Zbog velikog interesovanja i aktivnih Limundovaca, postoji želja za podkategorijama u sekciji Numizmatika. Trenutno nije tehnički moguće da ubacimo pod-podkategorije. Ako se slažete, možemo da stavimo numizmatiku kao zasebnu kategoriju.
Svi numizmatičari su pozvani da ovde navedu podkategorije koje bi želeli da vide.
Upotpunosti podrzavam da numizmatika postane kategorija a unjoj da postoje podktegorije. Ja mislim da treba da postoje sledece: Srbija i ex Jugoslavija, Europa, Ostale zemlje sveta. Mislim da svi trebaju da daju sto vise predloga i da ih zajednicki usvojimo a samim tim olaksamo i sebi.
Numizmatika treba da postane kategorija. U principu se slažem sa članom miki38, uz neke male korekcije: - Srbija i Jugoslavija - EX-YU - Evropa - Ostatak sveta - Antika A kada bude moguće, uvesti kao podkategorije: - novčanice - kovanice a da ono gore navedeno budu pod-podkategorije (osim antike koja ne postoji kod novčanica).
U potpunosti sa slazem sa deybojem predlog odlican u ovoj situaciji kada je iz tehnickih razloga tesko odraditi,sada uraditi ovako a kasnije kad se steknu uslovi onda otvoriti podkategorije kovanice-novcanice.....i to ce biti OK....POZDRAV SVIM LIMUNDOVCIMA.....boban61
I ja takodje mislim da bi trebalo kao podkategorija u podkategoriji numizmatika da bude kovani novac i papirnate novcanice radi lakseg snalazenja.Cini mi se da ovako ima mnogo guzve.
VELIKI POZDRAV SVIM LIMUNDOVCIMA-NORMALNO DOBRONAMERNIM I PROFESIONALNIM I SVIM OSTALIMA.....OKO OVE DISKUSIJE JE NAPISANO DOSTA ALI MOZE JOS TJ.TRI puta meri jednom seci.U predlogu deyboya i ostalih clanova se slazem oko promena numizmatike da postane kategorija i to ce momci iz LIMUNDA da odrade shodno njihovim mogucnostima.Numizmatika kao sada podkategorija prerasta u ozbiljnu KATEGORIJU jer zauzuma ozbiljne razmere.Kako LIMUNDO TEAM iz tehnickih razloga nemoze da odradi bas kako treba ali moze da odradi dosta.Rekao sam da se slazem sa deyboyovim predlogom uz malu korekciju pa ako se slazete ili ne opet se ukljucite...
-NUMIZMATIKA KAO KATEGORIJA
-PODKATEGORIJE:
-Srbija i EX-YU Novcanice -Srbija i EX-YU Kovanice -Evropa-Novcanice -Evropa-Kovanice -Ostatak sveta Novcanice -Ostatak sveta Kovanice -Antika i Srednji vek.
Ukoliko se slazete sa mojim predlogom pisite.Postavio sam ovako jer bi se neke rubrike rasteretile i bilo bi dosta preglednije pa ko sta hoce nek trazi i naci ce bolje i brze.Predlog Limundu Teamu na hitno razmatranje i odraditi ovaj predlog ukoliko se kolege sloze,pa tako molim elitne Limundovce da se ukljuce na ovaj moj predlog jer se mora uraditi nesto pod hitno oko ove kategorije.NAPONJEM NUMIZMATIKA TO ZASLUZUJE JER ZAUZIMA 20% WEBA......................
JA sam vec poslao predlog LIMUNDU TIMU na razmatranje i na usvajanje i dao im zadatak da rade po tom pitanju...no za sada nemam nikakav odgovor od njih...MIKI hvala na podrsci.Pozdrav.
OK MARIJA je u pravu nisam predvideo kataloge i sav numizmaticki pribor,slazem se sa deyboyem to moze da se stavi pod *OSTALO* A SVE U OKVIRU KATEGORIJE NUMIZMATIKA....
Mozda bi bolji naziv bio metalni i papirni novac umesto numizmatika, iz razloga sto dosta ljudi ne zna sta znaci naziv numizmatika, mozda bi tada numizmatika bila posecenija, ovo je samo predlog ne mora da bude usvojen ali treba razmisliti. Sto se tice podkategorija mislim da je deyboy donekle u pravu, s tim sto bih ja malo prepravio, ali dok ne bude podpodkategorija ne moze se bas razvrstati kako treba.
