Radimo na sistemu gde možeš da ubaciš šta tražiš na aukciji. Dok to ne završimo, možeš ovde da ubaciš šta tražiš.
Ubaci sve što tražiš već dugo.
Kako:
-navedi tačno šta tražiš (n.pr.: staru lampu iz 1. svetskog rata) -nije dozvoljeno da staviš cenu -nije dozvoljeno uopštena potražnja (tražim telefon) -pokreni za svaki predmet posebnu temu (link gore u ćošku "Pokreni novu temu")
Ako neko to nudi, nek postavi aukciju i stavi link ka njoj u ovoj temi.
Svaki vid svadje, pa cak i pokusaja svadje ili vredjanja clanova ce biti najstroze sankcionisan. Obzirom da nisi bila ukljucena u pricu, nemas pravo da dodjes i tako bahato kazes bilo kom clanu da ne pametuje. Nemam nista protiv tebe, niti stajem na stranu memento-a, ali pravila se moraju postovati. Ovo je samo skretanje paznje. Sledeci komentari tog tipa ce biti brisani.
Lucifer ne treba da dobije pozivnicu kako bi nadgledao razgovor, obzirom da je moderator. Osim toga, on nijednom jedinom recju nije nikoga uvredio. Cak je upotrebio rec 'buraz' koja oznacava drugarski razgovor. Tebe niko nije opomenuo, tako da ne znam zasto se osecas prozvanim zbog moje opomene clanu 'malecka'. A veza izmedju tebe i clana 'malecka' i ko je ko ustvari, uveliko se ispituje. To sto si se osetio prozvanim jer je clan 'malecka' opomenut, samo dodaje argumente za ovakav postupak.
nisam ni ja nikog vredjao a i neznam zasto bi ja nekog vredjao jer nisam ovde da bi se svadjao a malecku branim jer je moj kupac kupila je vise stvariod mene tako da bi bio red da je branim ! A LuCifeR bas si faca sto si moderator! a da Suprime sta se ispituje ?
Licno smatram da ovakav vid trgovine "TRAZIM" nece dugo drzati vodu ! Svi smo mi ovde radi neke kupovine ili prodaje, trazimo izmedju onoga sto je ponudjeno i to bi bilo to. Svako ima prava na svoje razmisljanje, ovo je bilo moje !
ma ovo nije da se neko dogovara van aukcija, ovo je da ako bi ti trebalo nesto da kukas, a neko ko ima to nesto stavi to na aukciju!
Ja npr imam telefon za koji mislim da ne vredi prebijenog dinara pa ga cuvam jer sam ga platio mnogo pre 5 godina, a onda vidim da puno ljudi trazi to nesto i samim tim stavim isto na aukciju!
Vec duzi vremenski period trazim knjigu CMYK. Ovo je stamparska knjiga, koja sluzi za odredjivanje i podesavanje boje prilikom stampanja. Za sve ponude (pod uslovom da neko ima knjigu i da zeli da je proda) mozete mi se javiti putem privatne poruke.
Ako neko mozda ima slicica Shoot-out 2006-07. Nedostaje mi samo cetiri kartice da bi popunio album. Ako ima neko duplikate iste moze da mi se javi, spremana sam naravno dobro da platim, a jos bolje ako zeli da razmenimo jer imam i veliki broj duplikata (350 kom.).
Књиге, часописе, фотографије, разгледнице, филателију , документа пореклом из Шапца или ближе околине. Црквене књиге и часописе објављене до 1944 године. Сва издања књига и часописа, посебно црквених које је објављивала Руска белогардејска емиграција у Југослваији до 1944 године. У обзир долазе и фотографија-искључиво црквеног или војног карактера. Сва документа, књиге, часописе и милитарију који се односе на ЈНП Збор и Димитрија Љотића.
Све евентуалне понуде слати преко приватних порука на Лимунду
skupljam sve "LEGO" kockice ,svaka ozbiljana kombinacija dolaz u obzir. neka neko ponudi nesto ako ima na aukciju .hvala i nece vise biti brojev telefona i e-meila
Pogresno ste razumeli nije ovo sekcija sa oglasima tipa trazim kao u halo oglasima, ovde zamolis ljude da postave aukcije sa predmetima koje zelis, tako da ako se ostali moderatori slazu da skinemo e-mail adrese i brojeve telefona i time da ubijemo oglasivacki karakter ovih postova! Moze???