Limundo Cafe - transakcije sa inostranstvom i uplata niskih cene na kraju
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthorcetko69
    • CommentTime20.04.08
     link
    mozda mozete da resite na sledeci nacin naplatu sa inostranstvom a i unutar zemlje

recimo kupac da se javi preko kontakta limundu da sa njegovog racuna se prebaci na racun prodavca iznos koliko kosta roba i transport

ovo moze ako su u pitanju manji iznosi
    a za vece da li bi moglo da se skine sa racuna i podigne pare treba pitati ljude koji vode sajt

to bi se moglo i resiti i unutar zemlje. Recimo covek 200km udaljen od mene kupi nesto za 10din i sa postarinom izadje iznos na 30din. ja imam dva telefona i oba su pospeid dopuna mi netreba. da covek ceka u redu u nekoj banci pola sata da uplati nekih 30din. Zar nije lakse da se posalje poruka na kontakt i da se obavesti onaj ko vodi ovaj sajt da se sa racun kuca skine 30din i uplati prodavcu. takodje ja treba da odem u neku banku da se blamiram pola sata u redu da pitam da li mi je uplaceno 30din
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime20.04.08
     link
    Zanimljiva ideja ali sta da radimo kada se nakupi mnogo para na nasem racunu da trazimo isplatu od Limunda?
    Slazem se da treba naci neko resenje i da je veliki problem sa malim iznosima za koje trba zavrsiti transakciju.
    Mozda ce jos neko da da neku ideju pa da nadjemo ipak neko zanimljivo resenje.
    • CommentAuthorpirat.w
    • CommentTime20.04.08
     link
    Predlog nije loš ali u eri kompjuterske tehnike i interneta ti ideš u banku???

Lovu dižem na bankomatu, plaćam preko interneta sve račune, a informacije o uplati mi stižu SMS-om posle par minuta od uplate.

Evo predloga tako će se možda i dobro unovčiti Limundo.

Limunto tim da otvori račun u nekoj banci isto tako i svako ko želi da bude deo limunda otvara račun u istoj banci (nekoj sa internet bankarstvom). Limundo šalje zahtev za tvojim sredstvima kada aukcija uspe za proviziju. A ti dobijaš pare od kupca direktno na račun. Samim tim će se ukinuti dvostruki prodavac kupac sistemi.

v.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime20.04.08
     link
    Eh kada bih i posiljku mogao da izvrsim irtenetom kako bi to bilo divno!!!
    Ubacim u neku kantu pored kompa i kliknem a kupac se javi za pet minuta i kaze posiljka stigla????
    • CommentAuthorcetko69
    • CommentTime21.04.08
     link
    nezgodno je sto neke banke nejavljaju za uplate ispod 1000dinara putem sms
    pa kako da znam da mi je legla uplata od 30-50din

normalno kome to neodgovara neka trazi na drugi nacin

ja cesto dopunjujem racun na limundu
    meni bi super doslo
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime11.05.08
     link
    Sve je moguće uz prethodan dogovor. Ja sam dosta stvari kupovao preko hrvatskih i mađarskih aukcija i to od ljudi koji uglavnom ne šalju u inostranstvo ali uz prethodno pitanje - da li ipak može i kolika bi bila cijena. I moglo se dogovoriti. Meni kao kupcu besmisleno je i licitirati kod nekoga iz druge države za koga nisam siguran da li bi mi poslao ili ne
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime18.05.08
     link
    Moj predlog za placanje je da Limundo implementira moneybookers u sajt.
    • CommentAuthorpirat.w
    • CommentTime02.06.08
     link
    miki38Eh kada bih i posiljku mogao da izvrsim irtenetom kako bi to bilo divno!!!
    Ubacim u neku kantu pored kompa i kliknem a kupac se javi za pet minuta i kaze posiljka stigla????

Pa dobro ne može baš putem interneta još ali post i city ekspres su odlične firme za vrata do vrata...

v.
  1.  link
    City da ali post expres bas i nije.Naplate a neka se neko pohvali iz nekog sela da su mu odneli,obicno ostave u dostavnoj posti postaru (kao meni)