Limundo Cafe - Predlozi
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

1.  link
    ja imam jedan predlog, a to je da kada se udje na sajt limundo da negde u nekom cosku pise ko je momentalno na saju ili ko je online ! i da sto bi najvise voleo da napravide u porukama opciju da kada kliknes da strikira sve poruke od jednom !
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime12.03.08
     link
    1. Planiramo da uvdemo opciju da vidiš ko je online (mali znaki svugde pored imena).
    Plus: kad pritisneš taj znak možeš da ćaskaš sa njim (Chat).

2.Dobra ideja, za štikliranje svih poruka odjedanput.
  2.  link
    drago mi je a su vam se svidele moje ideje :)
  3.  link
    Mislio sam da napravide jedan kao sto ima Aukcija pa moj limundo pz cafe... da tu stavite Download i da naprimer jauploadujem film i kazem da cu ja da prodajem taj zilm za 200 din a od toga neka limundu ide 180 ili tako nesto slicno !
  4.  link
    ja se izvlinjavam ne 180 nego 20 din :)
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime12.03.08
     link
    @Nikola89So

To sto ti predlazes se zove piraterija. :) I najstroze je zabranjena. Film se moze prodati samo jednom i to na originalnom mediju. Svaka sledeca prodata kopija racuna se kao piraterija.

Pozdrav
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime12.03.08
     link
    Nije to toliki problem. Neka samo svi koji bi to hteli plate prostor na koji ce svi ti filmovi da se uploaduju pa onda moze :)
  5.  link
    ne ni prostor nije problem ipak je problem ovo sto je naveo Supreme a to skam shvatio pola sata nakon sto sam napisao predlog !
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime13.03.08
     link
    Brzo nema sta :)
  6.  link
    a imam ja jos jedan predlog :) da napravite forum u kojem nije glavna rec aukcija i liundo da bude neka zabava da bi bilo sto vise ljudi na sajtu da di se sto vise zadravali ljjudi na sajtu ! neka bude naprimer neki kviz ili neznam neku igricui svako sa svog racuna da po 5 din i ko pobedi njemu sve pare idu tako nesto ! Boze sto sam pametan u poslednje vreme xD !
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime13.03.08
     link
    Pa ti si nepresusan izvor predloga :)
    Jos samo da se nadje neko da ih prihvati i bice super.
  7.  link
    pa tako nekako !
  8.  link
    nadam se da ce nedki moderator reci dali postoji mogucnost da se uvede nesto kao sto je gore navedeno !?!?
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime13.03.08
     link
    Pa vec je odavno predlozeno od strane mene i mnogih drugih Limundovaca da se uvede Chat sistem. Tu ce clanovi caskati dok cekaju da se zavrsi neka aukcija i tome slicno. Bilo je par clanova koji se nisu slagali sa idejom pa se najverovatnije oko toga zapelo. Pokrenucu temu/anketu "Za I Protiv Chat opcije".
    Ako se na kraju i izglasa da se postavi chat trebalo bi naci strpljenja i razumevanja za Limundo Team jer prolaze kroz veliku promenu sistema kako bi svim clanovima olaksali rad.

Pozdrav.
    • CommentAuthordeyboy
    • CommentTime13.03.08
     link
    Da li bi moglo da se namesti da pitanje koje se postavi prodavcu u vezi određenog predmeta bude vidljivo za svakoga?
    Recimo, ispod slike predmeta se otvara polje za pitanje prodavcu i to pitanje je vidljivo svakome kao i odgovor prodavca. Tako prodavac ne bi odgovarao svakome pojedinačno, već bi svako zainteresovan video odgovor.
    Takođe, ne bi bilo loše da se uvede produženo vreme za licitaciju. Na primer, ako neko licitira u zadnjih 5 minuta, aukcija se automatski produžava za 5 ili 10 minuta kako bi se svima pružila mogućnost da odgovore na tu ponudu.
    I treće, podržavam mikija u zahtevu da se na strani za postavljanje aukcije postavi opcija ŠALJEM/NE ŠALJEM U INOSTRANSVO. Veoma korisno obaveštenje s obzirom da je sve više članova iz inostranstva koji učestvuju na aukcijama.
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime14.03.08
     link
    Sto se tice poruka mislim da je to ok. Ali da se kod imena clana doda link/taster "Posalji privatnu poruku" ili tako nesto. Mozda neko zeli da pita prodavca nesto ne vezano za tu ili uopste za aukcije tako da to ne bi trebalo biti vidljivo za ostale clanove.
    • CommentAuthordaxx
    • CommentTime14.03.08
     link
    To sa objavljivanjem pitanja i odgovora vezano za neku aukciju bi moglo da se realizuje tako što će prodavac imati opciju da istakne PP koju je dobio, zajedno sa svojim odgovorom, ukoliko smatra da će to doprineti boljem informisanju potencijalnih kupaca i sprečiti da mu drugi članovi 'dosađuju' istim pitanjima. E sad, ostaje otvoreno pitanje tehničke (ne)mogućnosti realizacije toga...
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime17.03.08
     link
    Tehnički nije teško.
    Već smo se dogovorili da je ta ideja dobra.
    Biće, kao što si naveo.
    Kad dobiješ poruku, ti na nju normalno odgovaraš.
    Pre nego što je pošalješ možeš da štikliraš opciju "Stavi odgovor na aukciju".
    Time se pitanje i odgovor za sve odmah vidi na aukciji.
  9.  link
    pa da onda nebi ni trebao Cheat ! A ja mam jedan predlog da napravide aj da kazem Folder u kojem se nalaze sve TOP aukcije a ne ovako stalno moram da klikcem na aukcije da bi mi izasle druge top aukcije nadam se da me razumete :) !
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    Sto je to on line lose! Moracu da kad god licitiram nesto da cekam do kraja i pratim dal su tu suparnici!
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime23.03.08
     link
    Nisam siguran kako ovo da tretiram ali mislim da moze da prodje kao predlog.

Primetio sam na dosta sajtova da se clan registruje na odredjeno vreme (godinu, dve) i mislim da je to pametno iz vise razloga, da ih nenavodim bilo bih previse.

Ovim bi se svelo na to da bude tacan broj stvarnih clanova a ne onih koji su se samo registrovali i nikada nisu nista ni prodali ni kupili a ko zna dali su nekada i ponovo posetili sajt.

Mozda neko otputuje na duze vreme i nemoze da koristi usluge ili iz nekog drugog razloga nemoze da bude prisutan.

Zamislite sada za recimo 10 godina koliko ce ljudi biti registrovano a koliko stvarno od tog broja korisnika.

Sustina se svodi na to da se za odredjeni rok izvrsi ponovna verifikacija tog clana i sa tim bi dobili mnogo preciznije stanje o broju clanova. ( Mnoge stvari u zivotu moramo da obavimo jednom godisnje: registrujemo auto, platimo porez ili nesto slicno) zamislite koliko bi sada Srbija imala automobila da se to radilo samo jednom i vise nikada ko bi tu mogao da vodi bilo kakvu statistiku.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    Pa jednostavno se resava kikovanjem likova (brisanjem naloga) koji nisu korisceni 6meseci! To je zadovoljavajuce!
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime23.03.08
     link
    Da to je ok ako je tako nisam to znao ali hvala ti.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime23.03.08
     link
    Nikola89SoA ja mam jedan predlog da napravide aj da kazem Folder u kojem se nalaze sve TOP aukcije a ne ovako stalno moram da klikcem na aukcije da bi mi izasle druge top aukcije nadam se da me razumete :) !

Odlična ideja.