Za kategoriju "Tehnika" je od sada Supreme zadužen.
Sva pitanja iz ove oblasti možeš njemu da postaviš. Takođe će pokrenuti interesantne teme i doprineti da ova kategorija u Cafe-u dobije sve više na značaju.
Koji inace nije los, samo vec ima podkategorija Audio pa ne znam da li bas ima potrebe za tim. Koliko ima takvih aukcija, verovatno jako malo pa samim tim rano je mozda za tu podkategoriju ali... vreme ce pokazati da li u pravu bih.
Posto smo izgubili moderatora za ovu kategoriju bio bi red da dobijemo novog, a i ne dostaju nam i postojeci ovde od kojih bi donekle izuzeo deqi i triveradu ostali kao i da ne postoje a cafe nam je u totalnom rasulu, a cak nas je i administrator napustio pa se ni on vise ne javlja ovde mozda bi trebalo i za njega povesti polemiku?( Naci mu adekvatnu zamenu ).
Mislim da bi mogli da damo predloge za nove moderatore.
Iskuliraj ga Vesna. On ne kapira da nisu svi kao on. On ne kapira da ne vide svi zvanje moderatora na limundu kao krunu na glavi. Ne shvata da su neke stvari u zivotu vrednije i da se covek svojevoljno (i punog srca) moze odreci kvazionlineautoriteta. A ja sam to ucinio upravo iz razloga sto kao moderator nisam smeo da mu otvoreno kazem ono sto mislim, a to je da je smarac i parazit kakav nije vidjen od postanka sveta.
A on je upravo to. Jedna dosada. Cir na laktu, stenica, buva. Svrab. I bas me briga hoce li ovaj post biti obrisan, ja ovo kao obican clan smem da kazem. I nema vise okvira u koje moram da se uklopim kao moderator. I menjao bih moderatorstvo u svakom trenutku za slobodu koju trenutno osecam, a na nivoima koje retardi kao on ne mogu da pojme ni u snovima. Misli da je promucuran i lukav zato sto nije nikoga direktno pomenuo. A ustvari je upravo suprotno. Covek koji prica jedino i iskljucivo iz razloga da ne bi cutao ne moze da bude nista osim toga. Njega nedostatak moderatora iz tehnike interesuje koliko i George W. Busa nedostatak imalina u Tanzaniji, ali misli da ume i moze da zavuce nekome na finjaka. Na njegovu zalost, za tako nesto je potreban IQ, a ne sto nizi broj na sestoj i sedmoj poziciji u JMBG. O tome da je potrebno biti bar bazicno pismen ne zelim ni da govorim. Mudrost i iskustvo IPAK ne dolaze sa godinama.
Mozda misli da je dostigao vrhunac svog zivota (a verovatno i jeste) dresiranom podrskom komsija iz Zemuna na online sistemima, ali u trenutku kad iskljuci komp, budi sigurna da zavidi svakome ko ne oseca impulsivnu potrebu da otvori temu, da predlog i postavi post za svaki svrab koji oseti na temenu i bradi.
Kamo srece da postoji www.smarac.com pa da mogu tamo da se proslede spodobe ovoga tipa.
Stoga, hvala ti sto pokusavas da kazes nesto pametno, ali moras da shvatis da sa likovima kao sto je on ne moze tako. A kad cafe postane forum i bude omogucen ban, siguran sam da ce prvi i pocasni korisnik istog biti upravo on i njemu bliska ekipa online drugara. Do tada, na daji na vaznosti njegovim "razmisljanjima" tako sto ces mu replicirati. A siguran sam da ce sledeci postovi biti od ljudi kao sto su belaja, sasa64, zvonce, deyboy, umanja i jos par njih iz iste ekipe. Ali to je do sada jasno svakom ko posecuje cafe, a ima bar 3 grama mozga.
Imam utisak da ovo moje pisanije dopire do njih kao do Homera Simpsona i da im u trenutku dok maltretiraju tastaturu u glavi veverice igraju badminton, ali who gives a f**k. Vas nekoliko za koje mi je stalo da shvate, shvatice.
miki38 pokazi nam ono sto nije za javnost? sta si sa time hteo da kazes? mozda je supreme u pravu kad uvek ovako impulsivno reaguje? jel na kraju suspendovan ili je dao ostavku?
Pa dobro i to je za ljude ja mislim da bi sada belaja bio pravi moderator ajde miki38 molim te pokreni novu temu da vidimo ko je za belaju. nema belaja bez belaja ha dobra ideja?