Limundo Cafe - Pomoc
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthormiki024
    • CommentTime10.03.08
     link
    Dali neko zna korisnika RMNR (1)?.Ja sam novi korisnik,cini mi se da je sve ovo ovde prevara,pocev od tog korisnika koji je uzeo pare za sebe a meni....pa na dalje do direktora Limunda,koji se pravi da nema pojma i da ne moze da mi pomogne....
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime10.03.08
     link
    Nije lepo pricati o Limundo-u kao o prevari. Pogotovo sto si novi clan i nemas dovoljno iskustva. Mislim da bi bilo lepo da detaljno izlozis svoj problem i eventualna pitanja, a siguran sam da ce se moderator ove teme potruditi da u saradnji sa Limundo timom pronadje resenje i da ti odgovor koji ce te zadovoljiti.

Pozdrav
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime10.03.08
     link
    @miki024

Potpuno se slazem sa Supreme-om. Ako imas neki problem iznesi ga javno (detaljno) ili posalji poruku nekom od moderatora odgovarajuce kategorije.
    • CommentAuthorseka3
    • CommentTime16.03.08
     link
    Molim Vas neka mi neko objasni kako funkcionise kada se nesto izlicitira,tj.kako ide preuzimanje i kako se ostavlja provizija,na koji nacin za organizatore ovog fantasticnog sajta.Veliki pozdrav svim clanovima sa zeljom da se ovo sto vise prosiri i da stvarno svi krecemo od simbolicnih 10 dinara da to ima neku draz takmicenja ,a slazem se da treba izbaciti klasicne male oglase.Veliki pozdrav svima.
    • CommentAuthorseka3
    • CommentTime17.03.08
     link
    I jos Vas molim da mi ojasnite kako ide to sa dodeljivanjem pozitivnih bodova,ko to radi i kako?
    • CommentAuthorsewa
    • CommentTime17.03.08 izmenjeno
     link
    Robu preuzimaš u dogovru sa prodavcem koji ujedno plaća Limunudu proviziju za prodati predmet. Provizija je simbolična.

Kada ti prodavac dostavi predmet licitacije ti ga oceniš:
    pozitivna - ako si zadovoljna predmetom tj., ako je to ono što je prodavac postavio na licitaciju i ako je u onakvom stanju kako je opisano,
    neutralna - pa šta reći o neutralnoj oceni, ako neko može nek je objasni kada se koristi
    negativna - ako je kupljeni predmet opisan kao dobar i upotrebljiv a tebi stigne neko đubre ili ako se prodavc ne javi da se dogovorite oko slanja ili preuzimanja ili nije zadovoljan postignutom cenomi neće da proda predmet aukcije ili sve ono što nije prihvatljivo na ovakvom mestu kao što je Limundo.

Normalno je i da prodavac oceni tebe kao kupca:
    pozitivna - ako se javiš i na vreme uplatiš, podigneš predmet aukcije
    neutralna - pa šta reći o neutralnoj oceni, ako neko može nek je objasni kada se koristi
    negativna - ukoliko se predomisliš pa nećeš da kupiš predmet a o tome ne obavestiš prodavca ili se ne javiš prodavcu u nekom normalnom roku.

Nadam se da sam uspeo koliko toliko da ti objasnim, ukoliko neko može da dopuni ovo utoliko bolje.
    • CommentAuthorschmilo
    • CommentTime19.03.08
     link
    Kada prodavac nece da da detalje o predmetu koji prodaje iako sam mu dvaput poslao molbu da mi da detalje, da li postoji nacin da mu dam negativnu preporuku?
    • CommentAuthorsewa
    • CommentTime19.03.08
     link
    Ocenu možeš dati samo ako si kupio ili prodao predmet na aukciji, kao kupac ocenjuješ prodavca dok kao prodavac ocenjuješ kupca. Drugačije nije moguće.
    • CommentAuthorsallex
    • CommentTime23.11.08
     link
    nista nije savrseno pa ni ovaj sajt....mnogo propusta ima. neko bi mogao procesljati sve ove teme i izvuci neku pouku.
    PS: sto se provizije tice i dalje smatram da je visoka a ne simbolicna kako je neko opisao