Limundo Cafe - Oceni Limundo
Ulaz

Kategorije

» Aukcije
» - Auto i Moto
» - Filatelija
» - Knjige i Časopisi
» - Kolekcionarstvo
» - Numizmatika
» - Tehnika
» - Tražim
» - PC
» - Ostale
» Marketing
» Sugestije
» Uputstvo & nove funkcije
» Ostalo

Pretraga

•  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime16.01.08 izmenjeno
     link
    Na predlog člana možeš ovde da oceniš Limundo.
    Kao i kod aukcije, biraj između
    Pozitivne
    Neutralne
    Negativne
    ocene.

I unesi komentar zašto Limundu tu ocenu zaslužuje.
    Svaki detalj Limunda možeš da oceniš:
    Limundo Team
    dizajn stranice
    preglednost
    funkcije
    ažurnost
    ideje
    razvoj
    informisanje
    ...
    • CommentAuthorSinobadS
    • CommentTime18.01.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna ocena.
    Jer sam ubedjen da je ovaj sajt 1000 puta bolji nego ebay.
    Stalno se ispunjavaju zelje clanova.
    Stalno ima pobojsanja.
    Ponekad mi clanovi imamo neke zamerke, ali to je totalno noramalno za svaki biznis u razvoju!
    •  
      CommentAuthorboban61
    • CommentTime21.01.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna ocena.Za LIMUNDO TIM jer su ljudi na mestu,meni su zasad sve probleme resili u granicama njihovih mogucnosti.A sve ostalo ici ce u hodu.Sve pohvale ja sam uz vas.ZELIM PUNO USPEHA........
    • CommentAuthormdark
    • CommentTime25.01.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna ocena.Sve je dobro organizovano,a kontakt sa clanovima je besprekoran.
    •  
      CommentAuthorTjewap
    • CommentTime26.01.08 izmenjeno
     link
    Ma ja dajem 1kg pozitivnih ocena :) Stvarno ste najbolji! Kao sto je "mdark" izjavio: kontakt sa clanovima je besprekoran. Sta god da me muci ja cuknem na spajalica@limundo.com ovi otvore i rese problem :) Mislim da sam ih ja najvise davio ako pogresim pa stavim vise slika nego sto treba, pa aukciju postavim u pogresnu kategoriju i jos brdo problema i nijednom nisu odbili da pomognu. Sve pohvale i mislim da vas ceka svetla buducnost i puno uspeha!
    • CommentAuthorskivi
    • CommentTime18.02.08 izmenjeno
     link
    pozitivna ljudi ja zbog vas nespavam uzivam u nirvani i limundu pravi ste nemam vise sta da kazem al cu sigurno reci ako budem imao sta da kazem drzte se :)
    •  
      CommentAuthortiverada
    • CommentTime18.02.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna i puno uspeha u daljem radu!
    • CommentAuthorjomaker
    • CommentTime20.02.08 izmenjeno
     link
    Pozitivno. Moj prvi problem je resen maksimalno! Pohvaljivam i zahvaljivam!
    • CommentAuthormajica
    • CommentTime27.02.08 izmenjeno
     link
    Pozitivne.jedan od najboljih sajtova definitivno :) uvek nadjem sve sto mi treba :) a kontakt sa clanovima je besprekoran :) sve najbolje :)
    •  
      CommentAuthorLuCifeR
    • CommentTime28.02.08 izmenjeno
     link
    POZITIVNA! Da se ne ponavljam sa opisima!
    • CommentAuthormars
    • CommentTime28.02.08 izmenjeno
     link
    POZITIVNA !!!
    Na Limundu sam tek nekih 3 nedelje. U pocetku nije bilo sve glatko ali sam imao nesebicnu pomoc TIMA a ujedno i clanova. Zahvalan sam svima, i pokusacu da svojim komentarima, sugestijama i pravovremenim uocavanjem "LOSIH" medju nama pripomognem jos boljem radu. Momci iz TIMA nemojte se uobraziti od silnih pohvala i samo GURAJTE NAPRED !!!
    • CommentAuthorsekvoja
    • CommentTime23.03.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna ocena.Sve finkcionise kako treba.Samo da jos nema onih sto se duplo registruju i podizu cenu sami svojim aukcijama,ali polako.Doci ce i ti na tapet.Mislim da je sajt sjano zamisljen i sto je najbitnije funkcionise sve kako treba.
    • CommentAuthormaculi
    • CommentTime09.05.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna !!!

