Sada sam video kada sam otvorio u aukciji kategorije da se nalazi podkategorija notebook racunari. Ne postoji za PDA uredjaje ali to ce se siriti ili moze u slopu ove kategorije. Ali moram da dam jedan predlog: Mislim da kategorija PC nije u duhu naseg jezika. Takodje to je skracenica i nije pravilno da se osnovne kategorije obelezavaju skracenicom.. Predlog je da se osnovna kategorija zove Racunari. To je moj predlog..
Pozdrav markomi. Iako smo iza nickova, mislim da se znamo. A pogotovo sam siguran u to kada citam tvoje predloge. :)
Slazem se da bi trebalo da postoji kategorija PDA, ali jos nije vreme za to. Kada se na aukcijama pojavi malo vise takvih artikala bice opravdano otvoriti novu kategoriju. Ovako, da se kategorija otvara za jedan ili dva uredjaja - ne isplati se. I ja imam spremnih par PDA uredjaja za aukciju, pa bi mi ovo odgovaralo, ali mislim da jos nije vreme.
Siguran sam da se slazes da postoji brdo novih kategorija koje postoje na slicnim aukcijskim sajtovima, a kojih nema na Limundo-u. A to je jedino iz razloga sto predmeti iz tih kategorija jos nisu dovoljno zastupljeni na Limundo-u. Te kategorije ce se, naravno, otvarati kako se sajt bude razvijao. Za sada je najbolje da probas da uklopis ono sto zelis da prodajes u neku drugu kategoriju ili da stavis u 'ostalo'. Za laptopove imas kategoriju u okviru PC, za mobilne telefone imas kategoriju u okviru Tehnike, a PDA mozes da stavis u Tehnika/ostalo. Tamo sam i ja prodavao iPod touch-eve.
Pozdrav jos jednom, ma naravno da se znamo ;) I ja sam prepoznao tvoj nick. Nije problem meni, neko nekome ko trazi odredjene proizvode.. A ne znam da li si primetio da pretraživač ne radi dobro. Odnosno ne izlistava sve ponude koje sadrže odredjenu reč. To je kolega primetio i sada sam i ja proverio. Ne znam zasto?! U svakom slucaju se pozdrav jos jednom
Da, postoji propust - pretrazivac je case sensitive. To je primeceno i prijavljeno Limundo-u. U toku su sveobuhvatni radovi, koji ce doneti puno novih opcija i mogucnosti i ispraviti propuste koje su clanovi primetili do sada. Obzirom da promene nisu kozmeticke, zahtevace malo vise vremena, a nama jedino ostaje da se malo strpimo i prepustimo programerima da dobro odrade svoj posao.