koga da se krijem.

I ja sam sam bar 5 puta javno, ovde u cafe-u, zamolio sve moderatore da se uvek potpisu kada nesto izmene, kako ne bi dolazilo do ovakvih situacija. Ocigledno je da to ljudi ne postuju.

Sa druge strane, ako malo bolje pogledas, videces da je moj nalog UVEK online. To je zato sto u mom poslu kompjuter mora da bude ukljucen 24h dnevno, pa je i Mozilla uvek ukljucena, a Limundo je jos samo jedan od tabova, koji se osvezavaju sami na svakih pola sata. Dakle, to sto pise da sam ja na sajtu, ne mora to i da znaci.

Ne osecam potrebu da ti se pravdam - da sam ti obrisao post, napisao bih zasto je to bilo - obrisao sam ga pa sta. Ali nisam. Ovo je samo moje objasnjenje i ovime smatram raspravu zavrsenom.

Ne znam o cemu si pisao, ali razmlisi sta si to napisao, pa zakljuci sam da li je mozda bilo potrebe da ti se obrise taj post. Ali budi objektivan i posmatraj to sa strane, a ne iz prvog lica. Ako hoces, uzmi pa napisi ovde ponovo sta je to sto si napisao, pa cemo svi zajedno da vidimo o cemu se radi.

Pozdrav, Supreme
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime05.07.08
     link
    Vidi druze, napisao sam post i vidim da si u medjuvremenu ti odgovorio. I to krajnje bezobrazno. Odakle tebi smelosti da tvrdis bilo sta?

Ako ce ti biti lakse, smatraj da sam ti ja obrisao post. I sta sad? Hoces izvinjenje? Iskreno, bas me je briga ko ti je obrisao post i zasto. I ne pada mi na pamet vise da polemisem sa tobom oko toga. Raspravljaj sa nekim koga to zanima.

Smatraj ovo bahatim, osionim ili kako god hoces, ali dosta mi je da se svakom pojedinacno pravdam i objasnjavam. I ja imam prag tolerancije.

Zbog ovog tvog postupka, nikada vise necu da se potpisem kada editujem ili brisem post - kao sto rade i svi ostali moderatori, cime ne daju argument da se ljudi kojima su postovi obrisani prilepe za njih i vredjaju ih, a kada se clanovi budu pitali o cemu se radi, ja cu ih uputiti na tebe, pa im ti objasnjavaj. Ja sam zavrsio sa ovom temom.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime05.07.08
     link
    CommentAuthormiki38 CommentTime05.07.08 izmeni citirajlink
    Neznam ko je obrisao moj post koji sam sinoc postavio ovde ali je sa njegove strane nekorektno i molio bih vas da to neradite bez razloga a to se odnosi na moderatore koji su to mogli da urade.

Potrudite se da se korektno ponasate!!!!

Pozdrav.
    I ovo je bilo postavljeno pa obrisano ali sam ja snimio celu stranicu i to cu od sada da radim, a ovo je bilo postavljeno u temi tuzakanje a sada ga nema, odmah posle toga sam usao u prisutne clanove i ustanovio da si samo ti Supreme prisutan i kao sto se vidi nisam tu komentarisao ko je mogao to da uradi.

Ja ti se izvinjavam ako sam pogresio sto sam te prozvao i ako sistem radi kako ti kazes onda je velika vaeovatnoca da sam pogresio i neosnovanio te prozvao kao krivca.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime05.07.08
     link
    Zar ti nije palo na pamet da je neko obrisao pa zatim se diskonektovao? Ko kaze da si ti na sajtu bio u trenutku kad ti je obrisano? Mozda je to uradjeno pre nego sto si ti video.

I ponovo nisi naveo sta ti je to obrisano. Rekao si da ti je obrisana poruka u kojoj se zalis sto ti je neko obrisao poruku. Samo ne znam na sta si se zalio da ti je obrisano? Sta je bila prva poruka koja ti je obrisana?

Ako je ovo jedina poruka koja ti je obrisana, obrisao bih je i ja da sam je video, jer ne vidim da je povezana sa bilo cim. A mozda kada si postavljao tvoj prvi post nisi lepo snimio ili sistem nije prihvatio poruku, pa poruka ustvari nije ni postojala, a kamoli da je neko obrisao.

Kazi sta je to sto si napisao u rubrici "Tuzakanje", kako bismo mogli da reagujemo. Koga si tuzio? Mada bi najbolje bilo da tamo ponovo postavis post, posto ja cim primetim da je neko nesto tamo napisao, obavestavam (bar jednom dnevno) Limundo tim i na tuzbe se reaguje u roku od 24h, kao sto si imao prilike i da vidis.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime05.07.08
     link
    Nemogu sada sa preciznoscu da napisem sta je bilo napisano u predhodnom postu posto njega nisam snimio ali cu otprilike reci sta sam napisao.

Napisao sam clanu koji je pitao za neku svoju aukciju zbog koje je dobio negativnu ocenu da napise pismo Limundu jel ako bude cekao da mu je na taj nacin skinu ce se nacekati.

Znaci ja nisam nikoga tuzio ali nevedim razlog za brisanje iako nije tuzba.

To je bilo pre tvog posta koji si ti napisao istom clanu.

Cim sam postavio ovaj post sto sam citirao u prethodnom ja sam ga snimio i posle toga Refresh-ovao stranicu i post je nestao a kao sto vidis iz prilozenog postojao je to se desilo u nekoliko sekundi i ispada da ga nisam ni postavljao.

Ta tvoja opcija stoji da se neko posle brisanja diskonektovao ali morao je da bude jako brz posto je ona maltene u sekundi nestala.

Pozdrav.