Limundo Cafe - Zalbe, zamerke, primedbe, pohvale i pravdanja - PROCITATI OBAVEZNO
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthorSupreme
    • CommentTime05.07.08
     link
    To da li ce da se naceka ako se ne javi Limundo-u, ti nije na mestu. Ja sam preuzeo na sebe licno odgovornost za rubriku tuzakanje i Limundo obavestavam redovno o svakoj prituzbi. Limundo tamo vise ne dolazi, vec ceka moje izvestaje o onome na sta se clanovi zale. I sam vidis komentare korisnika da se u minimalnom vremenskom intervalu svaka prituzba resi. Osim toga, da si procitao prvi post koji sam napisao u toj rubrici, nakon sto sam zatvorio staro tuzakanje, znao bi sve. Ovako, nisi imao pravo tako nesto da kazes.

Ja ti nisam izbrisao post. Nisam ga ni video. Ali, da sam ga video, obrisao bih ga. I ako budem video takav post (a ne bude ga obrisao nas tajanstveni brisac postova), obrisacu ga. A ti mozes da se ljutis koliko hoces.

Pre svega, zato sto ne zelim da mi sav trud koji ulazem u tu rubriku i gledanje da sve bude veoma brzo, ti srusis jednim svojim postom, a koji nema veze sa realnoscu.

Drugo, taj post stvarno nema veze sa realnoscu. Navedi mi jednog jedinog korisnika koji se pozalio na nesto u toj rubrici, a da mu nije odgovoreno i prituzba resena u roku od 24h. Ne moras da se mucis, reci cu ti ja - nema ih. I zato nije u redu da pises nesto napamet. To bi bilo isto kao kad bih ja napisao da ti prodajes falsifikovane novcice ili novcanice ili sta god, a da se nisam potrudio da proverim. Slozicemo se da bi tebe to povredilo, cak i ako to nije istina, zato sto sam pricao napamet i time srusio ono oko cega se ti iskreno trudis.

Osim toga, ako imas primedbe na zalazenje Limundo tima i njihovu aktivnost u cafe-u, a vidi se da imas, a sto se da zakljuciti iz nekoliko tema, obrati se njima. Ili mozes tako nesto da napises ovde. Procitaj prvi post ove teme i videces da je ovo mesto namenjeno za takve stvari. Tuzakanje, jednostavno, nije mesto za to. A vec nekoliko puta je receno da clanovi nadju odgovarajuce mesto za ono sto zele da napisu, a ne da napisu sta god im padne na pamet u temi koju prvu otvore. Meni ne pada na pamet da razbrajam postove i prebacujem ih u teme koje im odgovaraju. Osim ako su neiskusni clanovi u pitanju, pa jos uvek ne mogu da se snadju. Ako zelis nesto da napises, nadji pravo mesto. Kao sto si ucinio sa ovom tvojom primedbom, a koju ti niko nije obrisao, vec si rekao sve sto si zeleo da kazes.

Pozdrav
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime05.07.08
     link
    SupremeTo da li ce da se naceka ako se ne javi Limundo-u, ti nije na mestu. Ja sam preuzeo na sebe licno odgovornost za rubriku tuzakanje i Limundo obavestavam redovno o svakoj prituzbi. Limundo tamo vise ne dolazi, vec ceka moje izvestaje o onome na sta se clanovi zale. I sam vidis komentare korisnika da se u minimalnom vremenskom intervalu svaka prituzba resi. Osim toga, da si procitao prvi post koji sam napisao u toj rubrici, nakon sto sam zatvorio staro tuzakanje, znao bi sve. Ovako, nisi imao pravo tako nesto da kazes.

