Kvalitetna prezentacija predmeta koji zelite da postavite na aukcije je vise od pola posla. Gledajte na ono sto postavite kao tekst aukcije kao na ambalazu proizvoda. I sami ne biste hteli da u radnji kupite nesto sto nije lepo zapakovano. Zato nemojte da ocekujete da ce vam aukcije biti posecene ukoliko ne zelite da se potrudite oko njih. Ovde 'ambalaza' mora da bude jos i lepsa, jer kupac ne moze da uzme predmet u ruke i oceni ga pre nego sto ponudi neku cenu.
Ovo ide u korist i vama, a i Limundo-u. Limundo ce imati vise poseta, a vi cete imati vise ponuda na svoje predmete.
Ni ja nisam siguran sta si zeleo da pitas, a i na PP nisi detaljno objasnio. Kao sto sam ti rekao, ne moras da prilagodjavas rezoluciju ili velicinu, vec samo ucitas u sistem sliku, koliko god da je ona i sistem ce sam izvrsiti prilagodjavanje na rezoluciju koja je prihvatljiva. Nisam siguran kolika je ta rezolucija, ali to sa stanovista korisnika nije ni bitno. Mozes da ucitas i sliku od 5 MB a i od 5KB i to ce za sistem biti isto.
Stavis je kao pocetnu pri postavljanju aukcije. Dakle, u polje "Pocetna cena u dinarima" napises cenu ispod koje ti se ne isplati da prodajes i to je to. Ako mislis na rezervnu cenu, takva opcija nije omogucena.
Pozdrav za sve korisnike. Imam jedno pitanje ili da definisem kao primedbu. Kada se postavi aukcija i ima ponudu zasto nije moguce u slucaju kada odmah nije postavljena slika da se prilikom postavljanja obrise prazno polje a postavljena slika izadje da se vidi a ne da bude kao druga i da pise da aukcija nema sliku. Mislim da dodavanje slike iako aukcija ima ponudu nemoze da utice negativno nego samo pozitivno na sam tok aukcije. Trebalo bi omoguciti da se polje bez slika moze brisati i u toku aukcije iako ima ponudu????????? Pozdrav miki38.
Pozdraw rodjaci!!!sinoc sam naleteo na owaj sajt saswim slucajno.Procitao sam gore da za pocetnu cenu postawim onu ispod koje mi se ne isplati prodati.A sta ako se niko ne jawi na aukciji sta se onda desawa sa tim sto sam ponudio?I jos jedno pitanje malo pre sam licitirao jednu stawku i nije uopste htelo da pokaze koliko sam licitirao niti moje ime a uredno sam registrowan owde?! Tnx
Koliko ja znam kao iskusniji korisnik Limunda, nije html kod, nego molba, ali nemojte me držati za reč. Mislim da ne možete sami da uvedete tu opciju ali bih voleo da se još neko izjasni po tom pitanju, najbolje Limundo Team. Super bi bilo kad bi to mogli sami da odradimo sa kodom, tako da je ovo ujedno i predlog da nam se to omogući.
Mozda ne bi bilo lose da tu ideju napises u rubrici u kojoj clanovi ostavljaju svoje predloge. Znam da Limundo ne svraca cesto ovde, ali doci ce vreme kada ce ove primedbe krenuti da se realizuju.
Ne mogu da ostavim html kod jer ga odmah pretvori u link, ali sam probala isti da dodam aukciji i naravno, ne vidi se kao ovaj link gore. Ja ti mogu poslati kod a ti poshalji Limundu da ti ubace u aukcije.
@njaca Hvala na trudu ;) probacu to vec da namestim.
@axy Link koji sam naveo ne radi, ali se moze iskopirati i otvoriti u novom prozoru. Clan Eda je to vec odradio i ne verujem da mu je pomogao Limundo tim.
Mozes da zamolis prodavca da uvazi tvoje razloge i ne da ti negativnu ocenu. Mada, ovo ces tesko uspeti, posto se ljudi obicno iznerviraju kada im propadne aukcija. Sto zbog izgubljenih kupaca, sto zbog izgubljenog vremena, tako da ti negativna ocena ne gine.
Obzirom da si novi clan i da nemas ocena, ovo za tebe znaci automatsku suspenziju i nemogucnost daljeg ucestvovanja na Limundo-u, pa ti preporucujem da ipak kupis ono za sta si nudio.
jonca77sta se desava ako ponudim neku cenu, aukcija se zavrsi a ja se predomislim i necu da uzmem taj proizvod
Ako ne zelis da budes trajno suspendovan sa Limunda, duzan si da kupis taj predmet po finalnoj ceni (pod uslovom da prodavac nije u opisu precutao neki defekt, ili neku drugu cinjenicu koja umanjuje vrednost predmeta), a sledeci put 2 puta razmisli pre nego sto ponudis cenu u nekoj drugoj aukciji.
@Remeo Da probao sam i video da nije moguce. Nije nikakav problem mogu i bez toga, vec ima takav link u svim aukcijama na svakoj strani pa ko hoce moze da klikne i da pogleda ostale aukcije. Takodje sam probao da u pretragu ukucam svoj nik i nisam mogao da verujem, pretraga je izbacila sve moje aukcije. Na zalost ne funkcionise za svaki nik, vec samo za posebne :) Salim se naravno, verovatno da pretraga po niku zavisi od samih slova i brojeva koji su ukljuceni u nik.