Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Dvorac za princezu - Krevet na sprat sa toboganom

2.901 pregled
10 želi ovaj predmet

Dvorac za princezu - Krevet na sprat sa toboganom

Završena

Datum završetka: 13.12.2015. u 21:55

Početna cena: 14.999 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Lilly_K

(767)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.320 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Materijal Puno drvo

Krevet na sprat za dušek dimenzija 200cm x 90cm, puno drvo sa podnim letvicama, sigurnosnom ogradom, ravnim merdevinama i toboganom, kao i baldahinom - tornjem. Prodaje se bez dušeka. Koristila ga je i obožavala naša devojčica, ali kako u sobi nije kraj njega bilo mesta za još jedan krevet za mlađu seku, teška srca ide na aukciju.

Sigurnosne ograde kreveta, zaobljene ivice i izuzetno jaka i stabilna konstrukcija garantuju da krevet zadovoljava najviše moguće standarde kvaliteta i bezbednosti. Prostor ispod kreveta služi kao prostor za igru i stimuliše prirodnu dečiju radoznalost i kreativnost. Tobogan pruža deci vrhunsku zabavu i pomaže kod pravilnog i ubrzanog razvoja motornih aktivnosti.

Na ovim adresama možete da nađete tekstil za krevet kako bi ga ulepšali i učinili interesantnijim: Poslednja fotka je tu kao ilustracija kako krevet može da izgleda sa tekstilom, nije uključeno u ponudu.

Krevet ima vidljive znake korišćenja - trebalo bi da se prefarba, da dnu tobogana je mini oštećenje - pogledajte sve fotografije. Tobogan može da se skine, što smo mi često i radili, pa su na krevetu ostali zarezi. Nosač za baldahin se na jednom mestu malo prelomio (stoji i ovako), ali možete to da zamenite bilo kojom plastičnom letvicom (npr. kanalica može da posluži u tu svrhu).

Dimenzije kreveta su:
širina bez tobogana 95cm, sa toboganom 195cm;
visina do vrha dvorca 190cm, ispod 70cm, visina ogradice 30cm,
visina do vrha ogradice 110cm.

Krevet je rastavljen i trenutno je u Novim Banovcima. Možemo da ga donesemo na Novi Beograd na našu adresu, ako Vam odgovara više da ga tu preuzmete. Možemo to da uradimo u toku vikenda nakon kupovine, pa stoga molim da ovo imate u vidu. Plaćen je mnooogo više.

Staje u standardan porodični auto - mi smo ga prevezli u Dacia Loganu. Ukoliko želite slanje kurirskom službom proverite ko to može i želi da vozi - znam da Post Express to ne radi. Bex vozi gabaritnije pošiljke, mada se moje iskustvo sa njima grozno, ali Vi birate.

Pitajte sve što vas zanima. Pogledajte i moje ostale aukcije. :)

--- Dodato 25.11.2015. 00:10 ---
Sad vidim da smo ovde naopako montirali šipku koja nosi dvorac - normalno kada se okrene lepo stoji kao na prvoj fotki.

Dakle, nije ništa iskrivljeno, samo sam bila ćorava. :)

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje

VAŽNO - PROČITAJTE PRE NEGO ŠTO LICITIRATE. AKO LICITIRATE SMATRAM DA STE POTVRDILI DOLE NAVEDENO:

Kupljene predmete šaljem Post Express-om nakon uplate na tekući račun. Isključivo i jedino tako. Ne uplaćujte mi Post Net.

Lično preuzimanje je isključivo na adresi koju dobijete od Limunda i uz obaveznu najavu dan unapred. Imam bebu i nisam u mogućnosti da se sa Vama nalazim na drugom mestu, niti sam uvek 24h kod kuće da čekam da eventualno navratite. Ako Vam ne odgovara lično preuzimanje, fini ljudi iz Post Ekspress-a donose sve do Vaših vrata, po ceni neznatno većoj od cene autobuske karte.

Ne šaljem pouzećem ni preporučeno (!!!) i molim Vas da licitirate jedino ako se slažete sa uslovima prodaje. Verujem svima da su divni ljudi, ali zbog višestrukog lošeg iskustva ne pravim ne pravim izuzetak ni zbog koga.

Ako nemate vremena da idete u banku koristite online banking - gotovo sve banke danas nude ovu uslugu.

Nemojte tražiti da Vam šaljem fotke na Viber, prodajem isključivo na Limundu / Kupindu (čak i ako smo pre sarađivali). Aukciju mogu da prekinem kada nema ponuda, ali teško po početnoj ceni - postaviću kupi odmah opciju, ako želite. Ispoštovaću Vas maksimalno, potrudiću se da Vam izađem u susret, ali ovde nisam da bih sticala drugare, već da zaradim.

Kupac snosi troškove poštarine. Ne šaljem u inostranstvo.

Predmet kupujete u opisanom stanju (pogledajte i uvećane fotografije), sve nedostatke navodim. Ako sam previdela, to nije sa namerom da Vas prevarim, javite se dogovorićemo se. Pitajte sve što Vas zanima, potrudiću se da odgovorim na najbolji mogući način.

Posle isteka aukcije (kupovine) rok za kontakt je 3 dana, a za kupoprodaju 7 dana.

Nije teško biti fin. :)
Ako zamolite, možda i dobijete to što želite. Ovo pišem zbog pojedinih koji sebi dozvoljavaju da nešto zahtevaju i da me maltretiraju kada ne želim da odstupim od pravila aukcije.

Sve što vas dodatno interesuje, pitajte bez ustručavanja.
Srećna licitacija!

Prodavac

Lilly_K (767)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.320 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 41201201