Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Handmade heklana cinija - roze 24 x 22 cm ✿ NOVO ✿

12 pregleda
1 želi ovaj predmet

Handmade heklana cinija - roze 24 x 22 cm ✿ NOVO ✿

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

8 dana, 19 sati 09.05.2024. u 12:29 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

U domenu zanatskih kreacija, ružičasta ručno rađena dekorativna činija ističe se kao jedinstven i šarmantan dodatak svakom domu. Ova izuzetna činija je pažljivo izrađena od miljea, pretvarajući ih u funkcionalno umetničko delo koje neprimetno spaja eleganciju sa praktičnošću.

Zanosna ružičasta nijansa posude odmah privlači pažnju, dodajući dašak ženstvenosti i topline svakom prostoru. Izbor boje ne samo da poboljšava njenu estetsku privlačnost, već i osigurava raznovrsnost, čineći je divnim akcentom u različitim okruženjima.

Ono što izdvaja ovu činiju je zamršen ručni rad koji ulazi u njeno stvaranje. Izrađena od strane veštih zanatlija sa strašću prema tradicionalnim tehnikama, svaka činija je svedočanstvo vanvremenske umetnosti heklanja.

Dizajnirana imajući na umu svestranost, ova ukrasna posuda služi kao divno skladište za niz predmeta. Bilo da se radi o živopisnom izložbi svežeg voća, asortimanu bombona ili kolekciji dragih sitnica, činija se bez napora prilagođava različitim funkcijama. Prozračan i otvoren dizajn omogućava uvid u sadržaj unutar, stvarajući privlačan vizuelni prikaz.

Ova posuda nije samo ukrasni komad već i praktičan dodatak vašem domu, dodajući šarm i funkcionalnost vašem životnom prostoru.

Ručno rađena priroda svake činije znači da nema dve potpuno iste, dajući vam zaista jedinstven i jedinstven komad. Ova individualnost dodaje lični štih vašem kućnom dekoru, čineći činiju pokretačem razgovora i dragim predmetom koji se prenosi kroz generacije.

Bilo da ukrašava sto za kafu, ukrašava kuhinjski pult ili postaje središnji deo trpezarijskog stola, ružičasta ručno rađena ukrasna činija je više od obične posude — ona je umetničko delo. Podignite svoj dom ovom fuzijom elegancije i zanatstva, slaveći lepotu koja leži u umetnosti ručno rađenih kreacija.

Rucno radjena cinija od miljea sa sljokicama
Boja: roze
Precnik: 24 x 22 cm
Materijal: 100% pamucni konac, akrilna boja, lepak

Moze se koristiti kao ukras za dekoraciju, za drzanje bombona, cokoladica, sitnica...
Zbog ucvrscivaca koji je koriscen, vazno je da ne kvasite ciniju i ne stavljate teske objekte da ne bi izgubila oblik.

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132896597