Pretpostavljam da su clanovi zauzeti postavljanjem aukcija, tako da nemaju vremena da se razonode. A sve je to u duhu kapitalizma. :) Ali, ko je gledao kultni film "Shining" (Isijavanje), zna da "All work and no play makes Jack a dull boy". ;)
Ma ja to otvorio pre koje vece kad je Supreme pomenuo da spamujemo polako sve sobe, tako da evo ovde zanimacije! :D
@ SVI MODERATORI Preporucujem da uradite kao ja za Auto & Moto, slao sam ovo: Ja sam novi moderator Auto & Moto sekcije, ovim te pozivam da pogledas sekciju Cafe i da pomognes u razvoju LIMUNDA, pogledavsi tvoju aukciju video sam klasican oglas koji ne privlaci mnogo paznje pogledaj ovaj link: http://www.limundo.com/limundocafe/discussion/169/pomoc-pri-pokretanju-aukcija/#Comment_1776 Nadam se da ce ti pomoci i pospesiti tvoju aukciju, predlazem ti da obrises aukciju i pokrenes novu uz savete procices bolje ako ima zainteresovanih!
Ako treba bilo kakva pomoc tu sam!
Srecno sa daljom prodajom!
Mnogi ljudi su se obradovali pogotovo je lepo u svojoj sekciji pomoci clanu sa 0 iskustva i 0 ocena! Sacu da pregledam i hi-fi i ostalo i da njima napravim mala uputstva i da se ispozdravljam sa ljudima! :D
Inace ko ima para, toplo preporucujem: http://www.limundo.com/aukcija-GOLF-3-GTI-6296 Auto je vrh, krivo mi je sto lik ne slusa savete pa nece da ispise sta je sve tacno radjeno auto je vrh i meni jedan od 3 najlepsa sa domacih Tuning & Styling desavanja, preporucujem da ide u top aukciju zbog predmeta prodaje ne zbog ponuda ili aukcije za primer, ali sam siguran da ce se naci pravi kupac!
Samo da vas sve pozdravim!!! Nova sam ovde (dakle sve nulice...) ali već sam shvatila kako ovde funkcioniše i mogu reći da mi se Limundo mnogo dopada! Ima odličnih ponuda i već pokušavam da kupim nešto što mi je potrebno.Upravo pregovaram sa suprugom oko eventualne prodaje nekih stvari koje ne koristimo pa se nadam da ću ih uskoro postaviti svima na uvid!!! Kaffe kutak je odlična ideja i bilo bi lepo da malo zaživi i druženje uz kupoprodaju. Pozdrav, maculi.
Hvala lepo!!! Došla...Hehe...ja sam SUPRUGA, u našoj porodici veći kupoholičar uz blagoslov muškog dela familije koji se uglavnom složi...Već osećam kako su me zagolicale mnoge stvari...Vruće...Nemate smajliće ovde da dočaram .... Jedino mi još nije jasno da li prodavac može da produži vreme trajanja aukcije ako po isteku poslednjih minuta ne bude zadovoljan dostignutom najvišom ponudom ili se aukcija tada konačno završava.Ne mislim na aukcije gde se daje rezervna ponuda.Pretpostavljam da je ovo drugo u pitanju ali se pitam da li sam propustila neku caku u uputstvima...
Dobro nam dosla. Prodavac ne moze da produzi vreme aukcije bio zadovoljan ili ne postignutom cenom. Rezervna cena postoji samo u kategoriji Auto i Moto, i tamo se aukcija automatski produzava ukoliko nije postignuta rez. cena.
Iznesi slobodno ovde svoje primedbe, a mozes i meni na PP, ako mislis da ce neko da izbrise, a ja cu licno postaviti ovde.
@moderatori
Ne znam ko je izbrisao sta god da je pisalo, ali kada se edituje ili brise post, treba navesti ko ga je editovao/brisao i sta je razlog tome. Ne moze se tek tako bez ikakvog objasnjenja to raditi, jer nije korektno, a svaka kritika je Limundo-u dobrodosla, a pogotovo od clanova sa toliko pozitvinih ocena, kao sto je axy. Moderatori trebaju svojim ponasanjem da daju primer drugima u uticu da se Limundo krece u pozitivnom smeru, a ne da koriste svoje privilegije i brisu ono sto se njima licno ne svidja. Treba biti objektivan. Licno sam obrisao dva posta i za oba sam naveo zasto sam ih obrisao i da sam ih ja obrisao.
Ja sam video zakljucanu temu pod nazivom astrologija. Da sam prvi video i ja bih je zakljucao, bez i sekunde razmisljanja. Medjutim, zaboravila si da izbrises taj prvi post, pa sam ja zato izbrisao tekst, jer je reklama fakticki ostala, iako je tema zakljucana.
Tako da u tom smislu podrzavam to sto si uradila. I uvek treba tako sa takvim 'clanovima'.
@axy
Pretpostavljam da si ti uputio primedbu tiveradi koja se ticala te teme. Ja sam mislio da je neko obrisao neku drugu temu koju si postavio a da te nicim nije obavestio. Elem, onda ovo znaci da je tvoja primedba uvazena i da nema nikakvih problema. ;)
Istina! Inace ko edituje postove to ja radim idem i gde vidim gramaticku gresku ja je prepravim isto i vi slobodno radite sa mojim jer sigurno gresim u brzini, a i jos uvek gledam tastaturu dok kucam iako kucam "slepo" nisam navikao da gledam ekran! Remeo se umara poceo je mnogo da masi i guta slova pa ga editujem! ;D