Pozdrav Ljudi....bas se nacitah ovih postova.Ima tu lepih i poucnih stvari da se procita,od kolege Supreme.Mada licno mislim da je bezpotrebno prepucavanje kolega sa clanom miki38,mada takodje mislim da je i on preterao u nekim stvarima treba se uzdrzati,sdruge strane mislim da g-din miki38 izuzetno dobro ima zapazanja u cafeu pa tako i ostro reaguje,sigurno ga nesto iritira,a to sto on misli da si mu ti pobrisao postove nek on misli i dalje....*MADA ZA NEKE STVARI JE I U PRAVU*.
    Nego hteo sam da vas priupitam kolega posto sam i ja moderator u rubrici za numizmatiku,pa bih i ja hteo da neke postove obrisem i obavestavam LIMUNDO TIM o tome nego neznam nacin i kako da im pravim izvestaje i na sve to reaugujem a da mi se niko ne mesa u mojim prituzbama....Hvala unapred...
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime05.07.08
     link
    Pa ja vise neznam sta da mislim.

Izgleda da cafe treba ostaviti vama moderatorima pa se vi brate sami medju sobom prepucavajte i resavajte sve probleme a mi obicni smrtnici cemo samo da blejimo i citamo napisano a nedaj boze da neko nesto napise protiv nekoga ili Limunda tog bolje da nema.

E pa gospodo nece ici tako verujte mi ja cu vam biti trn u oku i tesko da cete me se resiti nastavicu i dalje da kritikujem sve vas Limundo pa i pojedine clanove i to sve ne iz licnih pobuda nego da doprinesem razvoju ovog cafea i samoga Limunda mada vi ocito niste tog misljenja jel veoma tesko prihvatate neke stvari.

Ja sam jedini negativno ocenio sajt i dicim se sa tim, medju prvima sam pokrenuo temu da se uvedu moderatori mislim cak i prvi (sada se kajem) i ucestvovao sam u mnogim unapredjenjima samoga sajta a sada dozivljavam da mi se brisu postovi i da me skoro svaki put kada stavim neku kritiku prvi moderatori napadaju i brane samo interes Limunda a mi ostali smo ovde tek da neko nesto napise pa ako to nije po volji nekih ili nekoga brisi.

Pozdrav.
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime05.07.08
     link
    Koji bre interes Limunda? Znam ja sta bi ti hteo. Da svi ljudi ovde, a pogotovo moderatori, pisu samo ono sto tebi odgovara, a da ti pises sve sto pozelis. Kategorija "Tuzakanje" sluzi samo za jednu stvar. Jednu i jedinu.

Tvoji komentari tamo nisu potrebni. Ako hoces nesto da kazes, uradi to ovde ili u nekoj drugoj temi koja ima veze sa onim sto pricas. NE DOZVOLJAVAM da kritikujes moj rad u kategoriji tuzakanje, jer su SVI zahtevi reseni i uvazeni. Ja se polomih da ispostujem svakog clana i dolazim 10 puta dnevno da vidim da li neko ima neku prituzbu kako bih odmah obavestio Limundo, a ti svratis u prolazu i mangupski kazes "ovde niko nista ne radi i niko nece videti tvoju prituzbu". E pa ne moze tako.

Ocenjuj ti koga i koliko hoces negativno, postavljaj svoje primedbe i kritike. Niko ti to ne brani. Ali ne mozes da radis sve sto pozelis.

NIJEDAN post u kome si kritikovao Limundo ili moderatore ili sta god da ti se nije svidjalo ti nije obrisan i zato nemoj da se bunis. I ne znam zbog cega se bunis. Rekao si sta ti smeta, ocenio si Limundo negativno i sta sad hoces? Da se i mi slozimo sa tobom i da krenemo masovno da pljujemo Limundo? E pa ja Limundo ocenjujem pozitivno. Jel to znaci da se krse neka tvoje prava?

A to sto se ljudi koji odlucuju o stvarima koje ti se ne svidjaju ne slazu sa time, to je druga stvar. I ne mozes da ispoljavas svoje frustracije time na ovaj nacin. Kategorija "Tuzakanje" savrseno funkcionise i ne dozvoljavam nikome da tu svrati cisto informativno i ostavi komentar kao "osvetu" Limundo timu na njihovo neodgovaranje u nekoj sasvim drugoj temi. Ako tebi nece da odgovore na nesto sto ih ti pitas, to ne znaci da ja ne radim svoj posao i svakodnevno resavam prituzbe clanova u kategoriji "Tuzakanje". I zato ti nemas pravo da me kritikujes o tome.

