Limundo Cafe - VREME TRAJANJA AUKCIJE
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthormiki38
    • CommentTime08.03.08
     link
    Danima razmisljam o tome kako je tesko svaki dan pregledati aukcije od pocetka do kraja da bih video dali za neku aukciju ima ponuda ili ne. Neko ce mozda reci pa stavi ih u posmatraj, to bi bilo skoro isto jel bih morao da ih stavim prilican broj.

Moje razmisljanje se svodi na to da bi bilo logicnije da se da jedan odredjeni rok za trajanje aukcije (to je sada diskutabilno koliko dana) ali bi se tim pojednostavila pretraga posto pored svake aukcije stoji vrme trajanja i lakse bi bila dostupne.

Mnogi clanovi koriste opciju pokreni ponovo ako nema ponude tako da za njih vreme trajanja aukcije nije od nikakvog znacaj, ali nama koji pregledamo jednom dnevno bi znacilo posto bi lako znali do kog vremena smo pregledali prethodni dan pa bi automatski preskocili nekoliko strana i brze bi nasli odredjene aukcije.

Neko ce reci pa imas svaki dan nove aukcije pa ih pogledaj i izaberi koje te interesuju, to bi bilo logicno ali da svaki dan mogu i da vidim i promene u ponudama to bih jos vise voleo.Za aukcije koje ja postavim ili nudim to nije problem ali za ostale jeste posto svako od nas prati dobar deo predmeta i zbog prodaje i zbog kupovine i zbog neke orijentacije oko same cene kao potencijali kupac a i prodavac.

Mozda moj predlog nema smisla pa nemorate o njemu ni da se izjasnjavate.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime09.03.08
     link
    Kako zamisljas da se to izvede (malo detaljnije objasnjenje kako da to izgleda za clana)?
    Hvala
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime09.03.08
     link
    Pa ja sam to vec predlozio i planira se da se nekako sredi.
    Do tada ti klikni na svoje ime i kliknes na "sve aukcije prodavca" i pregledas sve svoje aukcije da li imaju ponuda. Ja ipak koristim "Posmatraj"
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime09.03.08
     link
    Nisam na to mislio da probam malo da pojasnim.

Naprimer vreme trajanja aukcije bi se svelo na odredjeni rok (10 dana naprimer, moze i manje i vise to je vec stvar dogovora nas korisnika i Limundo tima). Da neko nepomisli da bih time bila iskljucena opcija ponovi ako nema ponude, mada sam ja vec pisao moje misljenje o toj opciji.

Mislim da bi time dobili vecu preglednost svih aukcija i bile bi slozene nebi se desilo da su se izmesale one koje su imale rok trajanaja 6 dana i one koje tek pocinju sa 3 dana.

Nadam se da sam sada bio jasniji i da ste shvatili sustinu moga predloga.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime10.03.08
     link
    Jeste da to ima prednosti, ali i manu:
    manja fleksibilnost.
    Primer:
    SinobadS je hteo da stavi karte za koncert na aukciju.
    Nazalost je koncert poceo za dva dana tako da i najkraci rok (3 dana)
    mu nije bio od koristi.
    Znaci njemu bi odgovaralo da se nudi i opcija 1 dan.

Dodatno ce u buducnosti sve veci broj clanova stavi aukcije koje traju samo 3 dana (ili cak 1 dan).
    Jer kad nas bude dosta Limundovca, onda je kod nekih aukcija i jedan dan dovoljan
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime10.03.08
     link
    Ako sam dobro shvatio primedbu, možda ne bi bilo loše da se svaka aukcija koja se ponavlja automatski stavi da traje 10 dana. Tako bi se te aukcije ređe pojavljivale kao nove.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime10.03.08
     link
    Aha...
    pa dobro još bolje je da se ubacivanje aukcije limitira.
    Čini mi se da si i ti predložio da se limitira na maksimalno 3 automatska ponavljanja.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime10.03.08
     link
    SinobadS je hteo da stavi karte za koncert na aukciju.
    mu nije bio od koristi.

Ja mislim da je ovo jedinstven primer i da nije merodavan neverujem da su se karte prodavale tri dna pre pocetka predstave mada je i moguce ali sami ste pisli da bi mu u tom slucaju izsli u susret i stavili vreme trajanja iedan dan za izuzetke uvek postoji neki dogovor.

