Sta mislite kako bi isla prodaja namestaja za sklapanje? Radi se o elementima koje samo treba sklopiti i dobijete ormar, policu ili radni sto, zavisno do toga sta porucite. Konkretno polica za 600 diskova pocetna cena bi bila oko 700din a bice i skupljih i kvalitetnijih I ima li ko ideju kako organizovati transport? Sve brze poste su jako skupe pa bi neki konkretni predlog jako pomogao.
brate kupis polovan pik up za 5000 evrica, mozda manje, stavis nalepnicu sopstveni prevoz i kad neko kupi ti mu lepo ponudis da mu prevezes za toliko para i ako pristane oboje ste u dobitku, ako ti nebude islo uvek mozes da prefarbas pick up i da ga ocistis da sija i da ga prodas za ulozene pare, ako ne i za koji din vise!
Postoje ljudi koji se time bave. Mi smo jednog unajmili, ali se to samo isplati ako je velika kolicina u pitanju. Ili ako se uklapa u njihovu putanju. Za male stavke (malu kolicinu) se ne isplati.
To je jeftinije u velikim sistemima koji su uvek na drumu i tako mogu da pokupe i posalju paket po dosta nizoj ceni.
Ja imam dobro iskustvo sa City Express-om, Tu bi te polica kostala oko 300 dinara ako ne i manje. Bitno je da je paket mali (sto jeste jer je na sklapanje) i da nije suvise tezak (isto nije). Za monitor uzimaju 400+ dinara, koji je daleko tezi i veci.
U principu ti nije skup taj nameštaj, a ne bi trebalo da bude ni prevoz kao što kaže Remeo. Ja baš sad mislim da pravim mix policu za dvd-ove i diskove, moj brat radi nameštaj po meri tako da ti je cena u redu. Pa što ne staviš na aukciju nešto sa cenom koja bi te zadovoljila pa da vidiš da li ima interesovanja kod Limundovaca. Staviš za transport 400-500 din i nema šta da brineš. Ako transport bude manje onda ćeš manje naplatiti i gotovo.