POSTOVANI LIMUNDOVCI....kako licno imam problem sa kupoprodajom sa stranim zemljama a tako i jos neko od clanova trebalo bi obeleziti odmah pri postavljanju aukcije da li se salje vani ili ne...pa tako molim LIMUNDO TEAM ako je u mogucnosti da omoguci svim clanovima Limunda da mogu obeleziti da li salju u inostranstvo ili ne...recimo..NE-SALJEM U INOSTRANSTVO.....
mozda mozete da resite na sledeci nacin naplatu sa inostranstvom a i unutar zemlje
recimo kupac da se javi preko kontakta limundu da sa njegovog racuna se prebaci na racun prodavca iznos koliko kosta roba i transport
ovo moze ako su u pitanju manji iznosi a za vece da li bi moglo da se skine sa racuna i podigne pare treba pitati ljude koji vode sajt
to bi se moglo i resiti i unutar zemlje. Recimo covek 200km udaljen od mene kupi nesto za 10din i sa postarinom izadje iznos na 30din. ja imam dva telefona i oba su pospeid. da covek ceka u redu u nekoj banci pola sata da uplati nekih 30din. Zar nije lakse da se posalje poruka na kontakt i da se obavesti onaj ko vodi ovaj sajt da se sa racun kuca skine 30din i uplati prodavcu.