Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Radio Sat Budilnik sa nocnim svetlom

218 pregleda
2 želi ovaj predmet

Radio Sat Budilnik sa nocnim svetlom

Cena: 3.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

krile1983

(793)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

886 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Novo Radio Sat Budilnik sa nocnim svetlom

Prelep sat sa lepim pozadinskim osvetljenje

Kutija je malo ostecena , zadnja fotografija
U pakovanju : sat, adapter i knjizica

Radio budilnik sa noćnim svetlom u 7 boja, dvostrukim alarmom, odlaganjem, zatamnjivanjem, USB punjačem, tajmerom za spavanje, digitalnim budilnikom sa FM radiom i tajmerom za automatsko isključivanje, napajanjem iz mreže sa rezervnom baterijom (ne idu u pakovanju)


【3 U 1 digitalni radio budilnik】Glow je digitalni budilnik, FM radio i noćno svjetlo, sve u jednom. Prilagodljiva boja noćnog svjetla, svjetlina, zvuk alarma, nivo jačine zvuka. Takođe ima promenljivo zatamnjivanje ekrana, što vam omogućava da ga lako podesite na osvetljenost ili zatamnjenost koju želite.
【Noćno svjetlo u 7 boja i osvijetljena dugmad】Glow pruža noćno svjetlo u 7 boja i 5 nivoa podesivog okolnog svjetla. Osvijetljeni gumbi vam pomažu da lako upravljate njime u mraku kada ga želite prilagoditi. Ne morate više da petljate po mraku noću.
【Dvostruki alarm sa 3 zvuka buđenja】Glow pruža dvostruki alarm koji se može postaviti istovremeno i probuditi vas sa 3 zvuka - vašom omiljenom radio stanicom, ugrađenim zvučnim signalom ili pticama. Jačina zvuka alarma je podesiva i polako se povećava kako vas ne bi uplašila da se probudite.
【Tajmer za drijemanje i tajmer za automatsko isključivanje】Naš budilnik ima tajmer za drijemanje, samo pritisnite jedno dugme da biste podesili drijemanje od 10 minuta do 120 minuta bez potrebe da resetujete uobičajene programe alarma. Također možete podesiti tajmer za spavanje da automatski isključi noćno svjetlo i FM radio. Lako je i praktično za korištenje.
【Napajanje iz mreže i rezervna baterija】Glow se napaja iz utičnice i može se dodatno napajati s 3*AAA baterije (baterija nije uključena). Ostaje potpuno funkcionalan, vrijeme će pokazati, a vaš alarm će vas i dalje buditi ujutro dok su baterije napunjene. Kupite ga i svidjet će vam se!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Postarinu placa kupac.

Kupci sa sa malim brojem ocena ili velikim brojem negativnih prvo uplata na racun.

Ne saljem pakete u inostranstvo

Ako se ne slazete sa uslovima onda vas molim da ne licitirate.

Pogledajte moje ostale aukcije, Srecno licitiranje !

Prodavac

krile1983 (793)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

886 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 111758805