Limundo Cafe - Nova kategorija: Ja tražim
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime12.03.08 izmenjeno
     link
    Radimo na sistemu gde možeš da ubaciš šta tražiš na aukciji.
    Dok to ne završimo, možeš ovde da ubaciš šta tražiš.

Ubaci sve što tražiš već dugo.

Kako:

-navedi tačno šta tražiš (n.pr.: staru lampu iz 1. svetskog rata)
    -nije dozvoljeno da staviš cenu
    -nije dozvoljeno uopštena potražnja (tražim telefon)
    -pokreni za svaki predmet posebnu temu (link gore u ćošku "Pokreni novu temu")

Ako neko to nudi, nek postavi aukciju i stavi link ka njoj u ovoj temi.
  1.  link
    meni trebaju ljudi koji rade na granici i koji imaju nove telefone a ako ima nekog takvog limundovca neka mi se javi na PP
  2.  link
    a naravno ako zeli da proda telefone !
    • CommentAuthoralex01
    • CommentTime22.03.08
     link
    Trazim slike i razglednice starog Arandjelovca.Nije bitno da li imaju marku ili ne,jednostavno me interesuju slike i razglednice.
    • CommentAuthormemento
    • CommentTime23.03.08 izmenjeno
     link
    Trazim diskografiju izrealske trance grupe Skazi,

Film: Joe (1970) ili kako su nasi preveli: Dzo, i to je Amerika, iz 1970.
    link: http://www.imdb.com/title/tt0065916/
    FIlm: Brubaker (1980) sa Robertom Redfordom.
    http://www.imdb.com/title/tt0080474/
    Filmove: the Jacket, Kukavicko ubistvo Dzesija Dzejmsa od strane Roberta Forda.

Hvala
  3.  link
    JA IMAM KRSA FILMOVA ALI JA TEBE NE KONTAM STA TRAZIS DALI MOZES DA MI NAPISES KONKRETNO (SAMO IMANA) FILMA ILI MUZIKE KOJE TRAZIS
    • CommentAuthormemento
    • CommentTime23.03.08 izmenjeno
     link
    ...
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    @Nikola89So
    Buraz, a kome si to rekao? memento je do detalja objasnio sta trazi!
    • CommentAuthormalecka
    • CommentTime27.03.08
     link
    LuCifeR@Nikola89So
    Buraz, a kome si to rekao? memento je do detalja objasnio sta trazi!

memento-u kazem da ne pametuje ko glumi i .... nego da napise ime filma i gotovo !!!
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime27.03.08 izmenjeno
     link
    @malecka

Svaki vid svadje, pa cak i pokusaja svadje ili vredjanja clanova ce biti najstroze sankcionisan. Obzirom da nisi bila ukljucena u pricu, nemas pravo da dodjes i tako bahato kazes bilo kom clanu da ne pametuje. Nemam nista protiv tebe, niti stajem na stranu memento-a, ali pravila se moraju postovati. Ovo je samo skretanje paznje. Sledeci komentari tog tipa ce biti brisani.

Pozdrav, Supreme
  4.  link
    onda bi trebao da opomenes i lucifera neznam sta on ima da se mesa u moj i mementov razgovor !?! i sasvim se slazem sa maleckom puravu je !
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime27.03.08
     link
    Lucifer ne treba da dobije pozivnicu kako bi nadgledao razgovor, obzirom da je moderator. Osim toga, on nijednom jedinom recju nije nikoga uvredio. Cak je upotrebio rec 'buraz' koja oznacava drugarski razgovor. Tebe niko nije opomenuo, tako da ne znam zasto se osecas prozvanim zbog moje opomene clanu 'malecka'. A veza izmedju tebe i clana 'malecka' i ko je ko ustvari, uveliko se ispituje. To sto si se osetio prozvanim jer je clan 'malecka' opomenut, samo dodaje argumente za ovakav postupak.

Pozdrav, Supreme
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime27.03.08
     link
    @ Supreme
    Najopasniji si ovde! :D samo napred!
    Drago mi je da me neko cuva ja nisam ni video da me prozivaju!

@ Nikola89So
    Svako ko ima Limun pored nick-a on je moderator i tu je da odgovara na sva pitanja ako vidi da niko jos nije pomogao!
    • CommentAuthorNikola89So
    • CommentTime28.03.08 izmenjeno
     link
    nisam ni ja nikog vredjao a i neznam zasto bi ja nekog vredjao jer nisam ovde da bi se svadjao a malecku branim jer je moj kupac kupila je vise stvariod mene tako da bi bio red da je branim ! A LuCifeR bas si faca sto si moderator! a da Suprime sta se ispituje ?
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime28.03.08
     link
    Ne ispituje se nista. SVAKA uvreda, pokusaj uvrede ili nagovestaj zelje za svadjanjem u cafe-u ce biti obrisan. O svemu ostalom slobodno pricajte.

