Limundo Cafe - Opis aukcija. Problem!
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime02.03.08
     link
    Imam jedan problem kod novih aukcija. Jedna aukcija je bila za neke knjige o anesteziologiji, anesteziji i analgeziji i u opisu sam detaljno opisao sta, kako i gde. Naveo par linkova ka sajtovima izdavaca i u principu tekst je bio podugacak. Posto sve svoje aukcije ja "posmatram" jer mi je tako najlaksi pregled ponuda otvorio sam tu aukciju da proverim da li su sve slike ubacene. Sve super, slike stoje, tekst stoji. Posle par sati sam opet otvorio aukciju i falile su dve slike i od teksta su ostale samo 3 pocetne reci. Posto aukcija nije imala ponuda ja sam je prekinuo da bih lepo ponovo odradio tekst a ne da dodajem jer ne bi bilo smisla.
    Druga aukcija se zove "Katalozi postanskih markica sa cenama" (1010867). Aukcija je vec imala prvu ponudu kada sam je prvi put otvorio da vidim da li je sve uredu. Tekst je bio ceo ali bila je pogresna postarina jer sam planirao da treci katalog odvojim u posebnu aukciju a u sklapanju teksta sam i njega dodao kao i njegove slike. Tada sam dodao da ce postarina biti skuplja zbog tezine i izvinuo se privatnom porukom clanu koji je vec dao ponudu. Sada aukcija ima 7 ponuda i fali joj dobra polovina teksta. Da dodajem sta fali ne bi bilo ikakvog smisla i bilo bi ruzno a kladim se da prvi clan moze da potvrdi da je na pocetku aukcije pisalo drugacije. Dali se to ipak samo meni menja tekst a ostali clanovi ga vide normalno ili se to vec desavalo. Mogao bi da se resi ovaj problem. Ipak je opis bitan i u nekim slicajevima bi mogao da se izbrise deo u kome se navodi neki problem proizvoda i kupac ce biti prevaren bez namere prodavca.

Toliko od mene.
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime02.03.08
     link
    Programer je obavešten.

Limundo sada prelazi kroz veliku transformaciju.
    Ceo sistem se menja, kako bi Limundo postao:
    -brži
    -bezbedniji

Mi ćemo time moći još brže da odreagujemo na zahteve i predloge.
    U tom prelazu je moguće da dođe (i pored testiranja) do malih (i ponekad velikih)
    problema.
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime02.03.08
     link
    E da je samo to problem. Ovde ima mnogo vise problema nego sto mi mozemo da ih sagledamo.
    Ja pratim neku aukciju za neke novcice kod mene u rublici u kojoj je pratim ona i dalje postoji a u aukcijama je nema, sto je jos zanimljivije kada kliknem na nju pise aukcija je zavrsena a rok joj je do 06.03.2008 i nosi id broj 1010946 pa mi nije jasno sta sve to znaci i ko osim samog Limundo tima moze da pravi takve izmene. Svi ti slucajevi kao onaj za koji sam vec pisao u cafeu i to veoma opsirno mi nisu jasni a Limundo tim se neoglasava povodom mnogih stvari koje im se stave kao primedbe kao da njih to uopste ne dotice ili mozda nezele da nam se obrate nego rade i van svojih pravila.
    Citao sam i neke cudne stvari od samih clanova kao naprimer i oni su ljudi treba da se odmore pa mi nije jasno sta to znaci ( kontrola sajta treba da je 24 sata a ne kada nekome odgovara) i jos jedan konentar " sajt se razvija nemaju oni para itd. " bas bih voleo da vidim ko bi drzao neki sajt ili nesto radio na svoju stetu bez koristi i profita. Pa je iz ovih i slicnih konstatacija i normalno da se desavaju neke nenormalne stvari.
    Pozdrav.
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime02.03.08
     link
    U vecini slucajeva pocetka svakog biznisa je covek na gubitku tj. ulozi svo vreme, trud i novac da bi taj posao jednog dana donosio i neku zaradu. Sto se tice internet biznisa taj pocetak moze da traje i par godina. Postavi se na mesto Limundo Team-a i vidi kako je to kada na svakih 5min neko se zali e ovo ovde ne radi e ovo onde ne radi pa ovo ovako pa ono onako. Tvoj problem je izuzetak i u gore navedenom postu je lepo objasnjeno na dolazi do gresaka jer se trude ljudi da svima udovolje. U vecini slucajeva ljude mrze da procitaju pravila i tome slicno u kojima je sve lepo objasnjeno vec im je lakse da kontaktiraju Limundo. Problemi se ne iznose samo u Cafe-u vec i na spajalica@limundo.com
    Ne vidim kako bre ljudi ne mozete da imate razumevanja. Hajde da razumem da placate gomilu para ovom sajtu pa i da se pobunite kad nesto nije uredu. Ja sam uclanjen par meseci i uplatio sam samo 200din na svoj racun od pocetka. I to ne ide Limundu vec oni uzmu neki sitan procenat sto je "nista". Da placamo neku registraciju pa da se zalimo a ovako jedan problem nije resen odmah i digla se prasina.
    Koliko sam ja razumeo Limundo je samo prebacio aukciju u odgovarajucu kategoriju. Cenu odredjuje prodavac tako da to uopste nije njihov problem da li on ima slicne oglase/aukcije na drugim sajtovima.
    Ja prvobitno nisam ni skapirao tvoj problem a i jos uvek ga ne kapiram. No, mesto za raspravu o tome je u toj temi a ne u ovoj. Ja sam ovde izneo svoj problem i bilo bi dobro da se ne udaljavamo od teme.
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime03.03.08
     link
    Samo jedno obavestenje, LIMUNDO vise nedavi po pitanju brzine, postao je stvarno brzi!
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime03.03.08
     link
    Ovim pohvalama si obradovao našeg novog administratora.
    Rekli su nam da je majstor,
    tvoja poruka je dokaz :-)