Samo nastavi da ocenjujes negativno sve sto ti smeta. Otvaraj nove teme, kritikuj u starima... Ali samo kada za to postoje osnove. Ne mozes da svoje nezadovoljstvo neodgovaranjem Limundo tima na tvoje primedbe praznis na drugima.

Meni nije jasna ta tvoja fantazija. Neko ti je obrisao post zato sto mu tamo nije bilo mesto i ti sad pricas da ti se svaki post u kome kritikujes Limundo brise. Koji ti je post obrisan? Navedi jedan. Navedi mi jednog clana za koga znas da mu je obrisan post u kome je kritikovao Limundo. Nema ih druze. Nijednog. I zato ne pricaj napamet. Ovde ne postoji teorija zavere, a pogotovo ne prema tebi. Ti si uvazavan isto koliko i svi drugi clanovi. Imas ista prava kao i svi drugi. I zato ne izmisljaj stvari.

Meni je iskreno zao sto Limundo nece da ti izadje u susret i odgovori ti na tvoja pitanja, ali to nije razlog da ti napadas mene, kad vec ne mozes njih. I u tome je sva sustina.
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime05.07.08
     link
    Ajde lepo neka se javi moderator koji je obrisao post od miki 38,i da objasni zbog cega je to uradio.
    Da prekinemo vise sa bespotrebnim optuzivanjima i raspravama.
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime06.07.08 izmenjeno
     link
    Nema ovo veze sa brisanjem postova. Rekao sam da sam ja obrisao post i to je to. I jos jednom kazem da sam ja, ako je to ono sto je potrebno. Jedino sto je bitno je da korisnici cafe-a budu zadovoljni, pa se tako nadam da je i miki38 zadovoljan odgovorom. Ali, kao i u stvarnom zivotu, ne mogu svi da budu zadovoljni. Svi smo mi razliciti.

Ovde stavljam tacku na celu ovu raspravu. Nema potrebe da se iko ovde vise svadja i raspravlja oko gluposti. Znam ja da smo svi mi dobronamerni, ali ponekad dobra namera nije dovoljna. Ova tema je smisljena za neke druge stvari, a ne za svadjanje.

Svi clanovi su dobrodosli da kritikuju sve sto im se ne svidja i da to napisu u temama koje su predvidjene za to. Ali samo ako je to opravdano. Nije lepo da ljudi pisu napamet, a da ne provere to sto kritikuju.

A sada da se vratimo na pravi smisao ove teme.

Pozdrav
    • CommentAuthoraxy
     link
    Izneću svoje pohvale i pritužbe ovde.

Opcija račun je popravljena i sad je odlična. Na vrhu stranice su provizije za poslednje završene aukcije, a sve provizije su razvrstane na više strana. Ovo je mnogo bolje rešenje nego prethodno i plus je dodat komentar. Odlično.

Odlično je i što je dugme za trenutno online članove postavljeno na prvu stranu.

Ne mogu da promenim svoje podatke jer sistem prijavljuje grešku. To se dešava kod polja u kojima postoje slova š, č, ć itd. U polju za grad ne može da se doda još jedna reč (recimo ime opštine).
    Sistem je prihvatio izmene nakon što sam prepravio š u s, č u c, ć u c. Tako mi se sad prezime ne završava na ić, a ime ulice mi je Milosa umesto Miloša :(
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime06.07.08
     link
    Hmm.. Nisam ni primetio ovo sa racunom dok ti nisi pomenuo. :) U svakom slucaju, pozitivan pomak.