POZDRAV LJUDI,krajnje je vreme da ste to odradili i licno mislim da je OK,kategorija NUMIZMATIKA je napokon dobila svoj smisao...takodje mislim i da su podkategorije sasvim u redu...imate ocenu od mene normalno pozitivnu...
Mozda za Boban61 odgovaraju kategorije ali.. Moje misljenje je da prosirenje koje je uradjeno na novcanice i kovanice preterano i uopste nepotrebno. A zasto, Ja sam trgovac i meni je u interesu da prodam kako novcanice tako i kovanice, prosirenje na vise kategorija ne odgovora ni za Boban61, i cudi me da je to predlozio, takodje nije ni u interesu Limunda. U nadi da ce jednog trenutka Limundo biti bolji, ja sam tu za svaku saradnju.
Deqi: Ja nisam razumeo tvoj post sta ti tu kritikujes a sta podrzavas pa to je sve uradjeno zbog vece preglednosti i brzeg nalazenje predmeta koji te interesuje zasto bih ja pregledao i kovanice i novcanice ako me interesuju samo kovanice i to iz odredenog perioda zar sada to nije preglednije i jednostavnije i svako ko trazi ono sto ga zanima jednostavnije nadje. Sto se tice tebe kao trgovca tebi nije bitno sto je to podeljeno ali ja sam udedjenja da je dobro za kupce koji nisu svastari i kupuju ono sto ih interesuje. Kategorija je sa moje tacke gledista korektno odradjena.
@miki38 U redu je sto je razdvojeno zbog preglednosti, sigurno ima kolekcionara i novcanica i kovanica, samo kazem da je mozda jos uvek nepotrebno razdvajati iz vise razloga. Primer sto je recimo jos uvek Limundo u razvoju, onda nema dovoljno clanova-numizmaticara, jos mislim da je bolje za trgovce da zainteresuje kupce da mogu da vide obe kategorije u jednoj, nikad se ne zna da li ce neko poceti da skuplja primer novcanice a skuplja za sada samo kovanice i obrnuto ili ce se recimo nekome svideti neki novcic a skuplja novcanice, mada do sada nisam video ni jednog numizmaticara koji skuplja moderan novac i da ima samo kovanice ili samo novcanice, uvek je bilo jedno i drugo, osim u kategoriji antika. U sustini je svejedno, ima kupaca novcanica i ima kupaca kovanica. Pozdrav
Pozdrav deqiju i mikiju38,sto su se ukljucili u diskusiju,pa moram da se prikljucim....deqi pa ti si imao vremena pre toga da se ukljucis u diskusiju t.j.u predlozima...nije da meni odgovara ovako nego mislim da je ovako sasvim u redu,ja sam bio dao predlog ali sam zato trazio da se svako ukljuci i da svoj predlog dali je u redu ili nije...Ja licno mislim da je u redu jer pogledaj druge sajtove sve je podeljeno onako kako treba...a sto se tice ozbiljnosti *LIMUNDO JE VEC OZBILJAN SAJT* sa preko 7000 clanova,sa preko 5000 aukcija pa zar to nije ozbiljno?Ja samo sa svojom reklamom na moj nacin dobili smo ozbiljne clanove iz Bosne,Hrvatske a sada imamo i clanove iz Slovenije koji trguju sa nama.Dok je bilo onako jasam imao sugestije od prijatelja iz Hrvatske gde sam slao linkove i kad su videli sami rekli da je ovo haos,da nemogu da se snadju ono sto traze a sad?A sto se tice novih clanova pa i jasam trgovac i ja kupujem od clanova sa Limunda i prodajem svuda,sami oni odlucuju sto traze,ako kupuju novcanice traze novcanice ili pak hoce kovanice traze kovanice,onaj ko skuplja samo Evropu tamo ce traziti ,onaj ko skuplja Srbiju trazice kod Srbije i obrnuto kako si sam rekao......POZDRAV SVIM CLANOVIMA LIMUNDA I ZELIM IM MNOGO USPEHAU BIDANJU.Takodje i jedan veliki pozdrav za LIMUNDO TEAM.....