Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Višenamenski ruksak sa USB portom,pogodan za putovanje

113 pregleda
2 želi ovaj predmet

Višenamenski ruksak sa USB portom,pogodan za putovanje

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Ruksak sa velikim brojem torbi velikog kapaciteta】 Putni ranac sa mnogo pregrada, moguće oko 40L. Glavna torba može da obezbedi vaše putne proizvode, koja sadrži 5 do 8 komada odeće. Prednji odeljak Prednji odeljak sa nekoliko torbi se može koristiti za odlaganje lanaca, korpi, slušalica i drugih sitnih predmeta, za brzo skladištenje. Putna torba ima ugrađeni odeljak za laptop koji odgovara većini dva 15-inčna laptopa i nalazi se u blizini obale.
【Sa USB portom za punjenje】 Dizajn USB interfejsa, odlična pogodnost za punjenje vaših elektronskih uređaja povezivanjem sopstvene baterije, tako da ovaj USB ranac nudi praktičniji način za punjenje telefona tokom putovanja.
【Sa navlakom za nošenje i torbom protiv krađe】 Ruksak za nošenje na poleđini omogućava da se putni ranac pričvrsti na vrh torbe za nošenje radi lakšeg transporta, što olakšava nošenje. Sa torbom protiv krađe skrivenom na obali, zaštitite svoje vredne predmete od lopova.
【Odvojeni pretinac za cipele i torba za odlaganje】 Odeljak za cipele na dnu neprekidnog školskog ranca kako bi cipele bile odvojene i sve čistije. Dva otvora za ventilaciju u odeljku za cipele, isključite disanje i ne dišite. Odobrena mokra torba za vaš vodootporni putni ranac sa vodootpornim materijalom visoke gustine može vam pomoći da odvojite suve stvari od mokrih stvari, kao što su mokra odeća ili peškiri.
【Podesive naramenice za disanje】 Robusni ranac za laptop sa podstavljenim kaiševima i zadnjom pločom za stabilno i udobno hodanje. Spoljašnja traka koja se može ukloniti koja povezuje njene dve strane, kao i ventilisani zadnji panel sa vazdušnom mrežicom koja pomaže da se minimizira udar na bočne strane.

K7

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129923053