I ja sam misljenja da treba aukcije koje nemaju ponudu a ponavljaju se limitirati na par ponavljanja inace takva aukcija moze da se vrti u beskonacnost a onaj ko je postavi moze i da ode na godisnji odmor ili sluzbeni put ili da duze vremena nebude prisutan pa i da nezna da je prodao predmet. Ta opcija ima dosta mana mada ja nisam taj koji ce da sudi ima nas dosta pa trebali bi da napravimo dogovor.

Barem iz dosadasnjeg iskustva na Limundu mislim da interesantne aukcije odmah dobiju ponudu bez obzira na duzinu trajanja same aukcije i ako je rok trajanja duzi pa u pocetku bude odredjeni broj ponuda onda jedno vreme niko nenudi nista pa tek zadnjh par sati opet pocnu da nude samim tim i duzina te aukcije je mogla da bude mnogo manja ali dobro svi mi imamo svoje vidjenje oko toga. Ja sam barem u zadnje vreme primetio da na kolekcionarstvu-numizmatika sve vise clanova koriste opciju od tri dana.
    Pozdrav.
    • CommentAuthorbasinac
    • CommentTime11.03.08
     link
    Mene interesuje sledeca stvar.
    Kako je ovo moguce

http://www.limundo.com/aukcija-NOKIA-spijunski-telefon---jedinstveno-na-nasem-trzistu--11285

a danas je tek 11-ti a aukcija se zavrsava 13-tog?
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime11.03.08 izmenjeno
     link
    Aukcija je narverovatnije suspendovana ili izbacena pretpostavljam da takva roba nije dozvoljena ovde da se ptodaje.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime11.03.08
     link
    Prodavac može aukciju da prekine ako nije došlo do ponude.
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime11.03.08
     link
    Prekinuo je jer je pocetna cena 10din Da neko ne bi sacekao u poslednjem trenutku i ponudio 10
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime11.03.08
     link
    To je moja aukcija.

Cena nije 10 dinara i nije zavrsena. Meni u delu "u toku" pise da je trenutna cena 2101 dinar i da je kraj 14. 03. u 00.00.

I moja aukcija nosi broj 11290, a ova koju ste vi nasli ima broj 11285. Ne znam o cemu se tu radi... Nisam nista prekidao, jer nikada do sada ova aukcija nije ostala bez ponuda.

I sad sam gledao - te aukcije nema u kategoriji tehnika/telefoni. Gde si ti uspeo da je nadjes, basinac? :)

Stvarno nemam pojma o cemu se radi...
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime11.03.08
     link
    Sad sam shvatio o cemu se radi. Objasnicu vam.

Kada sam postavljao novu aukciju, sistem nije hteo da prihvati sve slike, vec samo dve. Zato sam ja odmah nakon sto sam je postavio, bukvalno u roku od dva minuta, sam ponistio tu aukciju. Pre nego sto je iko uspeo da da ponudu. Da je neko nudio - aukcija bi morala da ostane aktivna. Ali obzirom da niko nije ponudio, imao sma pravo da je ponistim. Odmah nakon ponistavanja te aukcije, postavio sam istu takvu, koju nisam ponistio jer je sistem lepo prihvatio sve slike. Obzirom da su aukcije pravljene jedna za drugom u roku od 5 minuta, otuda i bliski brojevi aukcija - 11290 i 11285.

Pretpostavljam da je "basinac" ukljucio opciju 'posmatraj aukciju' u periodu od ta dva minuta u kojima je aukcija bila aktivna, kako bi pred kraj aukcije dosao i video koja je cena dostignuta i eventualno dao svoju ponudu ukoliko mu odgovara. Odatle mu je ostao i link ka njoj.

SIguran sam da je ovo u pitanju, posto ni ja nemam nikakav link ka toj aukciji na svom nalogu.

Nadam se da sam uspeo da vam odgovorim.

@miki
    Nevezano za to sto je aukcija moja, pre nego sto odgovoris na pitanje nekog od clanova, bilo bi lepo da proveris sve cinjenice pre nego sto odgovoris, kako bi bio siguran da ce onaj ko je postavio pitanje biti zadovoljan odgovorom. Lepo je sto si pozeleo da basincu odgovoris, ali kada u odgovoru koristis reci kao sto je 'pretpostavljam' ili 'najverovatnije', onda takav odgovor nema veliku vrednost. Ovo nemoj da shvatis kao nista negativno. Imas pravo da kazes svoje misljenje i sve sto ti eventualno smeta, ali gledaj da kad napises nesto u cafe-u, to ne bude samo radi reda.

