Limundo Cafe - Za ili Protiv Chat opcije
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime13.03.08
     link
    Postoji vecina clanova koja je \"Za\" ili \"Protiv\" i tu se misljenja sukobe. Ova tema je postavljena iskljucivo za resenje ovog \"problema\" tako da molim sve limundovce da se izjasne da li su \"Za\" ili \"Protiv\" Chat-a i da iznesu prednosti/mane.

Hvala.

Ja sam ZA.

Prednosti: Ovom opcijom bi se tehnicka podrska olaksala i Limundovcima i Limundo Team-u. Novi clanovi bi mogli da dobiju odgovore mnogo brze i pre shvatili kako ceo sistem funkcionise. Ostali clanovi bi caskali dok np. cekaju da se neka aukcija zavrsi i sve u svemu www.limundo.com bi bio mnogo poseceniji i \"razumljiviji\".

Mane: Po meni nema nekih znacajnih mana. Testiranje bi najbolje islo kao kod ruske svemirske tehnologije. Nema simulatora pritiska, temperature, gravitacije itd. Napravimo, lansiramo pa ako pukne... back to the drawing board :)
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime13.03.08 izmenjeno
     link
    Za.
    Samo da nebude posle svakog razgovora sa nekim ra moram da pritiskam dugme Refresh ako moze.
    • CommentAuthorfreedom
    • CommentTime14.03.08
     link
    Ja sam PROTIV :)
    TAcnije protiv chat opcije na sajtu... koji ce nam to...
    Zato imam bolji predlog... Napravite IRC kanal LIMUNDO i tu mogu chatteri da se okupljaju.
    Ukoliko necete preko IRCa moze nekako drugacije... YahooMessenger... MSN... Jabber...
  1.  link
    ja sam za !!!!! a nemora da to bude cet tu mogu da pisu ljudi komentare o aukciji dali vredi toliko i toliko novca ......
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime14.03.08
     link
    Za.

Chat opcija (ako se uvede) će biti po Limundo stilu veoma jednostavna
    i bez mnogo opcija.

miki38, glavna prednost Chat opcije i jeste da ne moraš svaki put da pritisnes Refresh.
    • CommentAuthorcopa
    • CommentTime14.03.08
     link
    Za.

Da se ne moraju samo trositi pare...
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime14.03.08
     link
    Za
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime19.03.08
     link
    ! ! ! Vazno obavestenje ! ! !

Glasanje za Chat opciju se zavrsava 31.3.08. u ponoc (00:00). Tada se glasovi broje i prema rezultatu se donosi odluka. Molim sve clanove da u ovoj temi postave svoj glas "Za" ili "Protiv" uz prednosti/mane Chat opcije do gore navedenog roka.

Hvala.
    • CommentAuthorschmilo
    • CommentTime19.03.08
     link
    KRATKO, JASNO,

!!!ZAAAAAA!!!
    • CommentAuthormemento
    • CommentTime19.03.08
     link
    YA!!
    • CommentAuthordeyboy
    • CommentTime19.03.08
     link
    PROTIV

Mislim da ima mnogo važnijih stvari koje bi trebalo da se uvedu pre Chat-a.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime20.03.08
     link
    Protiv, slažem se sa deyboyom
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    Ja sam protiv zbog toga sto ce prestati polako da bude aukcija! Al ajde! Vidim da vecina oce chat!
    RACUNAJTE I MENE ZA! nebi da budem gundjalo, a moze da bude i extra druzenje! :D
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    Inace CHAT moze da napravi bilo ko samo da pokupi boje i logo limunda da sredi sve da na logu promeni limundo chat i da se dogovori sa remeom kako da posalje i proradice chat!
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime11.05.08
     link
    Inače, limundo chat NE RADI kako bi trebalo (barem kod mene)
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime13.05.08
     link
    Ni kod mene neradi mogu sam sa sobom samo da chatujem ima li kakvog obavestenja od moderatora ili Limundo tima sta je sa tom opcijom????????????????????????????????
    • CommentAuthornjaca
    • CommentTime13.05.08
     link
    Koliko ja znam radi, ali samo kada je osoba sa kojom zhelite da chatujete online i ukoliko ona prihvati da chatuje sa vama.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime13.05.08
     link
    Posto vam je poznato kako radi molio bih vas da to opisete detaljno jel kada sam ja probao osoba sa kojom sam hteo da chatujem je bila na vezi i pored toga smo imali non stop telefonski kontakt ali to nije funkcionisalo i imali smo potpuno identicno vidjenje (samo smo mogli sami sabi da pisemo a drugoga nije bilo).

Moguce da smo i jedan i drugi ograniceni sa znanjem kako da to pokrenemo ili to nije objasnjenjeno kakao treba.

Hvala.
    • CommentAuthorChedaDSP
    • CommentTime27.09.08
     link
    Dodatno. Chat sa samim sobom mi je ostao zaglavljen u chat listi. Ne znam da li je limundo team to do sada primetio. Prijavljujem Bug.
    • CommentAuthorlycku
    • CommentTime28.09.08
     link
    Ja sam protiv
    ako bi stavili chat limundo bi postao forum
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime28.09.08
     link
    Chat je vec postavljen,samo ne funkcionise najbolje:)
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime28.09.08
     link
    @Tiverada,

Funkionise ali samo pod uslovom da se sa osobom sa kojom chat=ujete prvo telefonom dogovorite da se ukljuci, sto je po meni lose pa svi koji hoce da se na taj nacin cuju prvo to mora da odrade.
    Mozda cemo i dobiti neki pravi ali neka prvo posredjuju sve ovo sto su poceli chat moze i da saceka pa kada ne bude drugih obaveza da i to srede.

@Iycku,
    Pa ovaj cafe ti dodje kao forum.
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime28.09.08
     link
    @miki38
    Ne mora dogovor telefonom.Dovoljno je da posaljete pp i kazete vreme kada cete se ukljuciti na chat,pa da se i ta osoba ukljuci.
    Probala i funkcionise :)
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime28.09.08
     link
    @tiverada,
    Da moze i tako slazem se samo sto nisam jos probao sa vise osoba odjednom ne znam dali i to funkcionise ali cu probati.
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime28.09.08
     link
    @miki38
    Nisam ni ja probala sa vise osoba odjednom :), a ne bi ni probala.
    Kad probas javi da li funkcionise.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime28.09.08
     link
    @tiverada,
    Ovo sada ispade nesto mnogo dvosmisleno!!!
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime28.09.08
     link
    @miki38
    Malo sale nije na odmet zar ne?
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime28.09.08
     link
    @tiverada,
    Pa daleko od toga ja sam to tako i shvatio.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime02.10.08
     link
    @tiverada,

Probao sa vise odjednom i veoma zadovoljan sada se pitam gde mi prodjose ovolike godine!!!
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime02.10.08
     link
    @miki38
    A ko je sada dvosmislen? :)
    Jel mi to predlazes da probam i ja?