Sto se tice promene podataka (dve reci za grad), malopre sam pokusao i radilo je. Mozda je problem do tvog browsera? Probaj iz IE da odradis promenu podataka, mozda ce uspeti.

Kad su slova š, č, ć i slicna u pitanju, nece da radi ni kod mene. Ne znam u cemu je problem, obzirom da se svugde drugde mogu koristiti ta slova...

Pozdrav
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime06.07.08
     link
    Uspeo sam iz IE da odvojim grad od opštine, ali slova ščć ne vredi...
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime06.07.08
     link
    Evo i meni je neko obrisao post od sinoc, a samo sam dodao na diskusiju oko brisanja postova da mozda nije moderator, vec neko iz limundo tima obrisao postove mikiju 38.
    Nije u redu da mi brisete postove samo zato sto vam se ne svidja sta sam napisao. Ja retko kad pisem ovde u kafeu, ali citam cesto sta ima novo i mogu valjda da dam svoje misljenje oko neke teme.
    Nadam se da mi ovaj post nece biti obrisan posto je u skladu sa temom zalbe, zamerke...a ovo je zalba i velika zamerka kome god da je to uradio.
    Hvala.
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime06.07.08
     link
    Ne znam o cemu se radi sa tim slovima. Koliko znam, sistem je prebacen na visejezicni upravo da bi mogla da se koriste ova slova. Da li ti je to problem samo kod upisa podataka, ili i kada postavljas aukciju? Vidim da problema nema kada postavljas postove u cafe-u.

Hajde pogledaj gde se sve javlja problem, pa da vidimo sa Limundom gde je sve problem, pa da to resimo da se ne bi zalili i drugi clanovi.

Pozdrav, Supreme
    • CommentAuthormiki38
     link
    Evo da nebude sa moje strane samo kritika i jedna pohvala.

Veoma me je prijatno iznenadila opcija koliko je trenutno prisutno clanova na Limundu i veoma je korisna.

Vidi se da postajemo sve ozbiljniji sajt sto mi je veoma drago i zelim da postanemo jos bolji.

Cestitam Limundu na veoma korisnom unapredjenju.

Pozdrav.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime07.07.08
     link
    Nisam primetio da se problem sa slovima javlja na drugom mestu. Početni podaci su dakle sadržali slova ščć, ali nakon što izmenim svoje podatke sistem prijevljuje grešku. Ne vezano za to koje podatke menjam, sistem prijavljuje grešku u onim poljima koja sadrže ova slova.
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime08.07.08
     link
    Opet se desava da se na najnovijim aukcijama prilikom pregleda jedne od njih izbrisu ostale.

Meni se to pre nije desavalo, ali sam citao primedbe clanova da su imali taj problem, da li je sad to problem do servera ili do mog browsera?
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime08.07.08
     link
    belajaOpet se desava da se na najnovijim aukcijama prilikom pregleda jedne od njih izbrisu ostale.

Meni se to pre nije desavalo, ali sam citao primedbe clanova da su imali taj problem, da li je sad to problem do servera ili do mog browsera?

