Supreme
Na kraju, interesuje me sta je to sto ti smatras da ide na tvoju licnu stetu u slucaju aukcije sata i humanitarne aukcije, pa da probamo da resimo to i ne dozvolimo da budes ostecen.
Pozdrav
boban61LIMUNDO TEAM OTKUD OPCIJA 20 DANA TRAJANJA AUKCIJE?TO NIJE U REDU PREMA DRUGIM CLANOVIMA KOJI MISLIM DA IMAMO ISTI STATUS, A U OVOM SLUCAJU I JA SE OSECAM NELAGODNO.
axyA i onda bih razmislio. Svi će imati isto trajanje godišnjeg odmora ali neću svima da dajem istu platu. Možda povećam sekretarici :) ili ako me neko baš lepo zamoli. Nemojte sad svi da stanete u red i tražite veću platu jer ćete svi da dobijete otkaz :)
miki38Pa zar si ti ubedjenja da oni ovo nisu procitali?????
Ja smem da se kladim da su procitali, ali sve to iz nekog razloga ignorisu!! Da je moja tvrdnja tacna dokazuje i to da su se po ostalim temama u cafeu javljali a ovde ih nema.
Uostalom zasto im ti kao moderator ne skrenes paznju na neprofesionalno ponasanje to je vise u opisu tvoga posla nego moga, ja sam samo korisnik.
axy:) Meni je već dosadilo. Ne mogu više da se ubeđujem sa vama. Ja mislim da se radi samo o reklami, a reklama treba da se vrti što duže. Isto je bilo i sa bagerom Džoa bageriste. Aukcija je trajala duže da bi privukla medijsku pažnju. Tada se niko od članova nije bunio što aukcija traje 30 dana. Bager je prodat, ali nije bitno da li je prodat nego je bitna medijska pažnja koja je tada poklonjena Limundu. Ovo je po meni isti slučaj. Neću ništa više da komentarišem na ovu temu jer sam svoj stav do sad jasno izneo. Tuđi stavovi me interesuju ali mislim da su sumnje neosnovane. Toliko.
Nemojte pisati post za postom. Hvala na pažnji.
Pozdrav.
axyŠto ste nestrpljivi toliko, imaju ljudi pametnija posla od odgovaranja na diskusije. Odgovor će sigurno stići samo prvo: "Više radi a manje pričaj..."
miki38Ajdemo iz pocetka opet ista prica opet ista aukcija opet isto krsenje pravila i dokle tako?????????????????