Pozdrav
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime23.03.08
     link
    miki38SinobadS je hteo da stavi karte za koncert na aukciju.
    mu nije bio od koristi.

Ja mislim da je ovo jedinstven primer i da nije merodavan neverujem da su se karte prodavale tri dna pre pocetka predstave mada je i moguce ali sami ste pisli da bi mu u tom slucaju izsli u susret i stavili vreme trajanja iedan dan za izuzetke uvek postoji neki dogovor.

Buraz nece niko da gleda svaki dan kom broju clanova treba 1 dan, takodje zbog ocene neke aukcije su se ponovile i samo jedna osoba je licitirala to (osoba za koju je ta ocena namenjena razloge moguce za to je glupo navoditi sad al cinjenica je da je bilo takvih aukcija) takvima bi pomagla aukcija na 1 dan i karte za koncert sigurno nisu izasle 2 dana pred koncert, ali kupio sam kartu i razboleo se (boginje, prehlada obicna kako god) i ocu da prodam i mislim da je limundo pravo mesto za to i pomoglo bi mi, takodje mi hitno trebaju pare i hocu da prodam nesto sto vredi 300 eura i za 100 eura jer moram da platim nesto (nebitno sta) i treba mi pokretanje aukcije na 1 dan! Da li sada kapiras, miki38???
    • CommentAuthorcetko69
    • CommentTime19.04.08
     link
    slazem se da treba staviti da aukcije traju 1 dan
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime26.06.08
     link
    Posto smo ovde najvise komentarisali oko duzine trajanja aukcija sada imam jedno konkretno pitanje.

Intresuje me kako je moguce da neko postavi aukciju da traje 20 dana??
    Prilikom postavljanja aukcije postoji opcija od maksimalno 10 dana, meni bi licno odgovaralo a i mnogima ovde ( moja predpostavka) da aukcija traje i 30 dana ali te opcije nema.

Molio bih Limundo tim da razjasni to sa vremenom trejanja aukcije ( ili mozda mi direkno sa Limundom mozemo da napravimo dogovor koliko ce akcija trajati? ).

Pozdrav.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime26.06.08
     link
    Ja pamtim samo jedan slučaj da je aukcija trajala više od 10 dana. To je bilo onda kada se prodavao petooktobarski bager. Bilo je slučajeva da sistem pusti aukciju od početka nakon završetka aukcije. To se desilo skoro kada se prodavao automobil sa rezervnom cenom. Aukcija je išla u nedogled i ponude od prethodne nedelje se nisu poništile iako je aukciija "sama" krenula ponovo. Ovakvi slučajevi su retki.. osim ako i ti nemaš neki...
    Moguće je da se nešto poremetilo prelaskom na nov server.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime26.06.08
     link
    Neverujem u pitanju je sat Nikole Tesle i jedino ako ga zbog visoke cene a u dogovoru prodavca i Limunda nisu tako postavili ali licno mislim bez obzira na sve nije korektno prema ostalima da se to radi mogla je da se ukljuci opcija na 10 dana pa ponavljanje i onda nebi bilo problema ovako neznam sta da mislim.

Ne bih da komentarisem nesto vise ali mislim da bi Limundo tim trebao da da neko objasnjenje.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthordeqi
    • CommentTime26.06.08
     link
    Mislim da bi najbolje resenje za Mikija i ostale bilo da dobijaju izvestaj na e-mail o promenama na odabranim aukcijama, kako promene cene tako i da je odredjena aukcija pri kraju, naravno pre toga treba odabrane aukcije smestiti u opciju posmatraj, a Limundo da automatski obavestava.
    Kada je u pitanju vreme aukcije, mislim da je to stvar svakog prodavca i da je maksimum od 10 dana sasvim dovoljno, sto se tice aukcija koje se vrte vise puta uzastopno vec je bilo reci da ce biti u neko dogledno vreme opcija radnje u kojoj ce svako odrediti neko X vreme koje mu odgovara.
    Jos sto bih dodao je u vezi e-maila koji trenutno dobijamo samo kao izvestaj da smo dobili poruku na Limundu, zar ne bi mogli vec i da dobijemo tu istu poruku na e-mail, a ne da se svaki put logujemo.
    Ne znam da li se razgovaralo o e-mailu ranije, ali mislim da bi ovo bilo dobro i bolje resenje.
    Pozdrav
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime27.06.08
     link
    Deqi!
    Ti bi druze mogao da procitas malo bolje sta sam ja napisao i zasto a ne da dajes komentar tek onako povrsno.
    Pogledaj aukciju koja je aktuelna za sat Nikole Tesle (?????) pa ces shvatiti o cemu sam pisao ne bih da se ponavljam.
    Pozdrav.
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime27.06.08
     link
    Miki je potpuno u pravu. Uostalom, aukcija za sat je završena i ima pobednika, zašto je onda ponovo pokrenuta????
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime27.06.08
     link
    Meni uopste nije jasno cemu tolika buka i zasto vas toliko tangira ta aukcija. Cisto sumnjam da ce neko od vas da nudi. Nesto ovako ne moze da se poredi sa svakodnevnim sitnicama koje svi mi prodajemo na Limundo-u, te je stoga potrebno posvetiti mu i posebnu paznju.

