mozda mozete da resite na sledeci nacin naplatu sa inostranstvom a i unutar zemlje
recimo kupac da se javi preko kontakta limundu da sa njegovog racuna se prebaci na racun prodavca iznos koliko kosta roba i transport
ovo moze ako su u pitanju manji iznosi a za vece da li bi moglo da se skine sa racuna i podigne pare treba pitati ljude koji vode sajt
to bi se moglo i resiti i unutar zemlje. Recimo covek 200km udaljen od mene kupi nesto za 10din i sa postarinom izadje iznos na 30din. ja imam dva telefona i oba su pospeid dopuna mi netreba. da covek ceka u redu u nekoj banci pola sata da uplati nekih 30din. Zar nije lakse da se posalje poruka na kontakt i da se obavesti onaj ko vodi ovaj sajt da se sa racun kuca skine 30din i uplati prodavcu. takodje ja treba da odem u neku banku da se blamiram pola sata u redu da pitam da li mi je uplaceno 30din
Zanimljiva ideja ali sta da radimo kada se nakupi mnogo para na nasem racunu da trazimo isplatu od Limunda? Slazem se da treba naci neko resenje i da je veliki problem sa malim iznosima za koje trba zavrsiti transakciju. Mozda ce jos neko da da neku ideju pa da nadjemo ipak neko zanimljivo resenje.
Predlog nije loš ali u eri kompjuterske tehnike i interneta ti ideš u banku???
Lovu dižem na bankomatu, plaćam preko interneta sve račune, a informacije o uplati mi stižu SMS-om posle par minuta od uplate.
Evo predloga tako će se možda i dobro unovčiti Limundo.
Limunto tim da otvori račun u nekoj banci isto tako i svako ko želi da bude deo limunda otvara račun u istoj banci (nekoj sa internet bankarstvom). Limundo šalje zahtev za tvojim sredstvima kada aukcija uspe za proviziju. A ti dobijaš pare od kupca direktno na račun. Samim tim će se ukinuti dvostruki prodavac kupac sistemi.
Eh kada bih i posiljku mogao da izvrsim irtenetom kako bi to bilo divno!!! Ubacim u neku kantu pored kompa i kliknem a kupac se javi za pet minuta i kaze posiljka stigla????
Sve je moguće uz prethodan dogovor. Ja sam dosta stvari kupovao preko hrvatskih i mađarskih aukcija i to od ljudi koji uglavnom ne šalju u inostranstvo ali uz prethodno pitanje - da li ipak može i kolika bi bila cijena. I moglo se dogovoriti. Meni kao kupcu besmisleno je i licitirati kod nekoga iz druge države za koga nisam siguran da li bi mi poslao ili ne
miki38Eh kada bih i posiljku mogao da izvrsim irtenetom kako bi to bilo divno!!! Ubacim u neku kantu pored kompa i kliknem a kupac se javi za pet minuta i kaze posiljka stigla????
Pa dobro ne može baš putem interneta još ali post i city ekspres su odlične firme za vrata do vrata...