Ja bih imala jedan predlog.
    Privatan chat je ok i on treba da ostane kao takav. Na početnoj strani bih uvela opciju da se vidi koji je član ulogovan (kao što to funkcioniše na većini foruma), broj ulogovanih članova tog dana kao i javni chat box prozor gde bi medjusobno mogli da se javljaju, pozdravljaju , komentarišu...trenutno ulogovani članovi. Šta mislite o tome??? Da li bi to bilo izvodljivo??? Ima dovoljno prostora na sivoj površini levo,ispod tema aukcija.To bi dalo veću životnost celom sajtu!!!
    • CommentAuthorantap
    • CommentTime09.05.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna ocena. Limundo je super, kao i ljudi koji ga cine. Samo tako nastavite
    • CommentAuthorkidji
    • CommentTime15.05.08
     link
    pa st reci ok je skroz...i jos srece zelim A takva ideja o limundu je skroz na svom mestu ...SAMO NAPRED NAJJACISTE
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime16.05.08
     link
    Ma dajte ljudi, na ovoj temi svi kujete Limundo u zvezde a na svim ostalim kritike, napljuvavanja, gde su admini, što ne rade svoj posao...... Naša posla :(
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime18.05.08 izmenjeno
     link
    Slucajno sam naleteo ovde da dam Limundu ocenu kad ono komentar bez ocene.

Evo ja dajem negativnu i ako Limundo zeli ja cu mu je i obrazloziti i to veoma opsirno.

Ddragon nemoj pogresno da me shvatis ali daj ocenu ovo nije mesto za komentare.

Posto bi moje pisanje o razlogu davanja negativne ocene bilo veoma dugo i zauzalo ovde mnogo prostora otvoricu novu temu pod nazivom "zasto sam negativno ocenio Limundo" pa svi koje interesuje neka tamo procitaju.
    Pozdrav miki38.
    • CommentAuthorddragon
    • CommentTime18.05.08 izmenjeno
     link
    Pa, ne mogu da im dam negativnu ocenu jer ljudi ipak vode sajt kako najbolje znaju i sa najboljom namerom. Ipak je ovo relativno nov aukcijski sajt, samim tim još uvek boluje od dečjih bolesti. S vremenom će sve doći na svoje. Dakle - pozitivna ocena ali bez naduvavanja i dizanja u nebesa
  1.  link
    limundu pozitivna ali mod-ovima tesko
    Na tehnici toliko zajebanata sa negativnim i suspendovanih koji vrsljaju a oni nista ne preduzimaju
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime24.05.08
     link
    @vojkanrandja

A sta ti druze predlazes da preduzmu moderatori? Na X mesta je receno da nemamo ama bas nikakva ovlascenja van cafe-a. Mailovi Limundo timu se pisu na dnevnoj bazi, ali to je sve sto mozemo da ucinimo. Ostalo je na Limundo-u, a oni iz nekog razloga ne reaguju, ili to cine veoma retko.

Ako imas neki predlog sta da mi kao moderatori (odnosno ja, kao moderator tehnike, na koju imas najvise primedbi) uradimo, iznesi predlog a mi cemo ga prihvatiti ukoliko resava problem.

Pozdrav, Supreme
  2.  link
    Pa brate kad je takva situacija onda IZVINI sto sam prozvao pogresne ljude,u takvoj situaciji mod-ovi nisu ni potrebni ako ne mogu nista da promene.Sudeci po svemu vrh Limunda pocinje da se ponasa neprofesionalno a to je prvi korak ka gubljenju rejtinga jedne vrlo dobro zamisljene ideje.
    Jos jednom se izvinjavam svim mod-ovima sto sam ih neopravdano prozvao.
    Moj predlog
    dati mod-ovima sva prava i ovlascenja na sekcijama za koje su mod-ovi i da zavedu red.Jedino tako inace ce i limundo doziveti sudbinu slicnih (T-bay,yubay), jer aukzija se siri i ne moze mala grupica vrha Limunda da stigne da pregleda sve
    Pozdrav svim dobronamernim i ozbiljnim ovde
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime26.05.08
     link
    Nema potrebe da se izvinjavas. Niti si rekao nesto ruzno, niti sam to shvatio kao uvredu ili nesto slicno. Ti si jednostavno izneo svoje misljenje, koje ja postujem.