Sa druge strane, cena je i vise nego nerealna. Stvari koje vrede milion evra se ne prodaju na internetu (bio to Limundo, e-bay ili neko trece mesto), nego u "Sotheby's", "Christie's" ili nekom slicnom mestu. Shvatite ovo kao nacin da se promovise Limundo (pretpostavljam da ce u stampi biti nesto o tome). Meni licno, a trebalo bi da je i vama, je drago sto ce ovakav postupak privuci nove clanove, a svima nama omoguciti da vise ljudi vidi nase aukcije, koje ce samim tim postizati bolje rezultate.

Pozdrav
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime27.06.08
     link
    To je posebna prica i to znam ali nisam hteo da pisem o tome i o ostalom vezano za taj sat sto je stiglo cak i do novina a tamo ima i izjava gospodina Nikolica i sada me bas interesuje kada pricamo o ozboljnosti na Limundu ko sve to moze da objasni i gde je tu regularnost i ko ovde kome moze da veruje a uostalom i sta je sve tacno kada se niko od zvanicnika nejavlja da nam objasni sustinu tog problema.

Uostalom to sve nije moj problem i moja odgovornost ja sam samo korisnik ovoga sajta ali je moj problem sto ja nemogu da postavim aukciju da traje duze od 10 dana (moram da koristim opciju pokreni ponovo ako nebude ponude i ako je uvedeno da posle odredjenog broja ponavljanja je iskljuce moram ponovo da je pokrenem) a za pojedince nema tog ogranicenja.

Ja sam ranije pisao o tome da po meni aukcije i netreba da se vrte beskonacno pa su mnogi kritikovali moj stav a sada nevidim nikoga od tih da se pitaju zasto su oni korisnici drugoga reda i nije im data mogucnost da se njihove aukcije vrte duze od 10 dana.

Ali da nepisem romane ovde nego evo nesto konkretno: DODATI U VREME TRAJANA AUKCIJE MOGUSNOST BEZ OGRANICENJA VREMENA TRAJANA, PROSTO NAPISATI: AKCIJA SA BESKONACNIM TRAJANJEM DOK NEBUDE PONUDE pa neka je prodavac prekine kada on bude hteo.

Toliko i pozdrav.
    • CommentAuthorForex
    • CommentTime27.06.08
     link
    miki38
    DODATI U VREME TRAJANA AUKCIJE MOGUSNOST BEZ OGRANICENJA VREMENA TRAJANA, PROSTO NAPISATI: AKCIJA SA BESKONACNIM TRAJANJEM DOK NEBUDE PONUDE pa neka je prodavac prekine kada on bude hteo.

Hajde razmisli malo bolje. Tvoj predlog, ako sam dobro razumeo, podrazumeva da se ta neka aukcija "sa beskonacnim trajanjem" prekida cim neko potvrdi pocetnu cenu? To je onda sve, samo ne aukcija...
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime27.06.08 izmenjeno
     link
    Supreme, kao što vidiš "neko od nas" je ipak licitirao za taj sat. I? To je očigledno poništeno, bez ikakvog objašnjenja. Zar ovako treba privlačiti nove članove? Druga stvar - ona srceparajuća aukcija sa plišanim medom čija je početna cena 500 dinara s tim da kupac mora da proda medu po istoj početnoj ceni, uuuuups pardon početna cena je spuštena na samo 10 dinara ali je ostalo da kupac ipak mora da je prodaje dalje po početnoj ceni od 500 dinara. A potencijalni kupac je neko od dvoje limundovaca registrovanih u zadnjih par dana koji, gle čuda, licitiraju samo za fantomskog medu. Dosad su i uspeli da nabiju cenu za 21 dinar veću od prvobitne početne, svaka čast na "humanosti".
    Ne verujem da će Limundo privući nove članove ako bude stojao samo iza onih aukcija koje debelo smrde. I ne bi želeo da se ovo shvati kao zlonamerna kritika, stalo mi je do toga da robu koje faktički IMA u Srbiji kupujem preko domaćeg sajta a ne kao dosad preko aukcija.hr uz sve troškove poštarine u oba pravca koji me izađu još +desetak eura, ali ovo što se radi ne vodi ničemu. Sumnjiva aukcija sa protekcijom nad ostalim aukcijama, a jedino zvanično objašnjenje - treba da nam je drago što će ovo da privuče nove članove. Neka hvala.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime27.06.08
     link
    Forex:
    U pravu si nisam sve sagledao do kraja ali moze onda kada pocnu ponude da se automatski ogranici na jos 10 dana i da pocne da tece vreme u tom slucju nebi bilo nikakvih problema.
    Znaci cim neko da ponudu pocne sat da otkucava prosto i izvodljivo.

