Postoji vecina clanova koja je \"Za\" ili \"Protiv\" i tu se misljenja sukobe. Ova tema je postavljena iskljucivo za resenje ovog \"problema\" tako da molim sve limundovce da se izjasne da li su \"Za\" ili \"Protiv\" Chat-a i da iznesu prednosti/mane.
Hvala.
Ja sam ZA.
Prednosti: Ovom opcijom bi se tehnicka podrska olaksala i Limundovcima i Limundo Team-u. Novi clanovi bi mogli da dobiju odgovore mnogo brze i pre shvatili kako ceo sistem funkcionise. Ostali clanovi bi caskali dok np. cekaju da se neka aukcija zavrsi i sve u svemu www.limundo.com bi bio mnogo poseceniji i \"razumljiviji\".
Mane: Po meni nema nekih znacajnih mana. Testiranje bi najbolje islo kao kod ruske svemirske tehnologije. Nema simulatora pritiska, temperature, gravitacije itd. Napravimo, lansiramo pa ako pukne... back to the drawing board :)
Ja sam PROTIV :) TAcnije protiv chat opcije na sajtu... koji ce nam to... Zato imam bolji predlog... Napravite IRC kanal LIMUNDO i tu mogu chatteri da se okupljaju. Ukoliko necete preko IRCa moze nekako drugacije... YahooMessenger... MSN... Jabber...
Glasanje za Chat opciju se zavrsava 31.3.08. u ponoc (00:00). Tada se glasovi broje i prema rezultatu se donosi odluka. Molim sve clanove da u ovoj temi postave svoj glas "Za" ili "Protiv" uz prednosti/mane Chat opcije do gore navedenog roka.
Ja sam protiv zbog toga sto ce prestati polako da bude aukcija! Al ajde! Vidim da vecina oce chat! RACUNAJTE I MENE ZA! nebi da budem gundjalo, a moze da bude i extra druzenje! :D
Inace CHAT moze da napravi bilo ko samo da pokupi boje i logo limunda da sredi sve da na logu promeni limundo chat i da se dogovori sa remeom kako da posalje i proradice chat!
Ni kod mene neradi mogu sam sa sobom samo da chatujem ima li kakvog obavestenja od moderatora ili Limundo tima sta je sa tom opcijom????????????????????????????????
Posto vam je poznato kako radi molio bih vas da to opisete detaljno jel kada sam ja probao osoba sa kojom sam hteo da chatujem je bila na vezi i pored toga smo imali non stop telefonski kontakt ali to nije funkcionisalo i imali smo potpuno identicno vidjenje (samo smo mogli sami sabi da pisemo a drugoga nije bilo).
Moguce da smo i jedan i drugi ograniceni sa znanjem kako da to pokrenemo ili to nije objasnjenjeno kakao treba.
Funkionise ali samo pod uslovom da se sa osobom sa kojom chat=ujete prvo telefonom dogovorite da se ukljuci, sto je po meni lose pa svi koji hoce da se na taj nacin cuju prvo to mora da odrade. Mozda cemo i dobiti neki pravi ali neka prvo posredjuju sve ovo sto su poceli chat moze i da saceka pa kada ne bude drugih obaveza da i to srede.
@miki38 Ne mora dogovor telefonom.Dovoljno je da posaljete pp i kazete vreme kada cete se ukljuciti na chat,pa da se i ta osoba ukljuci. Probala i funkcionise :)