S obzirom da se top aukcije stalno vrte i tesko je nesto pregledati jer se stalno menja,te je potrebno cekati da se pregledaju sve top aukcije i nekoliko sati , predlazem da se uvede dodatna rubrika TOP aukcije i tu bi se mogle pregledati sve top aukcije koje trenutno traju. Mislim da mi predlog nije los?
Ja mislim da je najbolje da postoji rubrika za artikle kojima je pocetna cena 10 dinara tj. top aukcija. Najlakse za pretrazivanje. Tvoj predlog da svaka kategorija ima top aukciju mi je nesto puno posla za limundo.
Dobra ideja, i nije veliki problem... za mesec dana :-)
Sada smo sve sitnice odložili dok se ne završi prebacivanje na novi sistem. Kad to završimo (u toku maja), možemo brže da reagujemo na sve male i velike ideje.
Koliko ima Top aukcija u proseku? Kada će da se uvede opcija omiljeni prodavac ili top prodavac? Možda i top kupac? Zanimljivo bi bilo videti koji prodavac ima najviše aukcija postavljenih kao top ili super.
Sve mi se vise cini da niste shvatili moju temu, s obzirom da ovde predlazete sta da se stavi na top aukciju. Ja sam ovo pokrenula da se napravi rubrika top aukcija kao i ostale rubrike jer se za sada moze samo pratiti top aukcije automatski kada kliknete na aukcije.. i one se same menjaju pa se nekad mora i duze vreme cekati da se neka aukcija koju nismo stigli pogledati opet pojavi. Znaci da se napravi rubrika sa leve strane gde su sve rubrike.
Svi smo dobro razumeli zašto je ova tema pokrenuta. Predlog je naravno dobar, predlagan je i ranije i čeka se usvajanje. Pošto nema šta više da se doda na to jer je predlog sasvim jasan, ja sam sebi dao za pravo da u tvojoj temi predlažem aukcije koje smatram da treba da idu u top. Bespotrebno je otvarati novu temu zbog toga, jer ovaj naslov približno odgovara. Ne znam da li moji predlozi pomažu Limundo timu da u brdu dobrih aukcija opaze one (za koje ja smatram da su) zanimljive.. Ako je to nepotrebno ja ću naravno prestati...
@axy Razmišljali smo o tome da što više statistike postavimo o svakom članu na njegovoj stranici. Jedan deo je za svakog dostupan, a kompletna lista samo njemu (gde se na primer dodatno vidi koliko je zaradio). Kad dođe na red, postavićemo temu da vidimo šta bi zanimalo Limundovce.
Inače TOP AUKCIJA trenutno ima oko 120-130. I sve aukcije koje si naveo su TOP.