Supreme:
    Moram i tebi da kaze isto sto i Deqiju ili procitaj sve pa daj komentar ili se uzdrzi od komentara mada ima nekih stvari u tvom tekstu za koje si potpuno u pravu osim dela u kojem pises o aukcijama clanova gde navodis da mi prodajemo za neku sicu, e pa moji predmeti su za mene vredni zlata i prodajem ih za realnu cenu bez obzira koliko je to i hocu da imam uslove kao i ostali a ne da budem izdvojen i da se smatram gradjaninom drugog reda.

Prema tome hocu da i moje aukcije traju onoliko koliko i druge a ne da imam ogranicenje to je sustina stvari.

A sto se tice te aukcije sata Nikole Tesle meni ona kao aukcija nije problem ali evo vam sajta gde mozete nesto vise o tome da procitate ako vas interesuje pa sami presudite.
    http://www.naslovi.net/izvor/press/drustvo/ ili http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=39842

Pozdrav.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime27.06.08
     link
    Ddragon:
    Ti si jedini koji ovde cita pa daje komentar i potpuno si u pravu tvoj je tekst u svemu na mestu i prava sustina problema je izneta u najemu pa ako ne shvataju mene nadam se da ce tebe.

Pozdrav.
    • CommentAuthorSupreme
     link
    @miki38

Ko je bre covece rekao da prodajes stvari za sicu? Ne izvrci mi reci. NIsam ni upotrebio rec "sica", vec sintagmu "svakodneven stvari". I automobile svrstavam u svakodnevne stvari, iako su oni medju najskupljim artiklima na Limundo-u. Osim toga, ja sam rekao MI, a ne TI, sto znaci da sam i sebe uvrstio u istu kategoriju. To sto ti i ja kupujemo i prodajemo na Limundo-u moze da se kupi na svakom cosku i tesko da intenzivno privlaci ljude na Limundo, a sat Nikole Tesle (bez obzira sto ja mislim da je precenjen) je jedan i jedini i kao takav kuriozitet koji ce da dovede mnogo vise ljudi nego sto smo i ti i ja zajedno svojim aukcijama. Hoces da kazes da je potrebno isto vreme da se nadje kupac za nesto sto kosta milion evra i za nesto sto ti i ja prodajemo za 1000 dinara? Mislim da to nije realno.

Osim toga, nesto ne vidim da ste se zalili kada je u pitanju bio bager iz 5. oktobra. Recimo, ja sam BAS TADA prvi put cuo za Limundo i dosao ovde. Uclanio sam se malo kanije, ali sam tada saznao za njega. Da sam cuo da se na nekoj internet aukciji prodaje prasak za ves ili pamucne carape, tesko da bih nasao za shodno da je posetim. Ali, bager je bio pravi potez, koji je probudio znatizelju u mnogim ljudima. Tako ce biti i ovaj put (kada je u pitanju sat) sa nekim drugim ljudima.

I zamolio bih te da ne zatezes ton, jer smo sto puta videli da svadja nikuda ne vodi. Ne govori mi da citam pa da pisem ili da se uzdrzim, jer ako neko cita SVAKO slovo koje se napise, to sam onda ja. Ako ti imas pravo da kazes svoje misljenje, imam i ja. A ti nemas pravo da mi govoris da se uzdrzavam od komentara, kao sto ja nemam pravo da kazem tebi to isto. Svako ce reci ono sto misli da treba i nece biti uskracen. Ali uradimo to smireno i bez povika. A tekstove u Presu, Kuriru i slicnim stampanim medijima, ne zelim ni da komentarisem.