Sto se tice prenosa ovlascenja, ceka se na prelazak na famozni novi sistem koji ce to omoguciti. Administratori su rekli do kraja maja, a kada ce biti, videcemo.

Pozdrav, Supreme
    • CommentAuthormiki38
    • CommentTime30.05.08
     link
    Supreme:

Moram da te kritikujem opet!!!!

Zar ovo sve nismo prebacili na drugo mesto i ti si licno otvorio temu za ovakva prepisivanja da nebismo kvarili zapoceto a ti se licno sa clanom dopisujes na temi OCENI LIMUNDO pa druze to nikako nije uredu i pocnite da se pridrzavate dogovorenog ovako samo kvarimo teme i nikada necemo dovesti cafe na nivo na kojem on treba da bude.

Pozdrav miki38.
    • CommentAuthorbelaja
    • CommentTime03.06.08 izmenjeno
     link
    Pozitivna ..! LIMUNDO je najpozitivniji sajt koji sam video i pored svih neslaganja, kritika i rasprava medju clanovima.
    Maksimalna korektnost, pravicnost i predusretljivost ljudi koji rade na razvoju i poboljsanju LIMUNDA.
    Nisam dugo clan ali za ovo kratko vreme koje sam prisutan nisam video ni jedan predlog, primedbu ili zalbu koji nisu prihvaceni i razmotreni od strane MODERATORA ili LIMUNDO TIMA.
    Sve pohvale i veliki pozdrav za sve one koji se trude da unaprede ovaj sajt ukljucujuci i dobronamerne clanove!
  3.  link
    miki38
    brate ne zameri nije nam bila ta namera ali kad su me izvredjali na limundu ni krivog ni duznog morao sam da reagujem a mod se osetio prozvanim i to je to
    Pozz
    • CommentAuthorAnciger
    • CommentTime03.06.08 izmenjeno
     link
    I ja dajem pozitivnu ocenu.

Nazalost, propusta uvek imam, koliko god da je sajt, forum . . . ili bilo sta profesijonalno odradjeno. Smatram da su mnogi
    prestrogi prilikom ocenjivanja, jer ja se jos nisam upoznao na internetu sa sajtom na kome se odgovor dobija u roku od jednog
    dana. Iskreno ja sam od Limundo tima na svako moje pitanje dobijao odgovor u veoma kratkom roku.

A ono zbog ceka nikada necu napustiti Limundo je korektnost i razumnost Limundo tima.

Sve pohvale !
    •  
      CommentAuthorRemeo
    • CommentTime11.06.08
     link
    maculiNa početnoj strani bih uvela opciju da se vidi koji je član ulogovan

Na početnoj strani pritisni broj članova i tu se nalazi link "Online Limundovci".
    • CommentAuthornik111
    • CommentTime25.08.08 izmenjeno
     link
    OK, ako sam procitao dobro sva uputstva i kritike upucene na moj racun od Supreme, ja bih imao jednu negativnu ocenu za Limundo, ali iskljucivo za aukciju SAT NIKOLE TESLE, ostale nisam pratio. Mislim da je aukcija jako neozbiljna.

Pozdrav
    Nik
    • CommentAuthornik111
    • CommentTime25.08.08
     link
    Moje skromno misljenje je da bi trebalo da imate dobrog moderatora za kolekcionarstvo, posebno za satove, stare radio aparate, pisace masine i slicno.......
    •  
      CommentAuthorSupreme
    • CommentTime25.08.08
     link
    @nik111

Imamo nekoliko moderatora, ali nemamo za takve kategorije. Ako smatrate da mozete da doprinesete Limundo-u svojim iskustvom i znanjem, naravno da ste dobrodosli. I siguran sam da pricam u ime svih, kako clanova, a tako i moderatora. Nazalost, Limundo jos uvek nije toliko uznapredovao, te i nema puno artikala koji bi potpali pod ovo, ali cu gledati da na sastanku moderatora iznesem Vas predlog. Samo mi recite koje su oblasti Vaseg interesovanja i ja cu Vam preneti sta su nadlezni odlucili. Samo, pre bilo cega, moram da skrenem paznju da je moderatorstvo volontersko i da se zasniva ne na novcanoj nadoknadi, vec na zelji da se pomogne Limundo-u da dodje na zasluzeno mesto.

Pozdrav, Supreme