Pozdrav, Supreme
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime28.03.08
     link
    @ Nikola89So

Hvala buraz na komentu! :D

@ Supreme

Nemoj da se nerviras, svaka sledeca opaska koja bude izasla izvan teme lepo je obrisi bez razmisljanja!

Mada meni se cini da treba da se sav ovaj off skine iz teme!
    • CommentAuthormars
    • CommentTime28.03.08
     link
    Postovani clanovi,

Licno smatram da ovakav vid trgovine "TRAZIM" nece dugo drzati vodu !
    Svi smo mi ovde radi neke kupovine ili prodaje, trazimo izmedju onoga
    sto je ponudjeno i to bi bilo to.
    Svako ima prava na svoje razmisljanje, ovo je bilo moje !

Pozdrav svim Limundovcima.
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime29.03.08
     link
    ma ovo nije da se neko dogovara van aukcija, ovo je da ako bi ti trebalo nesto da kukas, a neko ko ima to nesto stavi to na aukciju!

Ja npr imam telefon za koji mislim da ne vredi prebijenog dinara pa ga cuvam jer sam ga platio mnogo pre 5 godina, a onda vidim da puno ljudi trazi to nesto i samim tim stavim isto na aukciju!

Nadam se da te nisam jos vise zbunio! :D
    • CommentAuthorAnciger
    • CommentTime01.04.08
     link
    Vec duzi vremenski period trazim knjigu CMYK. Ovo je stamparska knjiga, koja sluzi za odredjivanje i podesavanje boje prilikom stampanja. Za sve ponude (pod uslovom da neko ima knjigu i da zeli da je proda) mozete mi se javiti putem privatne poruke.

Hvala!
    • CommentAuthorMaja1982
    • CommentTime01.04.08
     link
    Ja sam u potrazi za knjigama Mir-Jam
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime01.04.08
     link
    @Maja 1982
    pretrazi malo kategoriju Knjige i casopisi, cini mi se da sam videla da neko prodaje te knjige koje trazis.
    • CommentAuthormemento
    • CommentTime03.04.08 izmenjeno
     link
    Trazim filmove:

Butch Cassidy and the Sundance Kid
    the Sting

Knjigu: Arthur Conan Doyle - Znak cetvorke (Šerlok Holms) - (The Sign of Four (1890))

Hvala
    • CommentAuthorAnciger
    • CommentTime05.04.08
     link
    Ako neko mozda ima slicica Shoot-out 2006-07. Nedostaje mi samo cetiri kartice da bi popunio album. Ako ima neko duplikate iste moze da mi se javi, spremana sam naravno dobro da platim, a jos bolje ako zeli da razmenimo jer imam i veliki broj duplikata (350 kom.).

Hvala vam unapred.
    • CommentAuthorkatila
    • CommentTime06.04.08
     link
    Ja trazim cepove od Jelen Piva, bar kod od Duel proizvoda, poene od Hello! soka, bar kodove iz Plazma keksa itd...

Treba za nagradne igre, a znam da ima mnogo ljudi koje ne igraju oupste...

Pozdrav,
    Atila
    •  
      CommentAuthormarija015
    • CommentTime07.04.08
     link
    Тражим ради куповине или размене следеће ствари

Књиге, часописе, фотографије, разгледнице, филателију , документа пореклом из Шапца или ближе околине.
    Црквене књиге и часописе објављене до 1944 године.
    Сва издања књига и часописа, посебно црквених које је објављивала Руска белогардејска емиграција у Југослваији до 1944 године. У обзир долазе и фотографија-искључиво црквеног или војног карактера.
    Сва документа, књиге, часописе и милитарију који се односе на ЈНП Збор и Димитрија Љотића.

Све евентуалне понуде слати преко приватних порука на Лимунду
  5.  link
    Kupujem AMD Athlon 5200+ AM2 Dual core, ili u zamenu dajem AMD Athlon 3500+ AM2 uz moju doplatu.
  6.  link
    kupujem knjige vezane za ribolov, incekte, reke, jezera...
    • CommentAuthoraldanian
    • CommentTime16.04.08 izmenjeno
     link
    skupljam sve "LEGO" kockice ,svaka ozbiljana kombinacija dolaz u obzir. neka neko ponudi nesto ako ima na aukciju .hvala i nece vise biti brojev telefona i e-meila
    • CommentAuthoraldanian
    • CommentTime16.04.08 izmenjeno
     link
    treba mi prednja maska sa farovima (cetvrstastim) i stop svetla za JETTA WV 80 god.
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime16.04.08
     link
    Pogresno ste razumeli nije ovo sekcija sa oglasima tipa trazim kao u halo oglasima, ovde zamolis ljude da postave aukcije sa predmetima koje zelis, tako da ako se ostali moderatori slazu da skinemo e-mail adrese i brojeve telefona i time da ubijemo oglasivacki karakter ovih postova! Moze???