@ddragon

Ne znam kakve veze ima plisani meda sa satom Nikole Tesle... I ne kapiram ko je ostecen u tim humanitarnim aukcijama. Navedi mi kako mislis da se ovo zloupotrebaljava i ko je, ustvari, ostecen u celoj prici. Imaj na umu da i Limundo daje 1000 dinara preko postignute cene.

Obzirom da Limundo (kao i svi ostali portali ovog tipa) nije savrsen, niko kritike ne shvata kao zlonamerne, pa ce i tvoja, verujem, biti shvacena kao dobronamerna. Legitimno je pravo svakog od nas da ukaze na ono sto mu se ne svidja ili misli da je pogresno. Ali ja stvarno ne kapiram sta ti zelis da isteras na cistac. Postoji bar 50 aukcija u kojima se desilo nesto slicno kao i na toj sa satom, pa se niko nije preterano uzbudio oko toga. Ko zna o cemu se radilo. Na kraju krajeva, ako je neko ostecen u celoj prici, obratice se ovde ili direktno Limundo timu. Ne znam cemu izigravanje advokata ljudima koji ni sami ne zele da se zale na nesto. Na kraju krajeva, mozda je kupac procitao "autorske tekstove" iz izvora koje je naveo Miki, pa je odustao. Cak i da je sat lazan, ne zelim da mi Pres bude izvor informacija.

Dalje, Limundo stoji iza SVAKE aukcije. Budi realan, pa reci koliko je prituzbi i primedbi na sumnjive aukcije ostalo bez odgovora/reakcije? Nije lepo da pricamo napamet. Slazem se da uz ovakav predmet treba da ide i odredjena papirologija, ali to je nesto sto ce potencijalni kupac da pita prodavca. Kad bih ja kupovao taj sat, prvo bih prodavca ispitao sve do detalja. Na kraju krajeva, ako kupujes nesto sto kosta toliko puno, verujem da ces unajmiti tim kustosa i strucnjaka koji ce potvrditi autenticnost, pre nego sto das ponudu ili kupis.
    I ja mogu da na aukciju stavim metak i kazem za njega da je njime ubijen JFK, ili da stavim na aukciju kliker i kazem da je to prvi kliker Majkla Dzeksona, ili da stavim dolar i kazem da je to prvi zaradjeni dolar Donalda Trumpa, ali ako nemam cime to da dokazem, sumnjam da ce neko hteti da kupi.

Na kraju, interesuje me sta je to sto ti smatras da ide na tvoju licnu stetu u slucaju aukcije sata i humanitarne aukcije, pa da probamo da resimo to i ne dozvolimo da budes ostecen.

Pozdrav
    • CommentAuthormiki38
     link
    Supreme:
    Svi mi dobro znamo da si ti produzena ruka Limundo tima i da ce uvek braniti samo njihove stavove a to veoma dobro radis i nimalo ti nezameram na tome veruj mi da ja imam sajt ovakvog tipa ti bi kod mene imao i bolje mesto nego sto ga ovde imas jer ti to zasluzujes. Ne mislim ovim da te vredjam niti omalovazavam ili bilo sta drugo ali ti mnogo posvecujes paznje branjeci Limundo a ne onome sto nama smeta na Limundu.

Lepo ti je Ddragon rekao da je taj sat vec jednom prodat ovde na Limundu i to koliko se ja secam od istog clana sada se ponovo pojavljuje na aukciji i nikom nista kao da one prosli put uopste i nije bilo u krajnjem slucaju idi i procitaj sta je pisano u novinama stavio sam link. Prema tome ovde mnoge stvari nisu ciste i iskreni clanovi i posteni kupci i prodavci se trude da od ovog sajta nesto i bude ali svakim danom je situacija sve gora i gora i pojedini ljudi se povlace zbog toga a to nije dobro za nikoga od nas a pogotovo ne za sam Limundo. Svakim danom je sve vise nepravilnosti duplih naloga laznih kupaca i prodavaca i sve je gore i gore, prema tome usmeri malo svoje zvanje koje si dobio i na nesto ozbiljnije a ne samo da branis stavove Limunda i da se prepucavas ovde sa nama oko nekih stvari koje tebe cak ni kao moderatora nedodiruju i pusti malo gospodina Nikolica neka i on nesto kaze i objasni posto je on vlasnik i on ce najbolje umeti da nam kaze kako i mi neke stvari da radimo mimo pravila koja su postavljena.

Ppozdrav.