Limundo Cafe - Poklon uz predmet koji prodajem
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

• CommentAuthormiki38
    • CommentTime03.03.08
     link
    Razmisljao sam kako bih mogao da privucem kupce za predmet koji prodajem pa mi je pala jedna zanimljiva ideja na pamet.

Kada stavim predmet na prodaju u tekstu dodam da dajem i poklon uz taj predmet navedem i koji je predmet u pitanju i eventualno postavim sliku ako je imam.

Neznam dali bi se to krsilo sa pravilima aukcije a i vidjenjem ostalih clanova te aukcije mislim u smislu da time privlacim kupce ali to bi u sustini i bio cilj.

Molio bi clanove Limunda da mi daju svoje vidjenje u vezi toga.

Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime03.03.08
     link
    Pa sto da ne :)
    Svako ima svoj nacin da privuce kupce i malo je ko tako snalazljiv.
    Naravno ne navodis koji je poklon u pitanju :)
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime03.03.08
     link
    Ne navedes i onda kao iznenadjenje polonis prazan CD. :D
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime03.03.08
     link
    A na njemu neka animaciona cestitka, razglednica ili takva neka zezalica
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime03.03.08 izmenjeno
     link
    Ja za sada prodajem na kolekcionarstvu-numizmatika pa posto je to vezano za novac to bih i poklanjao i ipak mislim da je dobro da znaju sta je poklon i to u mnogome ce privuci kupca.

Zahvljujem vam se na vasim sugestijama ali jos nisam dobio potvrdu od Limunda pa nebih zeleo da krenem sa tim pre nego sto cujem i njihovo misljenje.
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime03.03.08
     link
    Ja mislim da mozes bez problema. Postavis u opisu aukcije da je gratis/poklon to i to.
    Tu nije nista nezakonito tako da ne vidim razlog zasto odmah da ne postavis. Ako insistiras, sacekaj odgovor Team-a.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime03.03.08
     link
    Neinsistiram ali nebih voleo da me posle zbog toga prozivaju, pravila su ipak pravila treba se truditi da se postuju normalno koliko je moguce.
    • CommentAuthorSupreme
    • CommentTime03.03.08
     link
    @miki38,

mislim da ovo pricam u ime svih ljudi koji prate ovu teme (a i ostale teme na cafe-u). I voleo bih da ne shvatis ovo kao nesto negativno upuceno ka tebi, vec kao krajnje dobronamernu kritiku.

Lepo je od tebe sto zelis da postujes pravila Limundo-a i da se oko svega raspitas. Ali...

Sa jedne strane se zalis da Limundo odgovara sporo, a sa druge strane napises 50 poruka dnevno. I to bi bilo dobro i u redu da se one razlikuju po necemu i da imaju nekog smisla. A ti odvlacis paznju ljudima nekim nebitnim problemima. Zamislis kad bi svi mi - 5000 - koliko nas ima, dosli ovde i pitali sve sto nam padne na pamet.

Imas pravila koja si prihvatio pri registraciji. Procitaj ih i, ukoliko se to sto zelis da uradis ne kosi sa njima, slobodno uradi. Tebi niko ne moze da zabrani da krenes masovno da poklanjas i automobile i mobilne telefone. A vec je bilo slicnih aukcija. Cini mi se da je clan 'axy' u pitanju - decko je postavio aukciju i rekao da mu se novac ne salje, vec da se u najblizoj posti ubaci u kutiju sa dobrovoljnim prilozima. Cak je i u nazivu aukcije naveo ''poklanjam". Dakle, slobodno uradi to sto zelis i ne brini.

Budi parlamentaran i imaj na umu da sam ti ovo rekao iz najbolje namere - ako ljudi vide da postavljas besmislena pitanja, niko se nece truditi ni da ih procita, a kamoli da ti pomogne. I zato, potrudi se da trazis pomoc samo onda kada je to neophodno i kada stvarno ne mozes sam da resis problem.

Veliki pozdrav
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime03.03.08
     link
    SUPREMA
    Hvala ti na dobronamernoj opomeni potrudicu se da vam vise nesmetam i nepravim ispade i ne uznemiravam siroki auditorijum i Limundo tim.
    Odjavljujem se trajno kao korisnik cafea iako smatram da on ima drugu namenu.
    Pozdrav za sve.
    • CommentAuthoraxy
    • CommentTime04.03.08
     link
    @miki38

Ne moraš da se odjavljuješ trajno, samo privremeno :) Šalim se, svi predlozi, komentari i slično su dobro došli, bolje da se nešto dešava nego da se danima Cafe ne menja. Ja najbolje znam kako to izgleda jer je do nedavno bilo tako. Ja nešto napišem i najčešće mi Remeo odgovori. Imao sam utisak kao da smo nas dvojica samo tu.

Slobodno navedi da poklanjaš to i to i ne bi trebalo da imaš nikakvih problema. Ako još staviš početnu cenu 10 din verovatno ideš u TOP. Po meni je bolje da napišeš šta poklanjaš jer u protivnom kupac može da ne bude zadovoljan tvojim poklonom.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime04.03.08
     link
    Pa ja mislim da i nije potrebno da navede šta poklanja.

Ako navede da je mali gest, neće niko očekivati
    suviše.
    Time neće i da se razočara.

axy, zabranjujem ti da odgovoriš odmah kao prvi.
    Da ne bude kao pre :-)