Limundo Cafe - Sta treba da uradim da bi postao MODERATOR
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

1.  link
    ja bi voleo da postanem moderator dali mi neko moze objasniti sta bi ja trebao da radim da bi postao moderator ?? I kada bi postao moderator sta bi trebao da radim !
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime12.03.08
     link
    POSTOVANJE NIKOLA,AKO SE VEC TAKO ZOVETE...da bi postao moderator tu zelju mozes izraziti LIMUNDU TIMU ili pak da se sam prijavis u rubrikama koje imas na LIMUNDU...mozes postati moderator iz One oblasti koju najvise poznajes...recimo umetnost,nimizmatika,tehnika,pc ili slicno...a tvoj zadatak bi bio da pomazes drugim clanovima iz te oblasti konkretno da dajes odgovore na postavljena pitanja da pokreces teme iz te oblasti i tome slicno...mislim da si me razumeo....POZDRAV BRATICU....
  2.  link
    axa a dali moderatori imaju nesto od toga ?? :) bas sam pogan !
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime14.03.08
     link
    Nista. Moderatorstvo se svodi na volonterski rad. Niko od nas moderatora nema nikakvu materijalnu korist. Ovo smo prihvatili i radicemo iz ljubavi prema Limundo-u i zelje da se on prilagodi korisnicima. Jedino konkretno sto imamo od toga je da mozemo da kazemo da smo moderatori. :)

Dakle, ako mislis da ce neko da ti plati nesto u trenutku kada ni vlasnici nemaju zaradu i sav profit ulazi u sirenje sistema - gresis. :)

Pozdrav, Supreme
  3.  link
    nemislim da plate to se nisam ni nadao ali bi mogao limundo sajt da vas neznam casti barem sa 200 dindzi na racunu ili tako nesto mislim da bi to bilo sasvim uredu ali samo onima kojima se stvarno trude oko sajta !!
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime15.03.08
     link
    Svi mi smo se dobrovoljno prijavili da pomognemo i niko od nas niti je trazio niti ocekivao bilo kakvu nadoknadu.
    Uostalom sta ti razbijas glavu o tome kad se moderatori ne bune, bolje daj neki od onih tvojih dobrih predloga:)
  4.  link
    ok ja nisam moderator tako d me briga !a za predloge ja sam ih tamo napisao i niko nista ne govori o njima !
    • CommentAuthorsewa
    • CommentTime16.03.08
     link
    Ukoliko je potrebna pomoć oko PC-a ili konzola, javite se. Normalno ja ne tražim da mi neko to plati.
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    Moderatori su uglavnom extra prodavci kako vidim! Bilo bi lepo da ima neki kupac pa da zastiti druge kupce!
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    Ja bi da se prijavim da proveravam clanove ne da budem moderator nego da dobijem pristup podatcima prodavaca i brisem odma ljude kao sto je umetnik sa podatcima:
    Ime: Pedja
    Prezime: moje
    Adresa: moja
    Grad: moj
    Poštanski broj: 1264
    Telefon: (broj sam ja skinuo da ne sirim dalje)
    Korisničko ime: umetnik (0)
    E-mail: (mail sam ja skinuo iz istih razloga kao br)
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime25.03.08
     link
    U svemu podrzavam Lucifer...on bi moga da bude odlican haker i da skida ovakve glupe regidtracije....Lucifer ima moju podrsku....
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime27.03.08
     link
    To još tehnički nije izvodljivo.
    Radimo na tome da postepeno dajemo sve više mogućnosti
    Limundovcima (i tu posebno moderatorima) za uređenje Limunda
    (brisanje aukcija, ocena, suspendovanje...).

Što naravno zahteva i veliku odgovornost.
    • CommentAuthorkamely
    • CommentTime11.04.08
     link
    Za pochetak, Nikola89So, mogao bi da nauchish pravopis. I nemoj da se uvredish. Nishta lichno.
    Savetujem i ostalim chlanovima da, pre nego shto objave komentar, izvrshe lekturu ili korekturu svog teksta.

(btw, podaCi a ne podaTci)
    • CommentAuthorsewa
    • CommentTime13.04.08
     link
    Pošto vidim da još uvek nije postavljen moderator za filateliju, dobrovoljno se javljam. Filatelija mi je hobi nekih 15 godina, mislim na aktivno bavljenje filatelijom, ono klinačko ne računam. Nudim svim članovima moju pomoć vezanu za ovu temu. Ukoliko je potrebno nešto pronaći po katalozima, proceniti ili .... javite se slobodno.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime14.04.08
     link
    @sewa

Jedno pitanje čisto iz radoznalosti...
    16.03. tražiš da pomogneš oko rubrike PC i konzole,
    13.04. za filateliju
    Tvoje dosadašnje transakcije na Limundu su uglavnom vezane za ovo drugo.
    Interesuje me što se odmah nisi prijavio za ovu kategoriju?
    • CommentAuthorsewa
    • CommentTime15.04.08 izmenjeno
     link
    @axy

Zato što radim u servisu i prodaji računara i računarske opreme a pored toga radim i popravku konzola, filatelija mi je hobi i smatrao sam da ima ovde članova koji sigurno imaju duži staž u filateliji i od mene više znaju. Lako je upaliti PC i startovati katalog pronaći marku i reći nešto o njoj ili potražiti po katalogu i napisati odgovor.
    Nadam se da sam uspeo da odgovorim na tvoje pitanje.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime15.04.08
     link
    Naravno, hvala. :)
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime16.04.08
     link
    Gde sve nisam ja probao i na kraju evo me u Auto & Moto, mnogo sam strucan za PC s' obzirom na fax, medjutim auto moto mi je u krvi, nadam se da ce se auto moto prosiriti jer bi da kupim hondu crx, a bilo bi lepo da je uzmem preko limunda! :D
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime16.04.08
     link
    Hondica aaa :) Nikad se ne zna, možda neki vlasnik upravo čita ovu tvoju poruku.
    Imamo već jednog Limundovca koji je kupovao komponente na Limundu i sastavio ceo "Limundo računar". Hoću da kažem da je strpljenje jako bitno :)