POZ SVIMA pre mesc dana otprilike imao sam aukciju -torba-kupio je clan -vladica-u stvari dobio na aukciji,sli odustao od kupovine.kad sam hteo da uspostavim kontakt sa njim oko primopredaje odmah mi je poslao poruku-odustajem-naravno dao sam mu negativnu.on nije odmah reagovao ali tek nakon tri nedelje nakon zavrsene aukcije i on je meni dodelio negativnu,tek pre neki dan sam to primetio,jer i nisam cesto pred komp.i jos u komentaru napisao-SERONJA-zaista neprimereno.obratio sam se limundou medjutim i dalje nema nikakvog odgovora niti skidanja negatvne i neprimerenog komentara,po meni takvim autsajderima ovde nije mesto,a sta mosli limundo tim i dalje cekam. nesko
ZALBA-pre 10 dana mi se zavrsila aukcija upaljac-kockica,kontaktirao sam odmah clana,pedjos,nije se javljao uopste,tek posle par dana kada sam ga pitao dali je odustao i ako se bar ne javi dacu mu negativnu,reko je trenutno 2-3dana ima obaveze da uci pa ce onda da uplati,cekao sam da se javi,ali od toga nistaslao poruke,predlagao cak ajd kazem na prvu trafiku uplati tel.kredit to ti je lakse nego u postu,ne glupiraj se da dobijes negativnu za 300din,a taj upaljac sigurno vredi i vise i tu je bio corak.e sada kada sam mu dodelio negativnu on se javio kao nije bio tu pa mi ej dodelio neutralnu.pitam se zbog cega i to ja nisam odustao nego on.mislim da bi administratori terbalo da mi skinu tu nepravilnu neutralnu,a vidim u njegovom dosjeu da su i drugi imali problema sa njim.sto se mene tice ja mu i ddalje mogu poslati upaljac naravno ako izvrsi uplatu,a da mu administratori skinu negativnu ako zeli da bude limundovac.POZDRAV drmilojko
POZDRAV LJUDI, Ukljucio bih se i ja oko ovih transakcija..imam i ja problema jedno 10-15 aukcija nisam obavio i podelio negativne ocene zauzvrat na srecu nisam imao problem da ja dobijem negativnu ocenu od tih clanova jer su bili svi atsajderi i odmah diskvalifikovani od strane administratora...ali jedan moj predlog bih dao na razmatranje..svako ko dobije prvu a negativnu odmah iskljucenje.Ko ima vise ocena pozitivnih a dobije negativnu mislim da bi svaku negativnu trebalo da pokrije bar 10 pozitivnih a ne kupac sa dve negativne i dve pozitivne da je u funkciji i onda nisi siguran u tog clana...
e tu je mali problem i ja sam kao "drugi" na aukciji kupio od STVARNO fer likova ali kako nisam bio bio pobednik nisam mogao da im dam pozitivnu a ljudi su stvarno zasluzili svojom korektnoscu.
Polako momci bice i to moguce nadam se jednog dana!
Moram malo da ubacim ovde svoj koment iako mu nije mesto al ste pomenuli vec, REMEO, jel moze da se tebi pise u nekoj npr. novoj temi da je roba prodata drugom ponjudzacu (nadam se da sam dobro ovo napisao ne umem da izgovorim :D ) pa da ti das pozitivnu ako oboje potvrdjuju???
Kako bi bilo da se malo suspenduju ovi ˝članovi - kupci˝ što ostavljaju lažne adrese i brojeve telefona. Ja sam sad iz gluposti poslao u Čačak telefon na nepostojeću adresu i kad sam preko postexpressa doznao da još nije isporučen (posle tri dana) zvao sam lika na mobilni a javio mi se čovek koji ni nema računar i nikada nije ni bi registrovan ni na kakvom sajtu.
ma ima takvih i prodavaca ali ako si citao po "cafe-u" video si da je to malo teze izvesti tako da: bez dogovora sa kupcem/prodavcem ne radi nista na svoju ruku pa cak i tad moze neko da ze zaje... ali sta ces ovo je zemlja Srbija. PS. koji je tel. u pitanju mozda mene interesuje Pozdrav
Ma radi se o prastarom SIEMENS-u A57, koji je izlicitirao ˝lažnjak˝ na 500 dindži. Sad prvo moram da čekam ove iz post express-a da ga mi ga vrate. Ne znam ni kakva je procedura kad ne pronađu primaoca, naravno ja plaćam poštarinu i tamo i ovamo, predpostavljam. No nema veze , ovo mi je tek treća prodaja na limundu i neću da se nerviram, sad znam kako da radim na dalje. Ja sam rešio da redjam pozitivne ocene ili se neću ni baviti kupo-prodajom preko limunda. Hrabri me to što vidim da ovde ima dosta ljudi koji razmišljaju slično pa mislim da ima nade za opstanak i dalji razvoj limunda. A ovi prevaranti, pa valjda će mo ih vremenom potisnuti ili će sami nestati. Pozdrav svim pravim limundovcima.