Desava se svima, najbolje je da otvoris zeljenu aukciju u novom prozoru.
    Pozdrav
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime08.07.08
     link
    Pa meni se nije desavalo ranije, a sad stalno.
    Uvek zaboravim da otvorim novi prozor pa mi se izgube aukcije, mislio sam da se meni nesto poremetilo u programu.
    Hvala deqi.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime09.07.08
     link
    Koristim Operu, uvek otvaram novi prozor ali u poslednje vreme mi se resetuju nove aukcije.
    Ne dešava se uvek ali ume da iznervira.
    • CommentAuthornjaca
    • CommentTime16.07.08
     link
    Ne mogu da nadjem gde smo prichali o automatskom refundiranju provizije, prilikom odustajanja kupca i davanja negativne istom. Novost je da se automatski refundira provizija, bez ikakve potrebe za kontaktiranjem Limunda i to mi se dopada. Primetila sam ovo i pre ali nisam bila sigurna da se automatski refundira jer nisam znala tachno stanje svog rachuna, ali eto, i to je dokazano. :-)
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime18.07.08
     link
    Evo danas kliknem na link "26 novih aukcija" kad ono prazno, nula.
    Juce prilikom tri pokusaja logovanja, uvek me vrati na prvu stranu i ne budem ulogovan, tek cetvrti put sam uspeo da se ulogujem kad sam zaustavio otvaranje stranice na pola.
    Nije mi se desavalo ovo ranije :(
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime18.07.08
     link
    Da potpuno si u pravu u zadnje vreme od kako je receno da je u upotrebi novi server meni je sve ostalo isto cak su se i pojedine stvari o kojima ti govoris i pokvarile. I meni se desava da nemogu da se ulogujem i nekada mi po nekoliko puta jednostavno u pola stranice izbaci i nece da se vrati nego moram sve iz pocetka. Nesto nije kako treba.
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime18.07.08
     link
    Da i jos mi se juce nekoliko puta zatvori prozor sam od sebe.
    Ne znam da li je do mog kompa ili do sajta, ali nesto nije u redu.
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime18.07.08
     link
    Evo upravo kliknem na link "28 novih aukcija" i ponovo prazno.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime19.07.08
     link
    Sajt nije u redu i sve je gore i meni non stop pravi neke probleme.
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime19.07.08
     link
    Danas jedva da mogu da pustam nove aukcije, kad kliknem zapamti samo me prebaci i nista nije zapamtio.
    Moram nekoliko puta da postavljam istu aukciju da bi zapamtio.
    Izadje mi i neko upozorenje-greska, nemam pojma o cemu se radi, samo problemi :(
    Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mreza/www/www.limundo.com/noviPredmet.php on line 1205
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime19.07.08
     link
    Evo danas ponovo, kad udjem u cafe svi prozori mi se zatvore, ne svaki put ali se zatvore.
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime19.07.08
     link
    U vrhu prozora prilikom postavljanja novih aukcija dobijam poruku, HTTP 500 internal server error.
    Ajde neko ako zna o cemu se radi da javi, mozda je greska kod mene.
    • CommentAuthormikica1
    • CommentTime20.07.08
     link
    Samo jedan mali predlog....
    U svakoj temi, postovi se prikazuju od najstarijeg ka najmladjem. Recimo... najnoviji post koji je u ovoj temi stavljen je deqi-jev od juce i nalazi se kao poslednji na drugoj (poslednjij) strani. Nekako mi je logicnije da poslednje postavljeni post bude prvi kada se otvori tema, pa da se onda redjaju ka starijim.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime20.07.08
     link
    @mikica1,
    Pa to je namerno uradjeno da ljudi koji redovno posecuju cafe nemoraju da citaju predhodne postove koje su vec citali a ipak ostaju slozeni po redu kako su pisani. Meni licno ovako odgovara i mislim da to netreba menjati mada ja nisam taj koji odlucuje, a i kada udjes u cafe pojavi ti se neprocitani tekst ili vise njih.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime20.07.08 izmenjeno
     link
    Jos jedna pohvala za Limundo.
    Veoma lepa opcija sa povecanjem slike koja je postavljena, ali imam i jedno pitanje u vezi toga posto se samo prva slika ako ih ima vise moze na taj nacin povecati dali je to normalno ili to treba doraditi?
    U svakom slucaju cestitka.
    • CommentAuthornjaca
    • CommentTime21.07.08
     link
    miki38Jos jedna pohvala za Limundo.
    Veoma lepa opcija sa povecanjem slike koja je postavljena, ali imam i jedno pitanje u vezi toga posto se samo prva slika ako ih ima vise moze na taj nacin povecati dali je to normalno ili to treba doraditi?
    U svakom slucaju cestitka.

Povecavaju se sve slike. Ako ih ima vishe kliknesh na sliku koju zhelish, pa onda na UVECAJ i sachekash malo, slika se uveca.