Trazim onaj mali frizider koji imaju na benzinskoj pumpapa i prodavnicama sa Guarana ili Guarana Black brendom, i izgleda kao velika limenka. Ili eventualno neki mini frizider sa CocaCola brendom koji mogu da stavim pored racunara... :)
Javite mi ako ima nesto jer ne citam svaki dan teme....
Edit be deqi: Bez mail adrese zbog tvoje sigurnosti
Zamolio bih sve clanove da ubuduce ne odgovaraju u ovoj temi ima ovde ili onde sa brojevima telefona, mail adresama ili linkovima. Tema je kao sto je na pocetku receno "Ja trazim" i neka pisu samo oni koji traze nesto, a ako hocete na neki nacin da pomognete clanu jednostavno posaljite mu privatnu poruku gde moze to da nadje ili ako imate nesto sto neko trazi postavite aukciju i obavestite clana koji je odredjenu stvar trazio pa ako je i dalje zainteresovan moze da pogleda vasu aukciju.
Takodje vazi i za clanove koji traze nesto molim vas bez vasih mail adresa ili brojeve telefona, jednostavno napisite treba mi to i to, a ako neko ima to sto trazite vec ce vas obavestiti.
Sve gore sto sam naveo bice ubuduce obrisano ili izmenjeno.
Ako neko ima dobro očuvane kineske novčiće(sa rupom)i hteo bi da ih proda, neka ih postavi na Limundo aukciju u "Numizmatika - antika i srednji vek" sharenko
Ja Trazim: Stare razglednice Bele Crkve (Weisskirchen,Fehertemplom,Biserica Alba) Stare razglednice Jasenova (Karasjaszeno) Neispravan Nikon coolpix 2100 Tastaturu za Siemensa SX1
Tražim sledeće novčiće, po mogućstvu više komada (naravno zovite me i ako imate samo jedan): ONE PENNY (1967.) Engleska ONE DOLLAR - Amerika - bilo koja godina - HALF DOLLAR - Amerika - godina od 1990.