Imam predlog da u rubrici aukcije - kolekcionarstvo otvorite posebne rubrike : Postanski materijal Filatelija-postanske marke,pisma,razglednice i ostalo /Pak.sprovodnice , vredonosna pisma,povratnice i t.d. jer tog materijala ima dosta kao i koloekcionara koje ovaj materijal interesuje.Zelim Vam da jednog dana budete konkurencija na ovom prostoru a i sire Ebay-u ! POZDRAV
Slazem se sa predhodno iznetim pa mislim da bi i u kolekcionarstvu u podkategoriji numizmatika mogla da se otvori jos jedna podkategorija Srbija i bivre republike EX jugoslavije posto ima dosta ponuda iz te oblasti.
Pošto na Limundu UBEDLJIVO najviše ima aukcija iz kategorije numizmatika, predlažem da se uvede posebna kategorija NUMIZMATIKA sa podkategorijama KOVANICE i NOVČANICE. Sledeće podkategorije bi bile: Srbija/Jugoslavija (ne bih da ih odvajam jer to su ipak države u kojima smo živeli i živimo), EX-YU, Evropa, Ostale države.
Nadam se da će LImundo tim uvideti opravdanost ovog mog predloga i izaći numizmatičarima i notafiličarima u susret (kao što su i filatelistima).
OK LJUDI,pa ja sam bio dao predlog jos mnogo ranije za kategoriju kolekcionarstvo da se stavi rubrika numizmatika sto su ljudi iz LIMUNDA odradili,onda trazim podgrupu za numizmatiku za novcanice-kovanice ali trenutno to nije moguce da odrade BAR su mi tako odgovorili ali polako ljudi rade uveliko ja se nadam da ce biti...ja se slazem sa deybojom da treba odvojiti na EX-YU i recimo OSTALI SVET ali valjda trenutno nisu u mogucnosti ali posto ja verujem ljudima iz LIMUNDA obecali su i to da odrade.....POZDRAV SVIM DOBRONAMERNIM LIMUNDOVCIMA....boban61
Stavili smo u Filateliji podkategoriju Srbija (kako smo to zaboravili nije mi jasno). Dodatno smo sortirali podkategorije u Filateliji po naslovu (kao i u ostalim kategorijama na Limundu).
Nadam se da je to pregledno za sve filateliste.
---------
Numizmatika: Kao što je boban61 lepo rekao, trenutno nije tehnički moguće da ubacimo pod-podkategorije. Ako se slažete, možemo da stavimo numizmatiku kao zasebnu kategoriju. Pokrenuo sam temu u sekciji "Sugestije" "Numizmatika - Podkategorije", gde sve numizmatičare molim da nam daju predloge za podkategorije.