POZDRAV LJUDIIIIIIIIIII......CARLLO67, pravilo broj1..ne salji pouzecem..pravilo broj 2...nikad ne salji pouzecem...i pravilo broj 3...ako za slucaj neko trazi pouzecem onda primenjujes pravila broj 1 i broj 2.... A TO ZNACI DA SVI TREBA DA SE UOZBILJE...Ja sam jednom poslao pouzecem i zajebo se i nikad vise...svaka cast postoje i ljudi koji bi platili pouzecem njima se izvinjavam nemam nameru da ovde pravim nekog nepostenim,ali prodaja preko sajta je pravilo da kupac mora prvo da uplati pa tek onda dobije robu...a sto se tice negativnih ocena ja sam za da pri prvoj dobijenoj odma suspenzija.....za svaku narednu negativnu mora da pokrije bar sa 10 pozitivnih ocena.......
Ima raznih ljudi. Ja uvek trazhim prvo novac pa onda poshaljem "proizvod". Nisam zeznula nikog da mu ne poshaljem i uvek se trudim da poshaljem preporucheno ili psot expressom, ali pouzecem ne. Ko vam garantuje da ce kupac preuzeti i platiti robi. Chast izuzecima!
i kako ja da saradjujem sa ovim clanom nije ni stavio adresu a ko zna koliko su i ostali podaci tacni i sada neka mi neko kaze kako je ovaj covek uopste mogao da se registruje bez potpunih podataka.
Morace jos vremena da prodje dok ovo postane ozbiljan sajt za kupo prodaju. Ja sam izbrisao ime i telefon. Pozdrav za sve.
Dobro vece, imam istih problema. Prodajem razne sitnice nemogu sve da zaovem na mob. iovako je racun strava. Desava se uvek nesto nepridvedjeno, bolest ili nedaj boze nesto jos gore. Tast mi je zaglavio u bolnicu danas i imacu sigurno mnogo problema , treba da budemo jedni prema drugima malo fleksbilniji. Nekazem za lazne podatke meni su se posle cak i jvaili nisam im dao negativnu, tu limundo nista nemoze. Izvinjavam se svima sto cekaju robu, poste nisu radile dugo dosta toga se izgubi.ili slomi, svi su pomalo nervozni. Pozzz. Dragann
@njaca Eh, a ko garantuje meni kao kupcu da ces da mi posaljes robu? ;) Ovako, pouzecem, roba ti se bar vrati. OK platis postarinu 200din ali bar dobijes svoju stvar nazad. Za jeftinije stvari se ne isplati ali za skuplje bogami itekako.
Потпуно се слажем са Микијем38 На тренутке неозбиљност на лимунду поприма епидемиолошке размере. Очекујем од Лимундо тима да се мало више активира у сређивању стања. Од неколико регистрованих аутсајдера наводим као илустративан пример податке једног купца које сам добио преко Лимунда
Podaci kupca:
Ime: guru Prezime: alexa Adresa: negde u sumi... Grad: rio de zaneiro Poštanski broj: 123456 Telefon: 38160xxxxxxx Korisničko ime: xxx-xx (1)
Корисничко име и број телефона сам ја преправио. Све остало је аутентично.
Svaki dan je sve više novih korisnika. Teško je proveriti sve podatke.
Pa ne uclanjuje se dnevno po 100 ljudi da bi bio problem da se prilikom registracije obrati paznja na to sta ko stavlja kao svoje licne podatke a jos je i veoma zanimljiva i cinjenica da preko mail adrese primamo podatke za verifikaciju clanstva pa verovatno neko i procita to sto pise u podacima ili mozda i neprocita ili to i nije bitno.
Ja sam licnog misljenja da neko hoce moze te podatke da proveri za par dana i da sve clanove koji nisu uneli podatke na korektan nacin opomene i po potrbi sankcionise.
Nas je nesto vise od 7 000 hiljada i za mesec dana bez veceg napora neko bi mogao sve to da pregleda i da dovede u red. Ja u toku dana za 4-5 sati pregledam barem 200 aukcija a to bi bio otprilike isti poosao.
Priznaćeš da je petosatno gledanje aukcija ipak zanimljivije od proveravanja linearnih podataka. Može da se uradi, samo je dosadno :) Džaba sve ova naša prepiska kad se od zvaničnika niko ne javlja :D
Slazem se da je lepse gledati aukcije ali svako od nas je izabrao nesto sto je njemu zanimljivo i uostalom oni su vlasnici sajta i red je da ga oni dovode u red a na nama je da ih upozoravamo na nepravilnosti na koje naidjemo a na njima da to i otklone. Sto se tice nejavljanja nikoga od nadleznih ja licno sam imao jednu duzu prepisku sa njima ovde na cafeu i pokusavam da ih razumem da imaju dosta obaveza da su i oni ljudi da im je ponekad potreban i odmor ali to sve nije razlozlog da se po mnogim primedbama ovde nista nedesava (najlakse je ignorisati nesto i meni se cini da se to i desava) a sto je jako zanimljivo cak se nijedan ni moderator nije javio da pokusa sa nama da malo o svemu ovome prodiskutuje da nadjemo neko zajednicko resenje. Izvinjavam se Mariji015 posto je i ona sama moderator i javila se ovde ali sa istim problemom koji sam i ja naveo pa me cudi da ona koja doduse ima mala ovlascenja i odnose se samo na rad kafea nije kontaktirala Limundo tim i pokusala da cuje njihovo misljenje oko svega ovoga a potom ga prenese nama da znamo da li ce se nesto po tom pitanju i uraditi ili ce samo ostati prazna prica.