LuCifeRJa smatram da je to dobra ideja, ja sam samo kupac i tako gledam na to, ali treba da se provereni i kupci sa mnogo pozitivnih ograde od takvih smaranja, ja realno nemam vremena da se cimam da uplacujem za svaku aukciju 10% jos jedna stvar, npr. koja je polovina trzisne vrednosti motorole stare 10godina, kako to racunati? Ona vredi 500din, a meni mozda vise i sta onda? Jos sto polako skupljam pozitivne ocene i ako nadjem skener bicu proveren i ne zelim da se cimam da uplacujem na te nacine, do sad niko nije imao problema samnom! To stavljajte za nove kupce i pocetnike, mada to ce ih i malo odbijati od koriscenja Limunda!
RemeoMožda je bolje rešenje fiksna suma koja se uvek zamrzne.
Recimo 200 dinara, čisto kao depozit.
Time nema rasprave / procene koliko predmet na aukciji vredi.
deyboySlažem se da nešto treba preduzeti po ovom pitanju, ali se ne slažem sa predlogom o depozitu.
Meni se dešava da istovremeno licitiram po 5 i više aukcija, što bi značilo da bih morao da imam preko 1000 dinara na svom računu samo na ime depozita. Većina nas su ovde ozbiljni kupci kojima bi depozit bio samo teret.
Predlažem sledeće:
- u slučaju neuspele prodaje, pored vraćanja provizije da se neodgovornom kupcu skine sa računa određeni iznos (recimo 100 dinara) i da se uplati prodavcu kao obeštećenje;
- opcija: da se određeni iznos prebaci i na račun Limunda kao obeštećenje za maltretiranje oko vraćanja provizije;
Ukoliko baš rešite da uvedete proviziju, osloboditi članove sa određenim brojem pozitivnih ocena plaćanja jer su se oni dokazali kao provereni kupci.
Takođe, razdvojiti ocene za kupce i prodavce, da bi se odmah videlo ko je kakav kupac a kakav prodavac.
Remeodeyboy, slažem se sa Tjewap-om:
odličan predlog.
Možda je procenat bolje rešenje od fiksne odštete.
Recimo 0,5% - maksimum: 1.000 din
Da vidimo kako bi to izgledalo:
Aukcija završena sa cenom od 10.000 din
Ako se kupac ne javi, prodavac (pored refundacije provizije)
dobija obeštećenje u visni od 50din.
Dodatno si pametno razmišljao da je potreban jedan period
da se i kupac javi kako ne bi došlo do zloupotrebe od strane prodavca.
deyboy@ MuricAleksandra
O mojoj ozbiljnosti prilikom licitacije govore moje ocene koje sam sakupio u relativno kratkom vremenu i s` obzirom na predmet mojih interesovanja. NIKADA ne učestvujem na licitaciji samo da bi podizao cenu, već licitiram samo predmete koji me STVARNO interesuju. Sebe smatram ozbiljnim numizmatičarem, sa malo većim znanjem iz te oblasti, tako da licitiram samo do cene koja odgovara stvarnoj tržišnoj ceni za taj predmet i za taj kvalitet. Preko Limunda sam pomogao pojedinim numizmatičarima početnicima, pa čak sam i pojedine predmete slao bez ikakve nadoknade. Meni je cilj da preko ovog sajta nabavim nešto što nemam a ne da zajebavam druge. Zbog toga sam aktivan i na Cafe-u, pokušavajući da svojim predlozima pomognem da ovaj sajt što bolje izgleda. Nikoga do sada nisam uvredio i neću dozvoliti da me neko vređa samo zato što nema isto mišljenje kao ja. Da li ja imam da platim proviziju ili ne, to je moja stvar. A da li treba uvesti proviziju ili ne to je stvar svih nas.
A evo VELIKOG razloga protiv provizije:
Kako će članovi iz inostranstva (a takvih već ima) plaćati tu proviziju? Kako će oni to shvatiti? Da li će Limundo otvarati svoja predstavništva u pojedinim zemljama da bi ti članovi plaćali proviziju?
DA LI MI ŽELIMO DA BUDEMO BALKANSKI (a što da ne i evropski) SAJT ILI ĆE MO OSTATI U OKVIRU NAŠIH GRANICA?
RAZMISLITE!!!!!