Ja sam to koliko danas hteo da predlozim, ali sam iz ne znam kog razloga odustao. Dakle, apsolutno se slazem. Sto se mene tice, odmah brisi telefone i mailove.
Ne mora niko više da potvrdi tvoj predlog, trenutno je 4:0 :) Ipak to neće rešiti problem jer ovakva prodaja može da se obavi preko privatnih poruka ili chata koji je nedavno uveden. Ako bi se realizovala ova opcija koja je zamišljena davno, trebalo bi da to bude tako što se ne bi znao potraživač robe, bar do momenta dok neko takvu robu ne stavi na aukciju. Dakle, pisalo bi nešto slično ovome: "1 Limundovac traži to i to, ako želiš da prodaš to i to klikni pored na POSTAVI AUKCIJU i ovaj član će biti obavešten da si postavio aukciju koja bi mogla da ga interesuje"
Meni treba taj lotra koji moze da se otvori i da idem gore u podkovlje. Neznam drugacije da objasnim pogledajte slike: http://www.mix.si/html/podstresne_stopnice.html I ako nemate tako nesto u prodaji, kazite mi samo kako se to tacno zove da trazim kod nas...
KUPIO BIH SLEDEĆE STVARI RAZGLASNE TRUBE ZA AUTO ( ZA AUTO REKLAMU ) KOMPLETE ČASOPISA "SAM" PO MOGUĆSTVU SVE BROJEVE KARTE ZA IGRANJE "BICYCLE" SAMO NOVE I NE RASPAKOVANE
@sharenko Sve teme koje si otvorio radi kupovine odredjenih stvari, sam ti obrisala. Sasvim je dovoljno sto si to ovde napisao i nadam se da ce ti se neko javiti. Zamolila bih te da ubuduce pises malim slovima.
Trazim vojne oznake od 1990 godine pa do sada sa prostora bivse Jugoslavije. U to spadaju kako i metalne tako i krpene koje su se nosile na uniformi. Nije bitno kojeg je materijala oznaka, vazno da je za uniformu. Takodje i oznake s beretki , nalepnice za slemove itd.
Spreman sam na sve vrste suradnje, zamena,prodaja i sl.
Edit be deqi: Post ti je obrisan iz razloga sto spada u reklamu i sto se trazi na pocetku da se instalira tip programa u kojem se desava vrlo cesto da bude i virus